Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 589
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Леле tasia , опасен е Дани по емблемата на волана ли позна ,че е Ауди  Grinning

Да Grinning Ама той вече започна да ги познава и без да вижда емблема някъде Rolling EyesАз до скоро изобщо не бях наясно коя кола каква марка е,а малкия разбойник голям познавач се извъди Mr. Green

# 196

Леле tasia , опасен е Дани по емблемата на волана ли позна ,че е Ауди  Grinning

Да Grinning Ама той вече започна да ги познава и без да вижда емблема някъде Rolling EyesАз до скоро изобщо не бях наясно коя кола каква марка е,а малкия разбойник голям познавач се извъди Mr. Green

Вие ме убихте! Аз още не ги познавам колите. И то дори и най-често срещаните и използваните  Embarassed Трябва да видя емблемата.  Embarassed

# 197
ЧЕСТИТ РД НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ДА ЗА ЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ И ЛЪЧЕЗАРНИ И УСМИХНАТИ!

Гер4о, дано се оправиш по-скоро.   Praynig Опитай с бабешките методи, понякога помагат повече от лекарствата Wink

Явно драмата с ноктите е само при нас  newsm78 Вече почвам демонстративно да извършвам всякакви манипулации с моите нокти пред Криси. Може би моя е грешката, че все гледам да съм си на спокойствие  Whistling

Днес отидохме с мъжа ми в един детски магазин и срещу скромната сума от 100 лева без малко подновихме гардероба на Криси, Това ще й е от нас подаръка за РД  Whistling Иначе и торта поръчахме, и гости поканихме, но и ние сме в групата на поразболелите се. От 2-3 дена влачи едни сополи и от вчера почна да покашля. А снощи дори повърна малко, давейки се  Cry Но май добре стана, че повърна и секрета в гърлото си, който я дразни, та прекарахме относително спокойно нощта.

Дани, още мъъъъничко се пази, влизаш скоро в 36гс Wink От там нататък, колкото толкова  Heart Eyes

При нас в последно време хит е мазането с "камче" (кремче). Върви по цял ден с една тубичка бебешки крем и се "маже" по лицето, по ръцете... Коляма кипра  Joy Добре, че не се е светнала да стиска тубичката, а се маже "на сухо", че ще омаже цялия апартамент  hahaha  #Crazy
Иначе е голям фен на пъзелите. Имаме няколко от по 20-ина парчета и ги реди без замисляне  Mr. Green

# 198
Привет.
Честит Рожден Ден,Иван,Мартин,Йоана,Боян!!! Мили деца,бъдете много здрави,послушни и обичани!
Гер4о,съжалявам че така се е случило Sad Дано бързо да се оправиш.
Зоуи,кураж.Вярвай че всичко ще се оправи. Praynig
Джеси,страхотно е стихотворението.Аз много не си падам по поезия,ама това ме разчувства.  bouquet
DessyM,Виктор също в началото не даваше да му режем ноктите и единствената тактика,която проработи беше да ги режем докато си пие млякото вечер и не ни обръщаше внимание.Сега вече дава да ги режа по всяко време.
Ние също сме фенове на кремовете.Всичко съм изпокрила вкъщи,особено като се научи вече да ги отваря сам. Simple Smile

# 199
  • София
Happy Birthday на Алекс на miki3  да ви е жив и здрав и да ви дарява всеки ден с хиляди усмивки  Heart Eyes

# 200
Eeee Софи  Heart Eyes мерси  Hug това е първия ни поздрав  Hug за тази година  Hug

Тъкмо навреме успяхме да увладееме двете пръстчета  Joy
 http://bmsa4.multiply.com/video/item/5/MOV07359.MPG

Честит Рожден Ден с пожелание за хиляди усмивки ,здраве и безгрижно детство на Боби, Георги, Криси, Кайо ,Рой  и Алекс newsm59

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 09:02 от miki3

# 201
Мики, включи и Алекс в списъка де! Заслужава детето да го поздравиш, не знам някой дали толкова усърдно успява да си покаже с пръстчета годините!

ЧЕСТИТО и на АЛЕКС, и Б! Simple Smile , КРИСИ, РОЙ, АНГЕЛ (Йони, никога няма да забравя как трамбовахме стълбите на тина киркова с надеждата да се размърдат тези мързеливци в тумбаците ни). и на КАйо да честитя, нали ми е кротичък и послушен Joy

сега да се оплача малко... нали ви казах, че Кайо е на ясла?
върна се следобяд от яслата със следи от бой и дране от челото до ключицата!
имаше ситни петънца на червеникаво кафяви точки като протъкано, или натиснато силно.
според мен някой го е стиснал за врталето и така го е насинил от едната страна, защото от противоположната страна имаше следа от одраскано, точно където би бил палеца.
ако пък с деца се е сбил, то са го удряли няколко пъти, защото площта е много голяма. в цялата ясла са 10 деца, тия 2-3 лелки къде са гледали и какво са правили ?!
обяснението дадено от яслата, след 2часово звънене беше, че Кайо се е сбил  с някакво дете и са се ударили един друг с някакви дерящи блокчета за строене. какво изобщо правят такива опасни играчки в ясла?!

заведох Кайо на лекар, дадоха ни направление за кожен, и утре ще го водя на преглед пак.
милия ми мъж ме обяви за истеричка и каза че е безмислено, защото нищо не може да се направи, какви доказателства съм имала.
наистина нямаме доказателства, нямаме доказателства дори, че Кайо е бил там вчера. не го записват никъде, никой не вижда, че го водим. може да го отвлекат, аз не бих могла да докажа, че те са отговорни. и с клубчетата е така, оставяме ги там, обаче сега се замислям колко супер рисковано е! (не че го оставям в клубче, но мислех вместо на ясла, да го оставя в едно клубче до офиса). тръпки ме побиват.

# 202
!!!РОИ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИТЕ СИ АСТРАЛНИ БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА - АЛЕКС, БОБЧО, КАЙО, КРИСИ И АНГЕЛ, а от мен много щастие и любов и нежност и взаимност и на тях и на яките им майки!!!

# 203
Честит Рожден Ден на Боби, Алекс, Криси, Кайо, Георги и Рой! Да са живи и здрави, много безгрижно детство!
Честито мили майчета, много да ви слушат и само радост да ви носят   bouquet!

Мики, браво на Алекс, толкова е сладък, направо да го изядеш.
Кали, това е ужасно, но колко още ще има да се бие, моли се нищо лошо да не му се случва, пък другото минава.
Зоуи, дано всичко е наред с Дани, силно те  Hug.
Лек и успешен ден

# 204
Честит рожден ден на Алекс, Боби, Криси, Кайо, Рои и Георги HugМалееее що народ е на тая дата  Grinningда сте здрави милички дечица, много да слушате родителите си, много игри и дивотии и да имате най-хубавото детстсво на света  Hug

Кали, как така надран бе душа  Shockedестествено е да си разстроена, аз ако съм ще им откъсна главите на лелките, как може такова нещо. Много ли си на зор, не може ли да намериш друга ясла. Не можеш ли да го вземеш днес в офиса, пък утре е уикенд?

Криси, споко и при нас е война и кандърдисване за всеки нокът  ooooh!като пусне едни маникюрииии и не дава да я пипна. Иначе и тя умира да се маже с крем. Крием се кат' империалисти от нея за да се намажаме, като ревне " Аи мажииииии" и няма спасение, цяла туба крем отива като така старателно се маже, че прилича на индианец, и косата си омазва  Crazy

Днес имам тайната надежда, да ми гласуват осмомартенски бюджет и да изведа колежките на осмомартенски подранил обяд  Laughingвсяка година се правело, дано тази година да се отделят пак средства. Тайната ми надежда е, че след това повече не се връщали в офиса. Ако и тази година стане така и успея да се измъкна по-рано,ще дойдем с Али на рождения ден на Бобчо  LaughingАко ли пък не, няма да успея в тия задръствания след 6 да си ходя до вкъщи да я взема и тепърва да тръгнем. Ще решаваме в крачка  Laughing

# 205
Честит Рожден Ден на Криси(нали ни е единствената дама-да е първа Wink)Алекс,Кайо,Рои , Гоги,Ангел и Бобката
Днес сме голяма банда рожденници-целувам всички много ,много и им желая щастие,здраве и безгрижно детство Hug
Едни такива вълнения ме обзеха -в момента преди две години ме подготвяха за секциото,към 9 се роди Б  и Слава Богу всичко беше прекрасно Praynig

Кали Heart Eyes напълно си права да си притеснена-все пак си го оставила да го гледат,не да го бият #Cussing out

Мики Heart Eyesбраво на Алекс-страшен е сладур Hug

Дейзи Heart Eyes дано се измъкнете Hug

Милички благодаря на всички безкрайно много за поздравите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
честит празник на Криси, Бобчо, Алекс, Рой, Гоги и Ангел. Здраве, щастие и безгрижно детство.

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ, БОБЧО, АЛЕКС, КАЙО, РОИ, АНГЕЛ И ГОГИ!!!!   bouquet   bouquet   bouquet ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И МНОГОООО ЩАСТЛИВИ !!!
НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Гер4о, Честит Рожден ден и на Иван на патерици! да е много здрав и усмихнат! А на теб, бързо оздравяване  Hug Много рожденни дни ще празнувате заедно още !  

Зоуи, много мъ4но ми стана за Дани и теб Sad Силни прегръдки от нас! Вси4ко ще се оправи ще видиш, мили4ка ! Hug

Кали, ебаси Shocked къде гледат тия заспи бееееее  #2gunfire

После ще се включа пак 4е трябва да се излизам !

ЦУНКИ!!!!

# 208
Добро утро , благодаря ви за пожеланията  Hug

Кали ,направо полудях от нерви  #Cussing out  не е истина просто, каквото и да е станало немогат да се оправдават по никакъв начин . Това ,че са се збили не е твой проблем а техен в крайна сметка нали затова са там,а и все пак са 10 деца ми тях ако немогат да ги опазят какво се случва в държавните детски градини където са по 25 броя те какво ? главите ли да си изпотрошат? Леле направо ми идва да ходя и да ги направя на пух и перушина  ooooh! /ужас на тази тема съм много откачена #2gunfire/ама ти разправя ли се с тях? извиниха ли се ?  Навсякъде децата се бият ама чак пък белези да има не е нормално. /А между другото извинявай за грешката в името на Кайо станало е случайно вчера нещо бях много скапана от умора ,но ми стана смешно сутринта като видях каква комбинация от твоето и неговото име съм получила без да искам Embarassed/

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ, АЛЕКС, КАЙО, РОИ, АНГЕЛ И ГОГИ! НЕКА ИМАТ НАЙ-ХУБАВОТО ДЕТСТВО НА СВЕТА!

Благодаря ви за поздравите! Мила, и мен по това време ме подготвяха за секциото и само аз си знам какъв страх брах  Crazy Криси се появи на бял свят точно в 9.35 (срещу мен в операционната имаше часовник). Беше най-прекрасния момент на този свят!

Тази сутрин на рожденичката й връчихме големия плик с всичките дрехи, които й купихме вчера и така й светнаха очите. Ако не беше толкова сънена, сигурно щеше да иде пред огледалото да се оглежда и възхищава на себе си  Flutter Аз не предполагах, че може да се зарадва на дрехи едно дете на нейната възраст, ама май май  Wink

Кали, нямам думи просто!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт