Леле tasia , опасен е Дани по емблемата на волана ли позна ,че е Ауди
Ама той вече започна да ги познава и без да вижда емблема някъде
Опитай с бабешките методи, понякога помагат повече от лекарствата 
Вече почвам демонстративно да извършвам всякакви манипулации с моите нокти пред Криси. Може би моя е грешката, че все гледам да съм си на спокойствие 
Иначе и торта поръчахме, и гости поканихме, но и ние сме в групата на поразболелите се. От 2-3 дена влачи едни сополи и от вчера почна да покашля. А снощи дори повърна малко, давейки се
Но май добре стана, че повърна и секрета в гърлото си, който я дразни, та прекарахме относително спокойно нощта.
От там нататък, колкото толкова
Добре, че не се е светнала да стиска тубичката, а се маже "на сухо", че ще омаже цялия апартамент

Дано бързо да се оправиш.

мерси
това е първия ни поздрав
за тази година 

, КРИСИ, РОЙ, АНГЕЛ (Йони, никога няма да забравя как трамбовахме стълбите на тина киркова с надеждата да се размърдат тези мързеливци в тумбаците ни). и на КАйо да честитя, нали ми е кротичък и послушен 
!
.
Малееее що народ е на тая дата
да сте здрави милички дечица, много да слушате родителите си, много игри и дивотии и да имате най-хубавото детстсво на света 
като пусне едни маникюрииии и не дава да я пипна. Иначе и тя умира да се маже с крем. Крием се кат' империалисти от нея за да се намажаме, като ревне " Аи мажииииии" и няма спасение, цяла туба крем отива като така старателно се маже, че прилича на индианец, и косата си омазва 
)Алекс,Кайо,Рои , Гоги,Ангел и Бобката

напълно си права да си притеснена-все пак си го оставила да го гледат,не да го бият 
браво на Алекс-страшен е сладур 
дано се измъкнете 

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И МНОГОООО ЩАСТЛИВИ !!!

Много рожденни дни ще празнувате заедно още !
Силни прегръдки от нас! Вси4ко ще се оправи ще видиш, мили4ка ! 

не е истина просто, каквото и да е станало немогат да се оправдават по никакъв начин . Това ,че са се збили не е твой проблем а техен в крайна сметка нали затова са там,а и все пак са 10 деца ми тях ако немогат да ги опазят какво се случва в държавните детски градини където са по 25 броя те какво ? главите ли да си изпотрошат? Леле направо ми идва да ходя и да ги направя на пух и перушина
/ужас на тази тема съм много откачена
/ама ти разправя ли се с тях? извиниха ли се ? Навсякъде децата се бият ама чак пък белези да има не е нормално. /А между другото извинявай за грешката в името на Кайо станало е случайно вчера нещо бях много скапана от умора ,но ми стана смешно сутринта като видях каква комбинация от твоето и неговото име съм получила без да искам
Криси се появи на бял свят точно в 9.35 (срещу мен в операционната имаше часовник). Беше най-прекрасния момент на този свят!
Аз не предполагах, че може да се зарадва на дрехи едно дете на нейната възраст, ама май май
Препоръчани теми