Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 583
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Направо ми стана интересно какво може да е станало, та да искаш да спреш да пишеш  newsm78. ЯАз ли не познавам ненормалници, ма нямам никакви притеснения, че някой може да злоупотреби с инфо от тук. В крайна сметка не си разменяме голи снимки, просто си общуваме за децата и отвреме навреме се оплакваме от родители и мъже - чудо голямо

# 271
... и шефове Mr. Green

НАДЕТО....
излъгали са те за платения годишен отпуск. аз доста се разрових покрай мооите проблеми.
според кодекса, платения отпуск е НЕ ПО-МАЛКО от 20 дни, а не 20 дни.
аз в края на краищата напуснах по "взаимно съгласие", но ми платиха 104 дни отпуска от 2005-2008. и това за тях беше най-лекия вариант, за мен най-неизгодния, но не ми се занимаваше с тия ненормалници повече.

# 272
4естито на вси4ки рожденници днес,много щастие им желая
Разгледах вси4ки снимки,всъщност само на Калина не съм ги разгледала още вси4ките,вси4ки де4ица ми се виждат страшно порастнали,особено Дани на Тася и Кайо,а Катето и Мишо едвам ги познах.ЛЮбими снимки са ми на Калина залегнала и снимаща HugАма 4естно да ви кажа по хубави бебета от мартенските няма Heart Eyes(те ве4е не са бебета де Wink),ама моят син си се държи още като бебе,поведението му не се е променило много през последната година.Да ви се опла4а,4е тъкмо беше по4нал да се оправя и тази сутрин ми се появи с ледени крака,явно е спал развит и пак е със зверски запушен нос и ужасна кашлица Rolling EyesИ от друго да се опла4а,4е откакто съм сложила спиралата непрекъснато кървя #Crazy,в на4алото беш? съвсем малко,но от 3 дни си е то4но като мензис,а ми свърши преди 2 седмици CrazyДругата седмица пак съм на гинеколог.

# 273
Много са хубави всички снимки! Hug Много красиви дечица и мами! Hug

simba Hug пак ли е станало нещо,че си с нова самоличност? Laughing

Hug Hug Hug   

Да, за съжаление!  Sick

Аз май вече почвам да приличам на параноичка  Embarassed Ама наистина вечееее  #2gunfire
Да не е пак този предишния newsm78 Голям досадник ще се окаже! Confused
Някои хора наистина нямат спирка,явно.... Whistling
зоуи Hug може спиралата да не ти понася  newsm78 Аз точно заради такива ефекти се страхувам да си сложа,като знам каква съм чувствителна  Rolling Eyes Гушки Hug на Дани!Дано този път да не е настинал сериозно  Rolling Eyes  Hug

# 274
Здравейте мами и бебета . Hug Hug Hug
С огромно закъснение и аз да кажа честит 8-ми март .  bouquet
За всички рожденици да са много здрави,обичани и безгрижни . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мами ,до скоро давах витамини на Виктор сега спрях за малко да почива ,имам Саностол от България .Как да го давам ?Спомням се ,че се разискваше темата ,но не помня по колко се дава . Rolling Eyes

И да се оплача снимки не ми отваря ,само от снимка .бг гледам ,а  на останалите майчета не става ,а преди можех  newsm78

# 275
Честит Рожден Ден на Вики и Никола! Да са живи и здрави, и да носят само усмивки и любов, на всички, покрай тях!
На моята Алекс нещо и става, крива е от една седмица, сигурно е зъб, защото други признаци няма, но... Не иска да заспива сама, стряска се насън и е супер любвеобилна, като съм там, друг не иска да погледне, а досега не беше така. Не, че не ми е приятно да ме гушка, но не мога да влюза в банята от нея, дано е период, но имаме да ни израстнат последните 4 зъбчета и незнам.
Лека и успешна седмица и хубав и безпроблемен ден

# 276
Честит рожден ден на Вики и Никола Hugмного здраве, весели игри и усмивки им желая  Hug

Деси, сори ама не мога още да свикна с ника ти, не е истина просто. какви досадници има. И аз скоро се оплаках на някои от момичетата като се видяхме, че май ме четат, и то баш хората, които не искам. От тук нататък и аз доста ще внимавам. Кофти, писна ми все с нещо да се съобразяваш в тоя живот Confused

Веси, скоро един колега си срязал ръката докато оправял нещо колата. Изтичал в спешното в Младост, а там му поискали направление  Shocked в неделя, с кървяща ръка.... идиоти пълни  Shocked

Вчера купихме на Алис подаръка за рождения ден. В крайна сметка един голям магазин, същия като във Фъни. Идеята беше да го крием до празника, но едвам устискахме до вечерта  Rolling Eyesрешихме да запазим прословутите тенджери и тигани за подарък за самия ден.

Мила, как ще ти се сърдя, критиката ти е креативна и даже следващия път ще я препредам с твое позволение  Hug

Аз между впрочем бях забравила, че ще ги маскираме  ooooh!ми то време не остана.

# 277
Честит Рожден Ден на Вики и Никола
Здраве , щастие и много усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зоичка Heart Eyesда не са я сложили неправилно-ох в какъв цикъл влезнахте Praynig

Дейзи Heart Eyes благодаря,притеснявах се да не се обидиш Embarassedако наистина мислиш ,че има смисъл в казаното от мен нямам нищо против разбира се да го предадеш Hug

Деси Heart Eyes твоя човек да не е този с ника дебил 1,който от време на време ни наглежда-подхожда му #Cussing out

Цеци  Heart Eyesняма проблем,догодина Hug

Разгледах всички снимки и децата и мамите и тържествата и тортите и самите снимки са прекрасни   bouquet

# 278
  • София
Честит Рожден ден на Вики и Никола  Heart Eyes Много здраве, много усмивки и много щастливо детство  Heart Eyes Heart Eyes

Разгледах всички снимки на рожденниците - толкова са красиви всички дечица ( и мами разбира се Wink ) Направо не мога да им се нагледам, и от снимките лъха страхотно настроение  Heart Eyes Hug Прекрасни са всички  Heart Eyes

Пак за болнички чета Sad Дани, Зоуи  Hug бързо да се оправят Писи и Дани  Hug
Силве, дано на Алекс по-бързо й избие зъбчето  Hug

Мен пък днес ме изненадаха от яслата на Емка, като ми съобщиха че в групата й има варицела  Crazy Направо ще се побъркам вече, то не бяха болести и чудеса, сега и това. На всичкото отгоре се оказва, че и аз не съм я карала  ooooh! Та сега ще чакаме 20 дни ..............

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И ВИКИ , БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА  Hug

Благодаря на всички които поздравиха Илин за празника му  Peace

# 280
Привет, мартенски майчета!

Днес моето момче става на 2 годинки!
 newsm59
Да ми живо и здраво!
  cook

Много горда и щастлива съм! Помня врето, когато заедно с вас се подготвях за този момент и ви благодаря, че и до днес сме заедно. newsm38

За съжаление нямам много време да чета темичката, но от все сърце желая на всичките дечица да са живи и здрави и да се радват на безгрижно детство!

Надявам се да се включим в тържеството, което ще организираме за всичките рожденници, предполагам в края на март!  Hug

# 281
Честит рожден ден на Ники, както и на дечицата, чиито рожденни дни вече минаха!
Бъдете щастливи и обичани, милички!

Wink

# 282
  • София
Честит Рожден Ден на Вики и Ники! Бъдете здрави и игриви дечица! Hug  bouquet

# 283
ЧЕСТИТ РД НА ВИКИ И НИКИ!

Деси Heart Eyes твоя човек да не е този с ника дебил 1,който от време на време ни наглежда-подхожда му #Cussing out

newsm48 Не знам, ама като се пише такава голяма работа да вземе да си каже....

Зоуи, много ми е мъчно за Дани! Дано се оправя вече, че много ви се събра. А за кървенето, имаше някаква тема, бях я изчела от-до, когато смятах да се спирализирам и аз. Та съм останала с впечатлението, че кървенето е нормално в началото. Дано все пак да свърши бързо, че сигурно е голяма досада  Sick

# 284
Пак приспах Б и сега, няма какво друго да правя освен да ви подосаждам още малко

Момичета вече децата ни почват да рисуват наистина-поне при Б страшно се радвам,че почва да рисува смислено.Поощрявайте и вашите  Hugсигурно го правите ама аз да си кажа.Б е почнал да рисува и човечета-по скоро глава с очи ,уши,нос и уста-все още доста криви, но ги поставя на място.Също рисува блок с прозорци- доста абстрактно,но си личи ,че е блок Simple Smileи той и го нарича блок.
Накарайте си мъниците да ви нарисуват човек и ще ви изненадат-явно са пораснали наистина Hug

Ние изядохме тортата и пак се върнахме към правилното хапване,днес закуси препечен хляб със сирене и фреш от портокал,в 10.30 попара с прясно мляко-вижда ли ви се много отслабнал Б по новите му снимки,ама честно?
Почна пак да яде, но още не си е наваксал .

Общи условия

Активация на акаунт