Във ФЕВРУАРСКАТА дружина има бебета мнозина!

• 20 237
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Честита дъщеричка на Злато! Нека расте здрава, щастлива и умна госпожица и много да радва мама, татко и батко!   bouquet  bouquet  bouquet
Днес и аз успях да дам документите за еднократната помощ, ще я платят другия месец, а актът за раждане ще върнат след 10 дни. Също така записах и Маги при педиатърката официално, нали вече има ЕГН  Laughing.
По повод на започнатата от Кари тема вчера за нахалните забележки из градинките, днес щях да набия една бабка. Купувах си мартенички, Магито до мен и изведнъж - непозната бабка й щипе бузите. Подивях! #Cussing outНаправо й се развиках, че това е новородено бебе и не може дори да се надвесва над количката без мое позволение. А тя ми отговори, че била мед. работник и едно време не са изкарвали новородените на разходка  до 40 ден Crazy . Това вече ми дойде в повечко и направо й казах, че като е мед. работник най-добре би трябвало да знае, че чужди хора, особено с мръсни ръце не е редно да пипат новородено, какво ли без съгласието на майката, а за извеждането, имам си с кого да се съветвам по този въпрос  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. После ми стана кофти, че така й се сопнах, жената е имала добри намерения, но много мразя някой да ми пипа децата, хайде, коремът като бременна някак преглъщах, че  всякакви непознати са го ръчкали.

# 106
Eвелинка - добре че не си я набила... Мен както ме тресе нервата на моменти може и да го направя. Аз се ядосах на свеки, когато след погачето се опита да ми каже че не трябвало да си изпращам гостите (много е суеверна милата). Обаче понеже ми беше много нервен ден и заявих пред всички, че въобще не ме интересуват тези бабини деветини и смятам да си уважа гостите като ги изпратя, независимо от това какво мисли тя. Чак й повиших тон, но въобще не ме е яд. Сори, ама не мога да преглъщам за тези неща, особено когато ме дразнят с глупости. И аз на твое място щях да зина по бабето, още повече щом е била "медицинско лице"...  #Cussing out На мен лично педиатъра ми беше казал да я извеждам при всеки удобен случай, още веднага, та камо ли да се вслушвам в някои непознати и тн... грррр.... не че на мен не се опитаха да ми мрънкат за това, че видиш ли на 2 седмици как съм я била извела, ама им запушвах устата с изказването "Че това хубаво време изпуска ли се ?!?!" Утрайваха се веднага. Е, излях си мъката....

Честита госпожица на Злато, с чудното име Анна-Мария, да й е жива и здрава и много да я слушка!

# 107
Здравейте мамчета,ние днес се прибрахме.Добре сме.
честито на мамите след мен
Повечко ще пиша утре,че направо съм гроги

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна бебчетата и на малкото 2в1

# 108
Влизам набързо да кажа, макар да виждам сте разбрали
днес 28.02.08г в 4.45ч Злато е родила дъщеричка Анна- Мария. 3550гр/51см, много е щастлива и праща поздрави на всички!
И Дуол си има бебе Александър, 4100гр/53см!
Да са живи и здрави бебетата, да слушкат и папкат по много!

Звездобройка честит рожден ден мила! Бъди здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

# 109
  • София
Честито и на Дуол!   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Най-накрая мойта малка Маги се изака.Направо полудяхме от притеснение всички с нея.Двама лекари ни казаха ,че е била гладна и да я дохранваме с адаптирано мляко и че усвоявала кърмата и за това не ака.Днес и беше 5 ден иииииии вече беше голям стрес докато не видяхме пълния памперс  Hug
И съвсем по друг начин се чувстваме след като се дохранваме,спиме по добре и имаме доволна физиономия  Flutter
Ами аз това исках да кажа,че при нас всичко е наред само дето нещо май се разхлипвам .Носа ми тече и ми се запушва нещо.....много лошо.Пия осцилококцинум и за сега се крепя,какво да правя момичета за да не се разболея повече?

Много спокойна нощ пожелавам на всички мами и целувки от нас с Маги

# 111
  • София
Момичета, влизам съвсем набързо само да ви благодаря за хубавите пожелания! Да ви се връщат тъпкано! Ставам, че малката плаче! Утре ще пиша повече!
Добре дошла на Ефросинка! Hug

# 112
Привет и от мен!
Честити бебчета на Злато и Дуол...  newsm32 newsm32 Май Доти остава победител в надпреварата за мъзеливо бебе smile3532
Честит Рожден Ден на  Звездобройка!  newsm51

Евелинка браво на теб - поздравления!!! Тея стари лелки са толкова любопитни. #Sniper Днес на сергията за мартеничките и аз попаднах в подобна ситуация, само че бабето на което се стреснах загуби ума и дума и тръгна уплашена. Е..и аз не бях от най милите, но ...ме тресе здраво нервата тея дни smile3514
Добре дошли на завърналите се мами в отбора Hug
Поздравления за добрите резулатати на всички, посетили педитата си и отчели повече грамчета и см newsm30
При нас се появи проблема с липсата на кърма. Всичко си вървеше добре - гърдите ми се нормализираха, няма напрежение и буци, тъкмо се бях успокоила че нещата се наредиха...и ....сега пак съм в затънтена улица от вчера вечерта Sad Храним се от 2-те гърди, почти нищо не остава в тях. А ям като прасенце - в смисъл, че ям всяко нещо що се явява стимулатор за кърма. Ефекта клони към нула newsm45. На всичкото отгоре продължавам да НЕ си купувам АМ, за да не се подам на изкушението и да започна да дохранвам, ....и така се въртя в един омагьосан кръг и незнам какво да правя Sad Скоро съвсем ще откача. Така ме тресат хормоните че незнам кога ще му дойде краят... newsm50

# 113
Честити бебенца на Злато и Дуол!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Кой остана да спечели приза за най-мързеливо февруарче?
На Хотдей и Пепи добре дошли отново с бебенца Hug
Евелинка,и аз много мразя така непознати да се надвесват над бебчето в количката #2gunfire
Роси,как е майка ти,оправя ли се вече?

Ние утре с бубката ще ходим на консултация да видим колко сме пораснали.Иначе ми е много кротичка и спокойна малката Мони,спинка си по цяла вечер,става само за папане и после пак заспива.През деня будува около 1- 2 часа ,иначе пак си спинка.Колики още нямаме,дано да не се появат по-късно.
Лека вечер на всички и целувки Hug Heart Eyes

# 114
Злато и Дуол,честити ви бебенца,да са живи и здрави и много да ви радват !
А на вас бързо възстановяване и скоро да сте си у дома !

ephrossina добре дошла отново тук.Големи
премеждия си имала с раждането,но пък куклата ти е мниго сладичка.Жива и здрава да ти е !

# 115
  • София
Добро утро!
Роси, от ден-два и ние сме така. Тази нощ от пет часа насам само виси на гърдите ми, суче мъничко  и пуска. След което се започва едно ръмжане, пръцкане и стенания. Дали това не е този етап на израстване, така ли се казваше?! newsm78 А може би ще се увиличи кърмата с това постоянно кърмене? newsm78 Мери, къде си.......... Hug  Grinning
Наденце, браво на вас! Wink Сега всички са доволни! Wink
Изабелка, ти от понеделник ли изчезваш? Rolling Eyes И бързо да се връщаш!  Wink
Лек ден на всички!

# 116
Добро утро!

Тази нощ от пет часа насам само виси на гърдите ми, суче мъничко  и пуска. След което се започва едно ръмжане, пръцкане и стенания. Дали това не е този етап на израстване, така ли се казваше?! newsm78 А може би ще се увиличи кърмата с това постоянно кърмене?

Абсолютно същото! В момента продължава. В чудо съм!

Хубав ден!

Hug

# 117
Момичета на нас пъпчето още не ни е паднало, а сега преди да измия бебо по памперса имаше секрет май даже кръв си беше. Педиатърката каза, че е нормално, но аз доста се притесних. Друг имал ли е този проблем. Засега ни казаха да  го обливам със спирт. о Много ми е притеснено Cry.
А и  през нощта се успокояваше само като го гушнех.
Аз имам и друг проблем. От понеделника не мога да ходя по голяма нужда  Embarassed някой има ли идея какво мога да ям за да се пооправя?

# 118
Здравейте момичета!
Обаждам се да се отчета, че днес след консултацията се оказа, че сме качили 500 гр. за дше седмици.
Педито не повярва че сме само на кърма. Оказа се че трябвало да изпива по 80 гр, а тя не се спира след 100 гр. За съжаление все още се цедя. От едната гърда й давам да суче, но  другата продължава да е много зле.
Запек нямаме, колики обаче да. Не спим много, но се храним добре.
Исках да ви питам ... относно ваксината ... тая против коклюш, дефтерит и тетанус, тази която се полага по здравна каса ли ще слагате или ще купувате.
Остана ли неродила мама?
Хайде целувки и прегръдки на всички мами и малките им бебоци. Hug

# 119
  • Варна
Честити малки рожбички на Злато и Дуол!
jjoy и при нас беше така преди да падне, след като падна, пак секретираше няколко дена, почиствах със спирт и след това пръсках с бивацин, сега вече е ок. Ама при нас пъпчето падна на 7 ден.  Confused Между другото има ли вече мами хвърлили пъпчетата?

Хайде на разходка февруакри  Wink

Общи условия

Активация на акаунт