Отговори
# 120
caradchova, можеш да си провериш дали имаш имунитет срещу варицела. Изследват се антитела IgG за прекарана инфекция, т.е дали имаш имунитет и IgM за текуща инфекция на херпес зостер /вирусът на варицела/.

# 121
  • София
HGB е хемоглобина (на резултатите на Лора е така, иначе и HB можеш да го срещнеш другаде).
И при мен имаше някои доста над, други доста под. Док ми ги обясни едно по едно какво са и колко е нормално да бъдат при бременните. Ама на мен мозъка ми е под друг ъгъл сложен явно и от нищо медицинско не разбирам. Така че не помня...

# 122
  • Пловдив
Лорелай, Стефинка, не сте единствените....просто тези които го мислят, не го изкават...за да не пречат на болшинството мами, които са с твърдо намерение да раждат нормално и естествено. Така че спокойно, момичета. Каквото стане...пък и да ви кажа, това си е до характер, до незнам и аз какво....така че всеки си знае за него си
Peace Така си е  Wink

# 123
Aquariel няма проблеми  Hug ще се радвам да се запознаем   bouquet
Днес между другото от същото това магазинче си взех бикини пак безшевни за след раждане имат като продължение един стегнат колан да прибере корема ,изглеждат добре пък да видим дали ще има ефект от тях

# 124
  • София
stefinka, и аз съм като теб - много ме е страх от нормалното раждане и някакси подсъзнателно ме влече към секцио, но нямам никакви медицински показания, а не смея по желание  ooooh!

Ако знаете колко много бебчета има при мартенките!

# 125
здравейте
днес мъжа ми поръча кошарките и матрачетата.много се кефя.в неделя майка ще мие прозорци а ние ще зглобяваме кошари.това значи,че другата седмица започвам с прането на дрешките.аз имам още неща за купуване,но чуденката ми е за коритцето newsm78.още не мога да реша анатомично или обикновенно+подложка.
за раждането честно  казано и аз предпочитам секциото.

# 126
За космите на корема отначало повече ми личаха, а сега като ми стана огромен и не се виждат. Laughing За киселините не знам аз ги имам отначалото и повръщането може и да е от това че бебетата са две,но пък се видя ,че ще имат косички и двете.

# 127
tdi_ip аз бях Mr. Green с братовчед ми!Забелязах ,че има 2 бременни да чакат и ми се стори,че едната ми се усмихва(даже май и името си чух) newsm78 значи си била ти Mr. GreenАз толкова бързах и бях така отвеяна,че.......

Аз вече спирам приема на Магнерич!Вие до кога ще пиете Магнерич/Магнерот????От Матерната имам за седмица и незнам дали още да  я пия newsm78

# 128
ВаняМ то е близо до акъла HemoGloBin ама кой да се сети  smile3555
Моя доста нисък 101, сигурно док утре ще ми предпише нещо.
Аз наготвих ама нещо ми се зави свят и сега ще отмарям...лека вечер от мен   bouquet

# 129
здравейте
днес мъжа ми поръча кошарките и матрачетата.много се кефя.в неделя майка ще мие прозорци а ние ще зглобяваме кошари.това значи,че другата седмица започвам с прането на дрешките.аз имам още неща за купуване,но чуденката ми е за коритцето newsm78.още не мога да реша анатомично или обикновенно+подложка.
за раждането честно  казано и аз предпочитам секциото.
Мимчо, аз мисля да взема по-голямо обикновено+подложка анатомична. Казаха ми, че тези анатомичните много бързо отеснявали на бебенцето и после ставали неизползваеми. Не знам колко е вярно.

# 130
и аз май клоня към този вариант.даже и от тези хавлиените подложки ще взема за всеки случай.как ще ги къпем тия дрбосъци не знам Grinning

# 131
сиси , матерната се продължава и дакато кърмиш  Peace

# 132
  • Някъде на път....
КРИСИ, защо?

# 133

Не съм питала АГ по въпроса и незнам до кога да я пия Peace

asja не се ли върна вече от преглед?Хайде казвай как мина.....

# 134
ХАЙДЕ НА ОТЧЕТА-А-А...
Първо - бебето най-после се е обърнало с главата надолу!  newsm44
Второ- ГОСПОЙЦА сме!   4470 Laughing Тя пак малко се опита да се скрие, ама не й стана работата! Затова най-тържествено моля за розов щъркел!  stork-girl
Трето - диаметърът на главичката е 83 мм, което си е точно за седмиците май...
Четвърто - дофторът се оказа много точен и каза, че ще ми измести терминът, та да работя до 31 март. Каза, че ако работата ми е лека, мога да си работя, докато се чувствам добре.
И сега с тази светло синя количка на цветя ще трябва да караме момата. За да се знае, че е момиченце, ще я завивам с розово одеалце!

Общи условия

Активация на акаунт