Отговори
# 135
Аз матерна съм пила само 1 опаковка и знам,че даже лекарите са с противоречиви мнения относно витамините. За първи път обаче чувам,че матерна се пие и докато кърмиш
честито мома, asja !!!  bouquet

# 136
  • Временно
Аз пия витамини Пренатал и на опаковката пише,че са за бременни и кърмачки. Peace

# 137
ееее ася,най после  Laughing
а витамини трябва да пие всеки човек.да не говорим за бременни и кърмачки

# 138
asja честито розов щъркал ! Сега остава и за името да се споразумеете! Wink А относно десена на количката- ами то на цветя си е по принцип женско според мен! А моята количка от щерката е тъмно синя на дребни мечета с червени фльонги, които много не си личат, така че все едно е за момче! Ама аз гледам практичното - мо малко да се цапа!
Витамини по принцим / може и да не е матерна/ се пият докато се кърми / не че съм пила де/ защото се смята че организма все още има нужда от повече !
За коритцата - според мен обикновенните са по удобни в началото, но като почне да сяда бебето / детето / другите са по практични ! Аз моето все още го ползвам !

# 139
И аз съм от страхливите, признавам си без бой  Embarassed
И колкото повече наближава, толкова повече страх ме хваща. Още повече, че и аз съм усещането за мартенско бебче.
asja, честити ти розови гащи. Отсрами се най-накрая момата и се показа  Simple Smile А защо трябва да ти променят термина, за да работиш до 31.03. Аз трябваше да изляза болничен от 22.02., но с док се разбрахме да ми го пусне от 01.03. за остатъка до термина.
Утре ми е последния работен ден  Laughing Но ще поработвам от вкъщи да не ми е много скучно  Wink
За коритото, аз май клоня към обикновено с хавлиена подложка.

# 140
За Матерната - ми това са си витамини+минерали. Дали нея ще пие човек или сам ще си ги комбинира-все едно. Моят гинеколог ми препоръчаха да пия. И наистина се пие и по време на кърмене. Но кой както си прецени. Ако съм сигурна, че покрай бременността си набавям всичко необходимо от храната-бих ги спряла. И без това по най-нови изследвания не е желателно да се приемат витаминни препарати, ако се храниш нормално.
Някой беше споменал, че лекарят ще предизвиква раждането с хапче преди термина... От какъв зор?! Хапче се дава ако преносваш, но съзнателно да се опитват да ти изтеглят термина без да има спешна медицинска нужда от това ми се струва доста странно...
Колкото от страха от естественото раждане-и мен ме е страх, но приятелките ми, които наскоро родиха ме успокоиха, че нищо страшно нямало. Пък и няма да съм сама Simple Smile

# 141
Vanyivan - Ама страхотни новини за твоето бебче! Браво на него и на теб! Само така!  Hug

Asja Браво и за твоята госпожица! Еййййййй най-накрая! Честно да ти кажа аз за такъв случай като твоя не бях чувала, до 8-я мес да е толкова срамежливо, че да не се показва, ама ще не ще, ето че сте я разкрили  Wink

Vercho - за килограмите аз съм +10, но все още съм в 31г.с. т.е. има още доста време, та ще видим финалния резултат  Joy

Момичета, много ви благодаря за мненията за кърмаческите сутиени!  Hug Макар, че още не мога да преценя за себе си да взимам ли такъв или да си ползвам сегашните....
Като си говорим за бюстове, моя си беше 75В и все още май си е такъв. С колко номера се качва размера, като започне кърменето??? newsm78, че като ви слушам се чудя да се радвам ли, да се притеснявам ли (винаги съм искала да имам пищен бюст  Embarassed)

Doly dog - Виж, че на всички мами, бебчетата се обръщат, не се притеснявай, сигурна съм, че и твойто ще се обърне! А ти правиш ли упражнението? А на лявата страна спиш ли? Ако все още не, пробвай!  Peace

За раждането и мен ме е страх, ама гледам вече да не го мисля, че по едно време ми беше станало фикс идея и сънувах непрекъснато кошмари  ooooh!
В началото на бременността си от страх заради болките, бях решила, че задължително ще си правя секцио. После като се поуграмотих, разбрах, че всъщност гаранция за липса на болка и усложнения, и в единия и в другия случай няма - винаги има риск, и май си е въпрос на късмет. Но изпадам в ужас, че от секциото може да съм по-дълго време неподвижна, че няма да мога да се грижа пълноценно за бебето, че няма да мога да го кърмя ефективно и т.н.
Другото, което ме успокоява е, че всички са минали по този път, толкова жени са родили нормално, защо пък аз да не мога?   Rolling Eyes Както мамите с дечица, неведнъж споменаваха, то ако беше такъв ад, никога нямаше да се навият за още едно!  Wink Hug

# 142
asja,честит Розов щъркел Laughing
За коритцето аз имах анатомично със стойка и ми беше много удобно.
Като казах коритце в списъка за къпане
Aquariel може да добавите кофа за вода и канче за поливане на бебето Peace
За матерната не съм чувала добри отзиви newsm78
Doly doq, мерси за идеята с виното аз я знаех но от паника забравих
Vera, а какви точно изследвания се правят и дали мога утре да отида в една лаборатория и да кажа да ми ги направят без да се занимавам с док newsm78

# 143
  • Варна
asja, честито ти момиченце, добре дошла в отбора на женските мами Hug Hug Hug

А кога ще вземеш количката, много искам да видя снимки, в нета никъде не мога да намеря разцветките на този модел.
В крайна сметка има ли разлика между Принцес Рол и Принцес Дуо не разбрах newsm78 newsm78 newsm78

# 144
asja, честито ти момиченце, добре дошла в отбора на женските мами Hug Hug Hug

А кога ще вземеш количката, много искам да видя снимки, в нета никъде не мога да намеря разцветките на този модел.
В крайна сметка има ли разлика между Принцес Рол и Принцес Дуо не разбрах newsm78 newsm78 newsm78
Ох, и на мен ми е мерак да си взема количката и да й се радвам, ама ще е другата седмица...
Принцес дуо е зимно-лятна, комбинирана, и към нея има столче за кола
Преднито й колела са двойни въртящи и с амортисьори. Абе, с две думи, има си всичко.

# 145
адашке-честита мома  bouquet.а аз също ще пия витамини 3 месеца след като родя-така пише на опаковката.лека вечер мами-аз лягам.

# 146
  • Пловдив
Asja, най-накрая и вашия щъркел показа цвета на вързопчето  Wink Честито и добре дошла в отбора  Hug
За коритце - аз ще взема анатомично на Cam със стойка. Има си позиция и за по-голямо бебче  Peace

# 147
Ох,  писна ми вече с туй безсъние - не издържам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out то една нощ не мога да се наспя като хората!!!  smile3507 smile3507 smile3507

Ася - честито ти момиченце - най - накрая!!! stork-girl а за количката не се притеснявай - с тези цветчета по нея е идеална!!!  1stroller 1stroller 1stroller Сега вече спокойно можеш да започваш с пазаруването  smile3508 newsm71 smile3508

Момичета гледам, че на повечето от вас Талцид-а им помага за киселините - само на мен ли не ми действа?!?  #Crazy
Няма отърване - ужасни са!!!
  Sick Sick Sick

И да питам аз мамите с опит - кое се случва по-често като знак за започващо раждане - изтичането на водите или просто започването на контракции!!!

Сиреч - пак ме е страх - ще разбера ли дали започвам да раждам - луда работа 
smile3555 smile3555 smile3555

# 148
stefinka , Талцида установих че по слабо ми действа от бабешкия метод - сода за хляб! Аз снощи се побърках до 3 ч. от киселини, тази нощ нямам, тъкмо си спях добре, но щерката се събуди, ревеше и мрънкаше и аз се разсъних! Сега тя си спи кротко , а аз - не мога да заспя! И на мен ми писна от това безсъние, а сега му е времето да си отспим , че като се родят бебоците - минаваме на денонощно повикване!
На мамите които са само + 10 кг! Ми то направо ви завиждам, аз минах 20 вече и съм като товарен влак, едва се движа, тежи ми всичко и кръста ме боли ... и т.н. до безкрай!

# 149
  • София
Добро утро

Аз пак се ококорих рано рано, да се присъединя към отбора ...... само дето аз немога да включа компютъра и нощем длемкам пред телевизора, а като реша да си легна и ме хваща съклета и немога да спя Sad

Galivo правя го упражнението и гледам все на ляво да спя, ама ..... ще видим , другата седмица съм на преглед и ще видим дали има промяна Sad Ама както каза мъжа ми "въобще не се съмнявам то ти си рогата и бебока и той се очертава рогат, така че си е напълно в реда на нещата да не иска да се обърне", егати успокоението Simple Smile

Asja честита ти девойка Simple Smile Еййй най-накрая, ама много срамежлива Simple Smile
veni-b и мен много ме боли гърба и кръста и е голям кошмар, повече от 10 мин в една поза немога да стоя Sad Нищо мами още малко Simple Smile

Аз сега като се оправя и като си изпия кафето ще ходя до док да си взема болничния, защото счетоводителката се тръшна, че след като от днес излизам в болничен днес трябвало да й го занеса, неможело другата седмица #Cussing out Глупости! Какво ще й стане ако не е пък точно днес, то си е за моя сметка, колкото го бавя толкова и на мен после ще ми бавят парите, нея какво я грее #2gunfire Много се ядосвам така, сега трябва в най-големия гъч да обиколя цяла София, нали работя на другия край Sad

Охх мамии честно ви казвам вече полудявам! Незнам хормони ли са какво ли е но просто яко ме друса нервата и искам вече да раждам и да се поосъзная къде се намирам, тая нощ в едно от ставанията ми ревах като магаре, и незнам защо?! Ей така без причина! ЛУда работа....

Пожелавам ви страхотен, слънчев и усмихнат ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт