БЕБЕТА ЮНИ- 21 :)

• 18 151
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
purshing, може ли да оторизираш мъжа си, или някоя мама от форума да пуска съобщения за теб! Да знаем какво се случва...
Няма страшно, щом трябва - ще сте в болница, но там ще е по-сигурно!
Като те настанят, пусни по някакъв начин координати, може да минем да те видим някой ден, сигурно ще ти е скучно...ю

Хайде на мен пък ми се счупи компа, и довечера съм пас!

До скоро!

# 76
Пършинг, стискам палци всичко да е наред и да устискаш кълки още много седмици! Вземи наистина телефона на някое от софийските момичета и пращай смс-и от време на време, да не се тревожим!

# 77
  • И аз не знам къде...
offioly, ти кога заминаваш и кога се връщаш?

# 78
purshing, недей да се притесняваш, всичко ще е наред  Hug още повече, че ще те наблюдават добри специалисти, а и бебка е голяма. Стискаме палци fingerscrossed и ще чакаме новини. Наистина е добра идея да вземеш нечий телефон, за да ни информираш и да не се притесняваме за теб като знаем, че и двете с бебка сте добре. Много цунки и прегръдки  Hug  bouquet newsm51

# 79
мацки, дадох си телефона на маргарет.
не съм изплашена, не съм нашашкана, малко ме е яд на мене си, и ще се моля да устискаме много. иначе съм в добри ръце, знам и ако нещо ще става, то шансът да се развие благополучно е най-голям именно в майчин дом.

пускам филм сега да се поразсеем малко с почти килограмовата кокона дето от сега ядове прави.

# 80
purshing   и аз стискам палци! Hug
Сигурна съм,че всичко ще е наред!Това е най-доброто което можеш да направиш!!!
Ще ни липсваш Heart Eyes  Важното е да си спокойна и да мислиш позитивно.Така всичко ще е наред Hug

# 81
  • по света
purshing ,прегръщам те и вярвам че всичко ще е ок Hug
Аз  имам поръка от лекарите да почивам повече, а днес следобед не съм се спряла за капак и изведох и кучето.Имам чувството че си играя с огъня ама да видим,ще пия магнезия докато устискам Tired

# 82
Благодаря, тумбачки!  Hug Hug
Юлиана! ЛЯГАЙ! Naughty

# 83
Леле, пуснете си БТВ!!!

# 84
  • Разград
purshing , много те прегръщам и ти стискам палци. Ние ще сме с теб, и малката принцеса, мислено. Ти само си почивай, а другото ще го свършат лекарите!  Hug Много ще ни липсваш, но така е за доброто на бебка!  newsm10

# 85
  • Стара Загора
purshing имаш и нашите/мойте и на бебо/ стиснати палци, силна прегрьтка и пожелания да устискаш повечко/убедена сьм, че ще успееш/.  Hug  Praynig Ще чакаме новини от теб и принцеската, убедена сьм, че ще са само добри.  Peace

# 86
  • Miami
Здравейте Hug
Ох, накрая се прибрах, голямо обикаляне днес.
purshing ще стискам палци всичко да се нареди и да сте добре с бебка  newsm10 Успех и късмет Simple Smile

# 87
Абе, Кори, какви са тези страсти при вас? Това, което се дава по новините, вярно ли е? Наистина ли мястото е толкова неподходящо за болните дечица, че се стига чак до протести и подписки? Моля те, вкарай малко светлина, че нещо не разбирам, защо се случва това.

# 88
  • София
успех purshing. кураж и късмет.

# 89
  • Miami
In4oka това място е в един квартал на Русе, Средна кула, който се намира на няколко километра от града. Аз не съм ходила там, но доколкото разбрах искат да настанят децата в някакво училище(старо), което се намира на центъра на квартала. Той този квартал е малко като селце такова, има къщи само, хората си гледат животни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт