Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
Форумът съдържа различни преживявания на бъдещи майки относно бременността и промените в тяхното тяло. Някои изразяват притеснения относно подутите си крака, болките в гърба и умората, докато други споделят вълнението си от развиващия се плод и очакванията си за бъдещето. Освен това има споделени преживявания от прегледи при лекар, като фетална морфология и коластра, както и очаквания за предстоящи лекции и събития.
-
Какви са мненията за появата на разширени вени и болки в краката по време на бременност?
-
Какви са очакванията и преживяванията на бъдещите майки относно 3D видеозона и феталната морфология?
, много силен е станал. А понякога нощем като се обръщам в леглото сякаш му 4увствам гръбначето как ми се отрива в корема,
, ама и аз така се изказах,нещо такова де. 

. Докато сега, особено в началото, бях доста притеснена дали всичко е наред.
, тъкмо се канех да изляза в обедна почивка и да се разходя малко и заваля
така го стрелнах с поглед....
...имам си коремче, качила съм 6кг,но на равни обувки не мога да ходя...добивам една такава "надупено -патешка " походка 

...край на хубавото време.Ама поне няма да се дразня, че не мога да отида на разходка.
! А ти вземи си напиши телефона на някоя мама, че да пишеш от време на време и ние да знаем как си