БЕБЕТА ЮНИ- 21 :)

• 18 124
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте тумбита, като заговорихте за краката и аз да се включа, от няколко дена чувствам едни болки, едно схващане от колената надолу към петите като ходя и особено повече като съм ходила. Например в4ера като се върнах от разходка и понеже си ходя на 4-5 см. ток и така ме наболяваха , а и болките в гърба после не ми се разминаха. Rolling Eyes Аз и като стоя пове4е време зад компа пак ме заболява гърба, затова си слагам отзаде малка възглавничка зад кръста...И аз нямам още коластра, но не мисля , 4е е проблем.
 П.П. А да се похваля днеска бебо като ставах така ме изшути, 4е 4ак се стреснах и подско4их назад box, много силен е станал. А понякога нощем като се обръщам в леглото сякаш му 4увствам гръбначето как ми се отрива в корема,  smile3506, ама и аз така се изказах,нещо такова де.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:27 от Milenita_

# 61
Добър ден и от мен Simple Smile
За болките и аз ги имам, краката ме болят като походя повече в глезените, пръстите са ми се подули и от няколко дни не мога да си сложа халката и като постоя в една поза и после като стама ме боли корема и съм схаваната но като се пораздвижа и минава.
Днес изглежда супер за разходки времето (предишните дни ми беше много топло) аз още не съм се климатизирала.  Joy
Офиоли какво стана събрахме ли се вече достатъчно за лекцията в МД.
MISHAa  как така на 31 ??? имаш предвид март ли?
The Sleeping Beauty 4 кг ми се виждат направо супер (аз със мойте 8 какво да кажа)  Joy
За коластрата да се включа и аз нямам засега но не държа и да имам докъто съм бременна, по-важното е да има после бебчо какво да хапва.
Около мен всички ми казват, че бебчо щял да бъде момиче щото съм се разширявала навсякъде и в началото съм повръщала, та като ходих на лекар във вторник му викам за пореден път "Докторе , я вижте да не е станало момиченце ", а той направо се разсърди вика не  не е и даже ми даде там някаква бележка и пише пол: мъжки . Марков също каза че е момче и му видяхме пишката ама знам ли. То не че е много важно това каквото и да е само да е живо и здраво ама любопитсвото е голяма работа.

# 62
Здравейте и от мен  Hug

Miona, аз пък съм точно обратното  Laughing Първата ми бременност беше преди 8г.,тогава нямах нет, не бях чувала нито за фетална морфология, нито за БХС, въобще безметежно си бременеех  Wink. Докато сега, особено в началото, бях доста притеснена дали всичко е наред.

О, The Sleeping Beauty, как ти завиждам за слънчицето  Heart Eyes, тъкмо се канех да изляза в обедна почивка и да се разходя малко и заваля  Twisted Evil

Milenita_ и аз съм така като ходя на токчета, особено болката в гърба и на мен не ми се разминава, затова сега нося боти с малък ток, другите ги слагам само по повод.

Момичета  Hug, имам една молба към тези, които ходят на лекциите в Окръжна б-ца във Варна, ако има някаква лекция за кърменето, кажете 1-2 дни по-рано, че много ми се иска да отида, а обикновено по него време съм на работа Sad

# 63
mimi_leo, събрахме се за лекцията; но още няма дата; вероятно ще е в края на март; затова още не казвам нищо, за да немя разминавки в датите после Simple Smile
На 08.03 се предвижда лекция на ЛЛЛ в център Съвременни родители, относно началото на кърменето; там ще се уточнят всички детайли, и ще ви информирам;
Естествено, всеки може да отиде на 08.03! Няма да е излишно Simple Smile

# 64
Здрвейтеее,

Ох аз туко що сервирах на шефа,че съм му подготвила ковандировката, но...неговото връщане ще съвпадне с моето излизане Laughing и на него леко му прилоша Joy. Вика "бе аз знам ама нали не ти личи и си мисля,че ще го носиш поне още една година"
 #2gunfire така го стрелнах с поглед....
Иначе чак да не ми личи  newsm78...имам си коремче, качила съм 6кг,но на равни обувки не мога да ходя...добивам една такава "надупено -патешка " походка Blush

Коластра си имам от началото на 4 месец, но и с първата бременост бях така. Чакам с нетърпение почивните дни да се махна от София, че се задушавам в тая лудница и тоя прахоляк...
Успях да си запиша час при Марков за 08,04 и вече се надявам да разбера какво е.

АААА и да питам другите мами не мога да се сетя прединя път кога ми се появи чертата на корема....някоя от вас помни ли?Някъде към 7 месец май беше... Sick

# 65
Mimi_leo  31 март Laughing Wink.По точно имах час за 10.03 но си го размених с една приятелка,на която не и беше правена ФМ и аз и дадох моя час,защото имаче ще изпусне подходящия момент.Аз взех нейния.А пък моята ФМ ми я направи моя лекар Flutter

Аз никога не съм била фен на токчетата и не успях да се науча.Имам няколко чифта високи обувки,но те са само за специални случай.Така в ежедневието предпочитам ниските Hug Peace

# 66
АААА и да питам другите мами не мога да се сетя прединя път кога ми се появи чертата на корема....някоя от вас помни ли?Някъде към 7 месец май беше... Sick
Аз все още нямам черта. Миналият път имах, но не помня кога се появи.

# 67
Miona, аз пък съм точно обратното  Laughing Първата ми бременност беше преди 8г.,тогава нямах нет, не бях чувала нито за фетална морфология, нито за БХС, въобще безметежно си бременеех  Wink. Докато сега, особено в началото, бях доста притеснена дали всичко е наред.
И аз така....първата ми бременност беше олимпийско спокойствие. То затова Мартин ми беше супер кротко бебе. Пожелавам си и второто да е такова, макар че тази бременност ми е нервна....все има кой и какво да ме ядоса.

И аз няма да ходя на 3Д. Щом лекарят ми каза, че всичко важно се вижда и с 2Д, няма да се охарчвам за допълнителни екстри.
Валентина, съгласна съм с теб, че в началото всички бебенца са едни такива...абе чак с времето заприличват на хора. Като родих моя син - нямаше по-хубаво бебе на света. А сега като му гледам снимките.....едно такова като мишленце.... Пък и да ви кажа честно, незнам дали и при другите мами е било така, аз не можах веднага да се почувствам като майка. Може би ми трябваха около 10 дни да свикна с мисълта, че наистина АЗ, а не някой друг го е родил това дете. Много странно усещане.

mu6oron , това с чертата май беше коментирано в предните теми. Аз не съм имала и досега не ми се е появила, ама ако е към 7 месец, значи още не е късно. И болки в краката не усещам. Ходя си на токчета безпроблемно. Даже докторът като ме видя с ботушите ми каза : Като видя бременна с ботуши не я питам дали има болки и отоци на краката, защотото ако има такива няма да е с ботуши. За сметка на това пък имам болки в гърба, особено към края деня.

Току що при нас заваля  Wear Umbrella...край на хубавото време.Ама поне няма да се дразня, че не мога да отида на разходка.

# 68
Mu6oron ами 4ертата май към 7-мия или по късно дори, аз о6те нямам! И аз така с корема -всички в един глас ако ме видел някой в гръб нямало да познае че съм бременна!

Аз първата бременност пък много четях книги, купувах списания, а сега нищо и все пак не си спомням повече от нещата все едно е било преди много години.... но така като чета всяка от нас има сходни оплаквания.
А Василена беше кротка до едно положение, а сега е като ураган, 4акам да видим с това как ще е-четох едни описания за зодия Близнаци и ми се стъжни -много палави, своенравни...ама май то сега всички дца са си такива...или поне аз не познавам кротки и спокойни...
Хайде не унивайте в това време -то верно че се е намусило едно такова, и тук е същото без слънчице цял ден...ама нашето настроение трябва да е ТОП!!!!! Hug

# 69
и ние ще си имаме бебче през юни Hug

# 70
fifi4 честито! Hug
Аз както съм за 03.06., като нищо може да мина в месец май... надявам се няма да ме изгоните  baby
 Joy
 За токчетата...
Обувката със равна подметка не е по-безвредна от тази на ток!
Покрай моите проблеми с вените от лекари знам,че ставите се чувстват най-добре поставени на ток от 3 до 5 см...
Аз постоянно съм на токове и нямам болки в краката... Но никога не купувам  по-високи обувки...

Много често си купувам обувка с ортопедична подметка или в зимните слагам ортопедични сетлки ... е няма такъв комфорт... За съжаление модерни летни обувки с такива подметки почти няма  Sad а и няма как да им сложиш стелка  Cry
Навих мъж да ми купи пролетни обувки за 8 МАРТ и в Петък ще се скитам по магазините... Grinning

# 71
fifi4 добре дошла и честито и от мен!!! Hug

# 72
момичета, аз малко лоша новина, ама не е много лоша, само притеснителна.
утре влизам в болница, защото околоплодния мехур е тръгнал да се вклинява в маточния канал и трябва вече да съм под наблюдение и да се опитаме да удържим положението максимално дълго. отивам в майчин дом. моля се да избутаме понеее още 3 седмици..
иначе бебето е наред, голямо е вече към 930 грама. що ми трябваше да ходя по колички и по масажи, ама на - да би мирно седяло, не би чудо видяло е моето в буквален и преносен смисъл!

на вас ви казвам умната, да се пазите и най-големите ви тревоги да са за колички и довършване на ремонтите, пък аз ще пиша какво става когато мога.

# 73
Purshing, не се притеснявяй, по - положително се настрой, все пак професионалисти ще се грижат за вас с малката, малко кофти ще ти е атмосферата, но като знаеш, че си постоянно под лекарско наблюдение няма страшно! Ама то и бебка е много голяма 930 грама! Все пак в МД все още са най-добрите специалисти, ще удържите не само 3 седмици, а поне още 13 - горе главата!

# 74
  • И аз не знам къде...
purshing,  стискаме ти палци да издържите максимално много  fingerscrossed! А ти вземи си напиши телефона на някоя мама, че да  пишеш от време на време и ние да знаем как си  Hug!

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 17:45 от dari75

Общи условия

Активация на акаунт