Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
Форумът съдържа различни преживявания на бъдещи майки относно бременността и промените в тяхното тяло. Някои изразяват притеснения относно подутите си крака, болките в гърба и умората, докато други споделят вълнението си от развиващия се плод и очакванията си за бъдещето. Освен това има споделени преживявания от прегледи при лекар, като фетална морфология и коластра, както и очаквания за предстоящи лекции и събития.
-
Какви са мненията за появата на разширени вени и болки в краката по време на бременност?
-
Какви са очакванията и преживяванията на бъдещите майки относно 3D видеозона и феталната морфология?
!!! да ви е жив и здрав и много много много да ви слушка и обича
честит рожден ден на таткото ви, много да ви глези и слуша.
накичила, гримирала... Аз така не бих отишла боклука да хвърля ,дори под смъртна заплаха
... Представете си от кое дере е изпълзяла , явно там хитът "Кен Лий" е на почит в цялото село или махала... И дори не подозират,че е английски език това
Така че е хубаво да се ходи на такива прегледи - истината лъсва
Четох, че всяка 5 жена на някакъв етап развива такива гадости, но са доброкачественни и за БЕБА не са опасни... по-скоро за нова бременност, има опасност от аборт ако започнат да нарастват...
дори всяко лято съм на хомеопатични илачи, сега ходя със специални чорапи ... но не се притеснявам, защото нямам съсирване и няма опасност, единствено се притеснявам,че ще се увеличат и няма да са много приятна гледка...
... Преди време им загубили един голям и сега им изпращат едно мъниче точно за кошницата за ръчен багаж, оранжевко, коженко и със сини пластмасови колелца и дръжки.... Като взеха всички да го плюят и да го обиждат... аз взех да го защитавам и те ми го подариха
и сега се чувствам неудобно - все едно съм си го изпросила...
,ама не.Поне е топло!!!
.Странно ама факт.Раширени вени нямам!

)))
ох marvele извинявай за смеха ми, но тази дума ми стана много смешна
Даже на няколко пъти имаше "ред сълзи - ред сополи"
Чао от мен засега!
на таткото и да си купонясате