Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
Форумът съдържа различни преживявания на бъдещи майки относно бременността и промените в тяхното тяло. Някои изразяват притеснения относно подутите си крака, болките в гърба и умората, докато други споделят вълнението си от развиващия се плод и очакванията си за бъдещето. Освен това има споделени преживявания от прегледи при лекар, като фетална морфология и коластра, както и очаквания за предстоящи лекции и събития.
-
Какви са мненията за появата на разширени вени и болки в краката по време на бременност?
-
Какви са очакванията и преживяванията на бъдещите майки относно 3D видеозона и феталната морфология?
и аз на късмет In4oka.... и аз! Но имам и билети за държавната лотария, та дано и там работи
И аз гледах Мюзик Айдъл и оооооооо
със глас съм се смяла
!!!
. Абе истината е,че много се развълнува.Това беше първия му физически контакт с бебо и беше страхотно
Ама карай, да е живо и здраво!
Мерси за успокоението, радвам се че е нормално,
. При една приятелка текна в 4тия месец, а при другата чак след раждането.
Още повече, че тук в Русе струва само 30 лв със запис на диск
Уж гледам да не качвам много и бързо килограмите, за сега съм качила 6-7 кг и мисля, че са доста. Може да пробваш да ходиш с маратонки, те за мен са най-удобните обувки 

на Kaka Maya за новата темичка!
Доста ми натежава гъзеца, но...това е положението 
....като малки дечица са. Но то това си е голяма радост. 
трябва да се захващам с чистене
и , но ще следя и във форума какво става !
ама няма начин- това е положението...
ще си ги нося ама друг път. не ми влиза крака там.... към момента само с едни ботуши ми е удобно и то разбира се с равна подметка и като си натъпча месата и ги стегна, дръпна ципа и съм аз..