Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
Форумът съдържа различни преживявания на бъдещи майки относно бременността и промените в тяхното тяло. Някои изразяват притеснения относно подутите си крака, болките в гърба и умората, докато други споделят вълнението си от развиващия се плод и очакванията си за бъдещето. Освен това има споделени преживявания от прегледи при лекар, като фетална морфология и коластра, както и очаквания за предстоящи лекции и събития.
-
Какви са мненията за появата на разширени вени и болки в краката по време на бременност?
-
Какви са очакванията и преживяванията на бъдещите майки относно 3D видеозона и феталната морфология?
Май ще трябва да питам доктора. 

и така минавах - слава богу никой не съм задирала.
Намазват ви с някакъв гел и после внимателно пъхат една камера. Така и вътрешните хемороиди се виждат. Моите са такива. Всичко се вижда на един монитор цветно /не е гадно/ и ви обясняват кое какво е. Изписа ми Дуфалак, като каза да го пия дъъълго време. Лекарството не се абсорбира от организма, а работи само в дебелото черво. Целта - меки акита. Спрях лекарството и нямам никакви проблеми. Надявам се да съм така до края...
Съжалявам, че е толкова късно, ама имахме гости и сега сядам на компютъра
, че ми се затварят очите