Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е коластра и защо някои майки я споменават?
-
Какво представлява 3D ехографията и кога е препоръчително да се извърши?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на бременността и промените в тяхното тяло?
Форумът съдържа различни преживявания на бъдещи майки относно бременността и промените в тяхното тяло. Някои изразяват притеснения относно подутите си крака, болките в гърба и умората, докато други споделят вълнението си от развиващия се плод и очакванията си за бъдещето. Освен това има споделени преживявания от прегледи при лекар, като фетална морфология и коластра, както и очаквания за предстоящи лекции и събития.
-
Какви са мненията за появата на разширени вени и болки в краката по време на бременност?
-
Какви са очакванията и преживяванията на бъдещите майки относно 3D видеозона и феталната морфология?
, ама важното е че през деня не ми се спи 
. 
Не зная дали се похвалих, че си купих обувки-много готини и са супер удобни, една блузка и един колан от тия дето се връзват под гърдите-съкън да не остана по-назад с туй шкембе съм зашеметяващо преластителна, ама какво да направя като ми хареса и аз искам да съм модерна
и аз това щях да пиша, но явно не съм единствената...и аз съм на 17-ти на доктор и пак ще попитам. Предния път док ми каза че това е съвсем нормално и няма за какво да се притеснявам.

Иначе и аз по често я усещам ниско долу.Под пъпа. До сега не съм я усещала високо към ребрата

Иначе е много готин колана, вечерта като го снимам и ще пиша