Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 58 192
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Варна,морето ...
за съжаление кокото пъти си  поискам тестер  все нямат а само ти мажат на ръката.добре че последния път ми дадоха една мостра на шанел окза се че не  е подходящ за мен а бях се навила да го купувам.иначе като имам работа в София винаги отивам в  цум- много любезни и ми дават тестери без проблем

# 1 111
  • София
Аз да споделя какво научих днес...
Фирмата Н2О+ навлиза с гръм и трясък в Холандския пазар.
http://oth.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=388&goChar=H
До сега имаха фирмен магазин само в Амстердам ,но от следващия месец ще се продават в реномирана парфюмерия в почти всички градове.Тече супер рекламна кампания,много рекламират нещата,много ги хвалят...казват,че "продуктите са за хора които обичат да си угаждат и глезят"
Не обръщах внимание на тази марка до сега в Ягодка,информацията беше нищожна и малко хора изказаха мнение но днес разгледах една брошурка и много неща ми хванаха окото.От клиентки чух ,че като ходели по салоните им правили маски на тази фирма.
Пиша го за информация...
Аз ще пробвам,цените в Ягодка са 2-3 пъти по ниски от цените на продуктите тук #Crazy #Crazy #Crazy

мими23, аз отдавна съм им фен на козметиката за тяло, за лице обаче не съм се престрашила още, ще взема да ги пробвам като изразходвам 3те серии които имам в момента  Embarassed

Препоръчвам серията с мляко, кожата ми е нормална към суха  Wink

# 1 112
Преди малко получих първата си поръчка от Саса и съм малко разочарована. Получих този крем на Шисейдо  http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102514421001 и въпреки че в сайта пише, че е за всеки тип кожа на опаковката пише, че е за нормална към суха. А моята определено е мазна и се чудя какво да правя - да го продавам или да го ползвам?
Второ - на маската TURNAROUND на опаковката е лепнато зелено квадратче на първия символ от трицифрения код за дата на производство, а на самия буркан същия е изчъгъркан и също не се вижда.  100% не е в срок на годност.
Третото разочарование е от Juicy Tubes на Ланком, 17-ти номер- ама там аз съм си виновна - цвета ми стои просто ужасно.

Сега се чудя дали да им пиша за маската?
Само да кажа, че маската TURNAROUND аз си я поръчах от ЯГОДКА и пак беше по същия начин както твоята маска. Ползвам я обаче, не съм правила рекламация, тогава поръчвах през Фема.
Относно кремчето на Шисейдо , пиши ми на лични може да го взема аз ако не ти трябва.

# 1 113
Аз да споделя какво научих днес...
Фирмата Н2О+ навлиза с гръм и трясък в Холандския пазар.
http://oth.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=388&goChar=H
До сега имаха фирмен магазин само в Амстердам ,но от следващия месец ще се продават в реномирана парфюмерия в почти всички градове.Тече супер рекламна кампания,много рекламират нещата,много ги хвалят...казват,че "продуктите са за хора които обичат да си угаждат и глезят"
Не обръщах внимание на тази марка до сега в Ягодка,информацията беше нищожна и малко хора изказаха мнение но днес разгледах една брошурка и много неща ми хванаха окото.От клиентки чух ,че като ходели по салоните им правили маски на тази фирма.
Пиша го за информация...
Аз ще пробвам,цените в Ягодка са 2-3 пъти по ниски от цените на продуктите тук #Crazy #Crazy #Crazy

мими23, аз отдавна съм им фен на козметиката за тяло, за лице обаче не съм се престрашила още, ще взема да ги пробвам като изразходвам 3те серии които имам в момента  Embarassed

Препоръчвам серията с мляко, кожата ми е нормална към суха  Wink

Да,ти тогава ми отговори като питах...една от малкото,които можеха да дадат информация.И аз ще пробвам най-вече продуктите за тяло.Хвърлила съм око на серията Raspberry Guava,звучи ми много апетитно.Задължително ще пробвам и с млякото.
За лице мисля да си взема някоя от маските,иска ми се нещо освежаващо,тонизиращо и ревитализиращо.Щом тук по салоните ги ползват newsm78  може и да си струват. Също ще пробвам и нещо за сваляне на грим и почистване,както и крем за ръце.Инак си оставам на Клиник за останалите неща.
И аз си имам в момента всичко нужно,че и малко отгоре Embarassed  но като посвършат веднага ще заредя на Н2О+ ...ама и опаковките им не са малки забелязах...

# 1 114
  • София
Да, и аз чета темата за евтината и скъпата козметика. Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче. Стана ми много тъжно. Даваме парите си на вятъра ли?

Охх стана ми доста любопитно и изчетох цялата тема на Софи, за да намеря отрицателните отзиви за козметиката на Шисейдо, но успях да намеря само едно мнение и то не отрицателно за околоочното Ревитализиращо кремче.  Thinking

Според съставките на кремчето Софи е определила, че има " хубави активни съставки, но и вазелин и течен парафин - суровини, които не се асоциират със скъпа козметика. "  Кремчето бил ок, но според предоставеното и съдържание" не може да определи със сигурност  % на активните съставки ", споделя само че са много хубави.  Peace

Емел, може аз да съм пропуснала отрицателните отзиви за Шисейдо в тази тема, ще споделиш ли, че и на мен ми е интересно, какво казват експертите.  Wink

# 1 115
И аз досега изчетох цялата тема на Софи. Само това мнение, което Иля споделя, има за Шисейдо. И накрая някакви похвали, прозвучаха ми малко като реклама. Темата обаче ме накара да се замисля.

# 1 116
  • София
От този състав за съжаление не мога да кажа със сигурност % на aктивните (понякога е ясно cпоред реда на написване, но в този случай не). Изглеждат ОК.
Но пък е видно, че на първите места са лепнали вазелин и течен парафин - суровини, които не се асоциират със скъпа козметика. Значи откъм пълнеж не е нещо уникално; хубави активни има, дано са в добър процент.

Аз нямах предвид, че отзивите са отрицателни. Просто очаквах да са по-добри. Вероятно все пак зависи от гледната точка - чашата е наполовина пълна или празна.

# 1 117
  • София

Аз нямах предвид, че отзивите са отрицателни. Просто очаквах да са по-добри. Вероятно все пак зависи от гледната точка - чашата е наполовина пълна или празна.

Няма начин абсолютно всички да са доволни и да им пасне дадена козметика, за съжаление.  Whistling Peace

Дори и от така скъпата висш клас козметика La Prairie хора получават алергични реакции.  Confused

# 1 118
  • София
Абсолютно вярно! Аз днес си купих една маска за лице на Nuxe, която се препоръчва и за околоочния контур, но веднага ми се зачерви едното око. Те, продуктите, нямат грешка - аз като съм чувствителна и алергична кой ми е виновен?

# 1 119
  • София
Абсолютно вярно! Аз днес си купих една маска за лице на Nuxe, която се препоръчва и за околоочния контур, но веднага ми се зачерви едното око. Те, продуктите, нямат грешка - аз като съм чувствителна и алергична кой ми е виновен?

Охх и аз имам алергия от козметика с разни растителни екстракти, морски минерали и т.н.  ooooh!

Мисля, че и марката Nuxe се води точно такава, натурална козметика с минимум консерванти с продукти на растителна основа.

# 1 120
  • София
Точно така. Уж прочетох съставките и към тях не би следвало да съм алергична, но пък има и такива, които не растат в нашите ширини и за тях логично не съм тествана. На лицето ми е ОК, но не бива да я нанасям около очите. Всъщност много малко неща мога да нанасям в тази зона, тъй като дори не мога да си пипна очите, без да ги зачервя.

Сори за офф-а!

# 1 121
Доколкото мога да разбера от описанието,това е продукт с цвят и блясък за устни,очи и скули:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56398&goChar=S
Звучи добре Thinking
Някои има ли повече информация и има ли сред нас някой, който да го е поръчал вече?!

# 1 122
  • София
мими23, имам един въпрос специално към теб. От няколко дни ползвам Pure minimizer rifininf serum на Клиник и забелязвам, че порите изглеждат умалени само ако не съм нанесла друг продукт отгоре. Наясно съм, че порите няма как трайно да се свият, но разчитах все пак на ефект поне по време на ползването на продукта. На теб какви са ти впечатленията? Има ли някакъв трик, който не ми е известен?

# 1 123
  • София
В Саса са пуснали много тестерчета от серията White Lucent на ShiseidoCrazy

# 1 124
  • Boston, MA
Поръчала съм и аз от тази серия, чакам (и ще споделям де) ефект.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт