Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 58 207
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Boston, MA
Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче.

Емел, а коя марка козметика трябва да ползваме според Софи ?  newsm78

Тя не дава мнение за цялата козметика на дадена марка, а за съставки на конкретен продукт. В общи линии потвърждава правилото, че хубави/лоши марки няма, има работещи и неработещи продукти.

Световният пазар в днешно време е наситен, чак пренаситен от марки и продукти. Всеки предлага пълна гама козметика, че и декоративна, и за тяло, и за слънце, за коса... Но пък залагат хората на търговското наименование и рекламата на бранда, пари са дали, трябва да продават всичко  Laughing . Със сигурност има много пълнеж и плява.

Представете си например историята на великия Крем да ла Мер. Създателят му търсел дълги години "чудотворен" крем, който да премахне белези от изгаряне. Открил го. Разбрал, че има противобръчков ефект, направил компания, започнали да го продават крема за лице - оригиналният. Развили още няколко продукта около него - дотук вярвам, че всичко е било изследвано и развивано бавно, а и не е имало реклама.

После фирмата е купена от концерна Есте Лодър. Идват с много пари, подкрепени от огромна маркетингова машина, искат да развият пълна линия продукти. Е вече имат над 30 неща (това стана за около година-две). Мислите ли, че сред тях всички работят вълшебно, предвид супер вълшебната им цена? Хващам се на бас, че в момента разработват и декоративна козметика.

Простете излиянието ми Laughing. Както казва Монда - проба-грешка.

Всъщност исках да кажа, че взех да тествам Шисейдо нощен крем (Лайт), но ми стои много мазен, чак лепкав, като го намажа. Сутрин вече е ОК, но вечер е странно. Някой друг ползва ли го?

За очите взех Шанел Ейдж Дилей (старият), изрови го от едно чекмедже консултантката, като й казах, че искам силна хидратация. Противобръчков околоочен (Шанел Ректифианс или ЕЛ Резилиънс) трябвало да го ползвам по орбиталната кост, а хидратиращия под окото. Пак съм без фактор, значи.  Crossing Arms 

# 1 096
  • София

Иля, имам нужда от съвет Blush Heart Eyes
От много усмивки явно,отстрани над устната имам малка , мимическа бръчка.Има ли нещо точно за тази зона на лицето
На друго място нямам и цял крем ще е ненужен
Благодаря ти Hug

Кръци, аз не ползвам нищо специално за тази област, а направо противобръчкови серуми и кремчета за цялото лице.

Но и аз от много усмивки ( нали сме емоционална зодия  Wink ) имам вече бръчици около устата.

Ще поразгледам за някакъв продукт за тази област и ще пиша.  Heart Eyes Hug

# 1 097
Иля, златна си ми Heart Eyes
Виждала съм едни серуми като химикалки, знам че са доста силни и са за определени области
Защото нямам нужда от цял крем, а не мога като мумия все да седя, че да нямнам бръчици Wink
 Hug

# 1 098
  • София
Иля, златна си ми Heart Eyes
Виждала съм едни серуми като химикалки, знам че са доста силни и са за определени области
Защото нямам нужда от цял крем, а не мога като мумия все да седя, че да нямнам бръчици Wink
 Hug

Кръци, пробвала съм такава писалка на Ести, нямаше никакъв ефект дори и моментен.  ooooh!

Да пробваш задължително, преди да си купиш.  Peace Hug

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 19:05 от Иля

# 1 099
mira_lgl, мерси за отговора   bouquet

А често ли им се случва да пращат застояли неща, дори ако не са от специалните намаления?

# 1 100
Тази мостра за серум за тяло ми се струва интересна. Имате ли някакви впечатления?

http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100768403001

# 1 101

Кръци, пробвала съм такава писалка на Ести, нямаше никакъв ефект дори и моментен.  ooooh!

Да пробваш задължително, преди да си купиш.  Peace Hug
Ох, да пробвам, но няма къде
Тук избора е доста оскъден и освен, някоя от нас като си купи крем, да прелее на друга,няма как да се пробва
 Tired
благодаря ти все пак Hug

# 1 102
  • София
Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче.

Емел, а коя марка козметика трябва да ползваме според Софи ?  newsm78

Тя не конкретизира. Само дава съвети как да познаваме кой продукт е добър и кой не. Аз разгледах темата с надеждата да открия отговор на този въпрос, но - не. Още веднъж ще прочета отговорите и, вниквайки наистина в това което казва, и се надявам и аз що-годе да мога да се ориентирам. Не е лесно, наистина, като си лаик.

Аз си следя признаците на кожата, тя най- правилно ми показва, как и влияе определен продукт и дали дадена козметика е подходяща за нея или не.  Peace

По сегашното си състояние на кожата съдя, че не съм сгрешила с неправилна козметика.  Wink

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 19:37 от Иля

# 1 103

[Ох, да пробвам, но няма къде
Тук избора е доста оскъден и освен, някоя от нас като си купи крем, да прелее на друга,няма как да се пробва
 Tired
благодаря ти все пак Hug

Kak da няма къде, kръци? В Дива продават ЕЛ. Много са любезни! Grinning
(Аз познавам собствениците, ако имаш проблем с пробването - свиркай!)

# 1 104
Вичи,знам че има в Дива, мацката е много печена, но винаги съм мислила,че ще има проблем за тестване
ще опитам следващата седмица когато имам излизане Hug

А сега да ви питам, как пробвате кремове Blush
За фдт е ясно,отиваш,пробваш,ако ти хареса си купуваш
Но как крем от един път да разбереш дали ти пасва
Защото от околоочен на Диор направих алергия на 3-ия ден
А не върви да ходя всеки ден до парфюмерията и да пробвам и след третия ден ,ако крема ми хареса да си го поръчам от Ягодка Blush

# 1 105
  • София
Според Софи някои продукти са направени да изглежда така, все едно действат страшно добре, но всъщност ефектът да е само "кадифено усещане", без траен резултат. Демек, трикове за заблуда на потребителя.

# 1 106
Кое е тази Софи  newsm78,заинтригувахте ме Grinning

# 1 107
Цитат
А не върви да ходя всеки ден до парфюмерията и да пробвам и след третия ден ,ако крема ми хареса да си го поръчам от Ягодка

Аз вземам тестери от там. Преди време и аз алергизирах от един продукт на Диор за двойна брадичка беше.

Миналата седмица си взех почти всички тестери на Ла Прери(пак оттам) и получих алргия от този продукт:

А бях се заканила да го вземам, Монда го хвали в една друга тема. Sick

# 1 108
Аз да споделя какво научих днес...
Фирмата Н2О+ навлиза с гръм и трясък в Холандския пазар.
http://oth.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=388&goChar=H
До сега имаха фирмен магазин само в Амстердам ,но от следващия месец ще се продават в реномирана парфюмерия в почти всички градове.Тече супер рекламна кампания,много рекламират нещата,много ги хвалят...казват,че "продуктите са за хора които обичат да си угаждат и глезят"
Не обръщах внимание на тази марка до сега в Ягодка,информацията беше нищожна и малко хора изказаха мнение но днес разгледах една брошурка и много неща ми хванаха окото.От клиентки чух ,че като ходели по салоните им правили маски на тази фирма.
Пиша го за информация...
Аз ще пробвам,цените в Ягодка са 2-3 пъти по ниски от цените на продуктите тук #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 109
Ами Вичи,явно си е до кожа
Радвай се,че първо си пробвала, а не да се изръсиш яка сума и после да се чудиш какво да правиш

Ще помоля мацката за тестер,благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт