Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 58 209
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
От известно време ви чета и най-сетне реших да направя първата си поръчка от ягодката. Избрах си един парфюм и лосион за тяло. Но за да станат три продукта искам да си взема някакъв глос и се колебая между тези на Ланком, Ести и Клиник. Моля ви препоръчайте ми някакъв, като държа да не е лепкав, и да е с повече блясък.
На Ланком са най-хубави (според мен де)

# 1 081
  • София
Мина, страшно много съжалявам за случилото се. Мислех, че Саса са коректни - най-малкото към мен винаги са били. Веднага им напиши писмо и се оплачи. Иначе за кремчето, и аз мисля, че не е подходящ за мазна кожа. Ще се опитам да ти взема тестерче от ЦУМ или от магазина на Леге и ще ти го изпратя, за да го пробваш. До кога ще можеш да изчакаш? Ако нямаше фактор, щях да ти препоръчам да го ползваш като нощен.

# 1 082
Преди малко получих първата си поръчка от Саса и съм малко разочарована. Получих този крем на Шисейдо  http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102514421001 и въпреки че в сайта пише, че е за всеки тип кожа на опаковката пише, че е за нормална към суха. А моята определено е мазна и се чудя какво да правя - да го продавам или да го ползвам?
Второ - на маската TURNAROUND на опаковката е лепнато зелено квадратче на първия символ от трицифрения код за дата на производство, а на самия буркан същия е изчъгъркан и също не се вижда.  100% не е в срок на годност.
Третото разочарование е от Juicy Tubes на Ланком, 17-ти номер- ама там аз съм си виновна - цвета ми стои просто ужасно.

Сега се чудя дали да им пиша за маската?

Е, това  е гадно - разминаване м/у инфо на сайт и продукт. Mr. Green
А за 2-ят ти случай - имах подобен със сапуни на Клиник от Ягодка - беше изрязан кода и залепен картон отгоре. Но не се занимавах да им пиша.

Според мен им пиши и за двата случая, може и снимки да им пратиш.

# 1 083
Емел, много си мила, но мисля да не рискувам с кремчето.   bouquet  Ще го продам, мисля че няма да ми е трудно на фона на цените в Бг. Много исках да пробвам Шисейдо, ама вече съвсем се обърках кои са подходящи за мазна кожа.

# 1 084
  • София
Мисля, че момичетата, с които бях на Леге преди седмица, се интересуваха за продуктите за мазна кожа, по-специално РЕ. Поизчакай да се появят във форума и те щи ти отговорят.

# 1 085
  • София
Ами аз през няколко страници пиша, че серията Enriched на Shiseido е за нормална/суха кожа, а серията Light за нормална/мазна кожа.  Whistling Naughty

Мина, бързичко наистина ще го продадеш при тази супер ниска цена на кремчето.  Peace Hug

# 1 086
ооо, много изнервящо е това с подправянето и заличаването на сроковете на годност. И Ягодка го правят...Въпрос на късмет е според мен...

Продуктите от тази марка с означение light са за мазните кожи, а също и флуиди и пр. Пиши им непременно...

# 1 087
Bastet[/b забравих да пиша че получих крема на Деклеор и наистина е прекрасен, малко по гъст е от крема на Ювена попива изключително бързо , с една дума доволна съм /не го виждам вече,може би е свършил/

Има една съседна тема за скъпата и евтина козменита, води се от Sofi. Тя работи в такава лаборатория , май в щатите - вероятно е инженер-химик или микробиолог или био-химик. Много е начетена и аз я питах за деклеорите - дадох на 2 крема състава - изказа се ласкаво за тях. Peace.....Апропо наистина голямата разфасовка е свършила - жалко, че имам още за около месец-2 месеца кремове,но по-нататък ще си купя обезателно Simple Smile
Доста интересна е темата,но нямам възможност сега да я прочета цялата от това което прочетох съм тотално объркана ,а кой е втория крем,който си описала ?

# 1 088
  • София
Да, и аз чета темата за евтината и скъпата козметика. Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче. Стана ми много тъжно. Даваме парите си на вятъра ли?

Мнението на Софи за кремчетата на Деклеор са на последна страница от темата.

# 1 089
  • София
Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче.

Емел, а коя марка козметика трябва да ползваме според Софи ?  newsm78

# 1 090
Иля, ами с нищо съществено Confused
Илиянка,ми даде да пробвам нощното кремче на Шисейдо - мн. ми хареса, дневното не е лошо
Ноо много се колебая дали Шисейдо или Биотерм да избера newsm78

Сега съм на измиващия на Биотерм,ще си поръчам тоника за пори от същата серия и отгоре кремчето на Шисейдо.
Кожата ми е доста по-добре , в сравнение с 3-те стъпки

Иля, имам нужда от съвет Blush Heart Eyes
От много усмивки явно,отстрани над устната имам малка , мимическа бръчка.Има ли нещо точно за тази зона на лицето
На друго място нямам и цял крем ще е ненужен
Благодаря ти Hug

Мина,по принцип кремовете за мазна кожа са обозначени като "флуид" и са тип лосион,не крем Simple Smile

# 1 091
  • София
Софи не се изказва толкова ласкаво за Шисейдо, обаче.

Емел, а коя марка козметика трябва да ползваме според Софи ?  newsm78

Тя не конкретизира. Само дава съвети как да познаваме кой продукт е добър и кой не. Аз разгледах темата с надеждата да открия отговор на този въпрос, но - не. Още веднъж ще прочета отговорите и, вниквайки наистина в това което казва, и се надявам и аз що-годе да мога да се ориентирам. Не е лесно, наистина, като си лаик.

# 1 092
  • София
кръци, кой измиващ гел си взе? Доволна ли си, кожата опъната ли е много след това?
Аз си поръчах  тази http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=27820 за суха кожа.

# 1 093
Вивиан, взех си този от серията Биопюр,аз съм с мазна кожа Peace
но съм много доволна,харесва ми и преди съм писала

# 1 094
  • София
Мерси кръци Hug
Все хубави неща чувам за почистващите продукти на Биотерм Simple Smile
И аз чакам моята пяна с нетърпение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт