Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 787
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 065
Благодаря Ви. Ще ги пробвам.

# 1 066
  • София
Кръци, а ти с какво замести 3 стъпки на Клиник ?

# 1 067
Vi4ito  получи ли потвърждение от саса за последната ти поръчка?

Получих мейл, но само толкова. Поръчката ми виси със статус Procesing , парите не са ми изтеглени . Явно ще чакаме до 13.03. Sad
и аз съм в същото положение  Close Twisted Evil
на 9 я пуснах,и в4ера ми пратиха писмо с извинение,4е имало забавяне Crossing Arms
МАЦКИ шипнаха ли ви поръчките  newsm78 4е моята още не  Crossing Arms

# 1 068
Bastet[/b забравих да пиша че получих крема на Деклеор и наистина е прекрасен, малко по гъст е от крема на Ювена попива изключително бързо , с една дума доволна съм /не го виждам вече,може би е свършил/

# 1 069
  • София
Момичета, днес си получих последната поръчка от Саса и съвсем тържествено обещавам, че ще кротна за известно време. Mr. Green

# 1 070
  • София
Момичета, днес си получих последната поръчка от Саса и съвсем тържествено обещавам, че ще кротна за известно време. Mr. Green

Joy пазарувай си, защо ни обещаваш, на нас ни е интересно Mr. Green

# 1 071
  • София
Аз обещавам на себе си пред свидетели, за да го спазя наистина.

# 1 072
Извинявам се ако е питано, но на парфюмите от СаСа плаща ли се допълнително, както в Ягодка.

# 1 073
Bastet[/b забравих да пиша че получих крема на Деклеор и наистина е прекрасен, малко по гъст е от крема на Ювена попива изключително бързо , с една дума доволна съм /не го виждам вече,може би е свършил/

Има една съседна тема за скъпата и евтина козменита, води се от Sofi. Тя работи в такава лаборатория , май в щатите - вероятно е инженер-химик или микробиолог или био-химик. Много е начетена и аз я питах за деклеорите - дадох на 2 крема състава - изказа се ласкаво за тях. Peace.....Апропо наистина голямата разфасовка е свършила - жалко, че имам още за около месец-2 месеца кремове,но по-нататък ще си купя обезателно Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 16:12 от Bastet

# 1 074
Благодаря Ви. Ще ги пробвам.

Моля Hug и после чакаме отзиви Simple Smile

# 1 075
  • София
Извинявам се ако е питано, но на парфюмите от СаСа плаща ли се допълнително, както в Ягодка.

Не, не се плаща нищо допълнително..............така поне са се изказвали други от момичетата /аз нямам личен опит с парфюми от САСА/  Peace

# 1 076
Цитат
МАЦКИ шипнаха ли ви поръчките   4е моята още не 

Не още, #Cussing out започвам  да се изнервям.

Че и кремовете вече свършват, ще трябва да мина по магазините за тестери Sick

# 1 077

Не, не се плаща нищо допълнително..............така поне са се изказвали други от момичетата /аз нямам личен опит с парфюми от САСА/  Peace
Благодаря   bouquet

# 1 078
От известно време ви чета и най-сетне реших да направя първата си поръчка от ягодката. Избрах си един парфюм и лосион за тяло. Но за да станат три продукта искам да си взема някакъв глос и се колебая между тези на Ланком, Ести и Клиник. Моля ви препоръчайте ми някакъв, като държа да не е лепкав, и да е с повече блясък.

# 1 079
Преди малко получих първата си поръчка от Саса и съм малко разочарована. Получих този крем на Шисейдо  http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102514421001 и въпреки че в сайта пише, че е за всеки тип кожа на опаковката пише, че е за нормална към суха. А моята определено е мазна и се чудя какво да правя - да го продавам или да го ползвам?
Второ - на маската TURNAROUND на опаковката е лепнато зелено квадратче на първия символ от трицифрения код за дата на производство, а на самия буркан същия е изчъгъркан и също не се вижда.  100% не е в срок на годност.
Третото разочарование е от Juicy Tubes на Ланком, 17-ти номер- ама там аз съм си виновна - цвета ми стои просто ужасно.

Сега се чудя дали да им пиша за маската?

Общи условия

Активация на акаунт