Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 718
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 945
еххеххе а ти защо търси Laughing искаш още един нетраен ли Wink
според мен на всеки нокът различно време държи лака,за това някой не са доволни  Rolling Eyes
не бе,мацка, исках  да дам линк,нали питаха Hug
сетих се  Wink реших малко да те бъзна  Crazy цвета найстина е страхотен,този на твоя лак,но много ме е яд,4е е нетраен за теб Confused  Close
имаше 6 цвята преди няколко дни,но всичко се изкупи много бьрзо Crossing Arms и аз неможах да си поръчам нито един  #Cussing out

# 946
Да бе,еийй, аз за това се очудих как няма нищо вече;)))
Мисля да го пробвам върху някаква основа,пък дано се задържи поне 2дни:(((Супер цвят е Crazy

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 22:54 от РЕ

# 947
  • Boston, MA
19 лева?  Shocked Тук е 7-8 долара ОПИ. Аз също мисля, че са много трайни, за разлика от разни по-"маркови".

Аз си купих миналата година Шанел Black Satin лак за нокти, който не съм сложила веднъж, открих го оня ден в едно чекмедже. И сега имам и тъмносин (Blue Satin), който ще го върна направо, вместо да събира праха. Хич не съм по самолакирането...

Иля, викаш Диор-а лекичък.... Добре де, какво друго с фактор?

# 948
оо,аз не ти ли писах-много съм доволна - косата е мека и лека като коприна

# 949
  • София
аз търся ето този цвят на ОПИ  Flutter казва се Black Satin Nail Lacquer
http://www.monstermarketplace.com/Health/Landing558a4104.html

ако някой го е виждал и знае от къде мога да си го поръчам да ми пише  Peace

Заповядай  Wink
http://www.opi-bg.com/articledetails.php?art_id=512

# 950
  • Варна,морето ...
19 лева?  Shocked Тук е 7-8 долара ОПИ. Аз също мисля, че са много трайни, за разлика от разни по-"маркови".

Аз си купих миналата година Шанел Black Satin лак за нокти, който не съм сложила веднъж, открих го оня ден в едно чекмедже. И сега имам и тъмносин (Blue Satin), който ще го върна направо, вместо да събира праха. Хич не съм по самолакирането...

на мен пък не ми допадна лака на шанел на втория ден започна да се лющи дане говорим че след 2 месеца изсъхна -иначе цвета е страхотен

# 951
  • Boston, MA

на мен пък не ми допадна лака на шанел на втория ден започна да се лющи дане говорим че след 2 месеца изсъхна -иначе цвета е страхотен

Да, чувала съм такива оплаквания от Шанел, третия цвят, който съм имала (и единствения, който съм ползвала), беше почти безцветен, та не съм забелязала. Но седеше годен около 3 години (поне), не е изсъхвал.

# 952
момичета,имам нужда от помощта ви!На 29 г.съм ,имам две финни линийки под очите и се чудя какъв околоочен крем да си поръчам.Кажете ми серията на Shiseido Benefience или Skincare e по -подходяща за мен.Искам кремчето да хидратира добре и да е първа грижа срещу бръчки Simple SmileБлагодаря предварително  bouquet

# 953
аз търся ето този цвят на ОПИ  Flutter казва се Black Satin Nail Lacquer
http://www.monstermarketplace.com/Health/Landing558a4104.html

ако някой го е виждал и знае от къде мога да си го поръчам да ми пише  Peace

Заповядай  Wink
http://www.opi-bg.com/articledetails.php?art_id=512
значи се е появил Flutter благодаря ти  Heart Eyes   bouquet

# 954
........... Shiseido Benefience ..................  bouquet
Peace бялото бурканче,не розовото  Crazy

# 955
  • Варна,морето ...
да се оплача за серумчетата на биотерм -нали щяха да ми върнат парите и до ден днешен станаха 3 седмици нищо не съм получила и се  съмнявам че ще получа.повече няма да пазаря от намаленията явно са стари нещата а и не искат да си признаят от ягодата

# 956
  • София
Peace бялото бурканче,не розовото  Crazy
Joy

# 957
Vi4ito  получи ли потвърждение от саса за последната ти поръчка?

Получих мейл, но само толкова. Поръчката ми виси със статус Procesing , парите не са ми изтеглени . Явно ще чакаме до 13.03. Sad

# 958
Vi4ito  получи ли потвърждение от саса за последната ти поръчка?

Получих мейл, но само толкова. Поръчката ми виси със статус Procesing , парите не са ми изтеглени . Явно ще чакаме до 13.03. Sad
и аз съм в същото положение  Close Twisted Evil
на 9 я пуснах,и в4ера ми пратиха писмо с извинение,4е имало забавяне Crossing Arms

# 959
И при мен така.Ама много са мудни от Саса Close

Общи условия

Активация на акаунт