Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 872
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 780
 Верно ли бе, пфуу аман от морализатори !  ooooh!

# 781
  • Варна,морето ...
Иля каква спирала ползваш миглите ти са страхотни  на снимката:)

# 782
  • София
Иля каква спирала ползваш миглите ти са страхотни  на снимката:)

belka, мерси много, ползвам Телескопик на Лореал.

А ти къде ми забеляза миглите, аз никъде не се виждам отблизо на снимките от срещата, сигурно на аватара..  newsm78

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 20:31 от Иля

# 783
Ехоо,аз чак сега се включвам да кажа,че сращата беше много хубава,приятна и страшно забавна:)))
Всичко Ягодки бяха толкова мили,готини и усмихнати:)))Нямам търпение да си направим нова среща- може би да тестваме Шисейдо,а  smile3508хихиииии  bouquet  bouquet  bouquet

# 784
  • София
Леле РЕ, колко си прекрасна на новия аватар! Знаеш, че съм ти фенка, нали? Laughing

Сори за спама, ама нали темата е за красота.

# 785
моми4ета много сте сладки!ли4и си 4е сте добре гледани ягодки!!

# 786
Леле РЕ, колко си прекрасна на новия аватар! Знаеш, че съм ти фенка, нали? Laughing

Сори за спама, ама нали темата е за красота.
мерси Hugзасрами ме Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 787
момичета, може ли да ми дадете съвет за крем за лице с СПФ поне 15 Rolling Eyes за 22год кожа, само стъпките на клиник ползвам  bouquet

# 788
а с каква кожа си Wink

# 789
3ти тип Peace

# 790
момичета, може ли да ми дадете съвет за крем за лице с СПФ поне 15 Rolling Eyes за 22год кожа, само стъпките на клиник ползвам  bouquet
Сити блока на Клиник.

Момичета браво на вас ,добре сте си изкарали  Laughing
Емел туй за снимките голяма простотия .В крайна сметка нили трябва да видим на коя как и се отразяват обсъжданите продукти  Mr. Green

# 791

Защо не пробваш Супердифенса на Клиник ,с фактор +25 е и има за 3 тип кожа CrazyАз съм доволна от него Peace

# 792
  • София
Iliana, напълно съм съгласна. Но аз все пак махнах моята снимка 3 мин. след като я публикувах. Предположих, че просто физиономията на моя милост дразни споменатата особа, а аз не обичам да нарушавам спокойствието на хората, било то и един човек. Пуснах снимката, защото момичетата изявиха желание да ни видят, а аз не смятам, че има какво да крия по себе си. Лицето ме посъветва, ако желая да си разпространявам снимките, да ви ги изпращам на "лични".

# 793
  • София
Iliana, напълно съм съгласна. Но аз все пак махнах моята снимка 3 мин. след като я публикувах. Предположих, че просто физиономията на моя милост дразни споменатата особа, а аз не обичам да нарушавам спокойствието на хората, било то и един човек. Пуснах снимката, защото момичетата изявиха желание да ни видят, а аз не смятам, че има какво да крия по себе си. Лицето ме посъветва, ако желая да си разпространявам снимките, да ви ги изпращам на "лични".

За да няма недоразумения, аз питам на лични хората от снимката, дали искат да бъде публикувана, смятам че така е най- коректно.  Naughty

# 794

Защо не пробваш Супердифенса на Клиник ,с фактор +25 е и има за 3 тип кожа CrazyАз съм доволна от него Peace

защото незнам дали е подходящ за тези години Peace

Общи условия

Активация на акаунт