Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 796
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Да, няма да се насилваш да го докараш до 3 артикула, за да получиш 5% отстъпка.

# 901
Bastet какви са отстъпките в сайта  плаща ли се доставката   може ли да се плаща с пей пал
[/quote]
Искам да добавя още, че имам от там 12 поръчки и съм все още на 5%. Вероятно това им е мах %.
Аз така и не разбрах как да поръчвам с PayPal. Пише, че приемат , но ти иска номер на кредитна карта и т.н.
Ако някой е успял- моля да обясни

# 902
  • София
А проследяване на поръчкита може ли да се прави /за Бютив става въпрос/  Rolling Eyes

# 903
А проследяване на поръчкита може ли да се прави /за Бютив става въпрос/  Rolling Eyes

По същия начин както при Ягодката, пращат ти мейл със онзи номер който можеш да следш в м.народните и в БГ пощи  Peace

# 904
Bastet какви са отстъпките в сайта  плаща ли се доставката   може ли да се плаща с пей пал
Искам да добавя още, че имам от там 12 поръчки и съм все още на 5%. Вероятно това им е мах %.
Аз така и не разбрах как да поръчвам с PayPal. Пише, че приемат , но ти иска номер на кредитна карта и т.н.
[/quote]

И аз не зная за Пей Пал каква е процедурата - плащам с карта директно.

# 905
[/quote]

така пише, но и аз не можах да платя с Paypal. Аз плащам през Paypal но сега платих  с кредитната карта.

# 906
Момичета,някой поръчвал ли е лак na OPI  от  sasa?
Аз си поръчах,след като чух от много хора колко са трайни и хубави ,но по-голям боклук не си бях купувала smile3511
Само при мен ли е така- след като вчера се на лакирах,днес съм с доста олющени нокти- все едно 1 седмица не съм си поглеждала ръцете Weary  Иначе цвета е уникален:)))))))))))Някои ягодки го видяха наживо Hug

# 907
Аз си поръчах,след като чух от много хора колко са трайни и хубави ,но по-голям боклук не си бях купувала smile3511
Само при мен ли е така- след като вчера се на лакирах,днес съм с доста олющени нокти- все едно 1 седмица не съм си поглеждала ръцете Weary  Иначе цвета е уникален:)))))))))))Някои ягодки го видяха наживо Hug

В саса ма ли OPI?  Thinking

# 908

Хмм...интересно...аз не съм си поръчвала лак за нокти на OPI от Sasa,но знам по принцип,че лаковете им са страхотни и много трайни. Peace
Да не би твоя да е с изтекъл срок на годност?! Rolling Eyes

# 909
  • Варна
 РЕ, цвета наистина е уникален  Crazy

# 910
  • София
Ами при мен издържа една седмица с основата за лак и топ лака на O.P.I. Но много бързо се сгъстява в шишенцето и смятам вече да си купувам по-малък грамаж или да мина на друга марка.

# 911
Получих на Шисейдо околоочен. На кутииката е изрязана датата или каквото е там.Имали ли сте подобен случай?

# 912
Получих на Шисейдо околоочен. На кутииката е изрязана датата или каквото е там.Имали ли сте подобен случай?

Днес точно се обсъждаше този въпрос, виж на някоя от предните страници.

# 913
  • София

Има да, мисля че скоро заредиха и с повечко цветове.

# 914

Има да, мисля че скоро заредиха и с повечко цветове.

Може ли линк, не намирам нищо- нито с търсачката, нито нито по бранд.

Общи условия

Активация на акаунт