Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 58 201
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 125
В Саса са пуснали много тестерчета от серията White Lucent на ShiseidoCrazy

Тази серия избелваща ли е?

# 1 126
Да се набутам аз тук, при експертите, че не съм много веща в козметиката.
Искам да ви питам кой гланц за устни бихте ми препоръчали. Искам да е с лек цвят и повече бляскави частици. Сега гледам едни на Диор, ама се чудя, никога не съм си купувала козметика от такъв ранг, та затова ви моля за съвет.
Мисиии   bouquet

# 1 127
Да се набутам аз тук, при експертите, че не съм много веща в козметиката.
Искам да ви питам кой гланц за устни бихте ми препоръчали. Искам да е с лек цвят и повече бляскави частици. Сега гледам едни на Диор, ама се чудя, никога не съм си купувала козметика от такъв ранг, та затова ви моля за съвет.
Мисиии   bouquet
Мисля,че това е точно това ,което искаш!Аз съм супер доволна от този гланц и вече втори си купувам!
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34247&goChar=L

# 1 128
  • София
Абсолютно вярно! Аз днес си купих една маска за лице на Nuxe, която се препоръчва и за околоочния контур, но веднага ми се зачерви едното око. Те, продуктите, нямат грешка - аз като съм чувствителна и алергична кой ми е виновен?

Nuxe при мен предизвиква зачервяване не само на около очния контур. но и на цялото лице, явно са прекалено растителни  Sick

От аптечната козметика горещо препоръчвам Юреаж, много е подходящ за чувствителни кожи  Hug

# 1 129
Мисля,че това е точно това ,което искаш!Аз съм супер доволна от този гланц и вече втори си купувам!
Мерси   bouquet

# 1 130
  • София

Серията е за моментален блясък, не е избелваща  Hug

# 1 131

О, мерси! А дали става да се ползва през пролетно-летния сезон и ако може някакви отзиви.   bouquet

# 1 132
  • София

О, мерси! А дали става да се ползва през пролетно-летния сезон и ако може някакви отзиви.   bouquet

Да, според мен е подходяща  Peace Като очакван ефект е моментално прочистване, избистряне на тена, хидратация, както и възвръщане на блясъка и живота на кожата. Като се появи и Иля и тя ще ме допълни, че бяхме заедно, когато ни разказваха за серийте на Шисейдо  Heart Eyes
Отзиви все още нямам, но консултантката в магазина препоръча всяка жена да има винаги този крем под ръка за "спешни ситуации", когато кожата се нуждае от бързо връщане в прекрасен вид Heart Eyes
Може да се ползва като възвръщаща блясъка терапия два пъти годишно - след зимата  и след лятото. Може да се ползва също така и винаги, когато кожата има нужда.

Смятам и аз да се сдобия с едно кремче от тази серия.
Дано съм ти била полезна  Hug

# 1 133
  • София

Е... пусто любопитство заради единия тестер, ще пусна поръчка в саса  ooooh!

Мерси   bouquet

Момичета искате ли всеки да каже от кой гланц е най-доволен и какъв ефект постига с него  Hug

Ето и моя фаворит:

http://oth.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=643&goChar= … ;LineId=5312#5312

Колкото и да не ми се вярваше наистина ми увеличава леко устните, ефекта е като естествен блясък с лек гланц! Ако пък ми се иска винилов гланц, ползвам силикона на Севънтийн върху дълготрайно червило на Макс Фактор, по-траен е от Ланкомския Juicy Tubes  Hug

# 1 134
Това http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100726816006 като дневна или като нощна грижа се ползва? А това http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100726706001 ? Втория ми се струва по-скоро за дневна грижа, но въобще не съм наясно с Шисейдо newsm78 Може ли малко помощ?

# 1 135
  • София
Момичета, може ли малко помощ?
Искам да си избера дневен крем със слънцезащитен факор.
На 25 г. съм, с комбинирана към мазна кожа. В момента ползвам 3те стъпки за 2ри тип,
преди тях 3те стъпки за 3ти тип...не се погаждам с тях някак,
3ката ми изсушаваше много кожата, 2ката ми идва мазна някак.
Ползвала съм и супер дифенса на клиник, обаче ми се рони...т.н. кир ефект.
Ще съм благодарна на всякакви предложения.

# 1 136
.......... консултантката в магазина препоръча всяка жена да има винаги този крем под ръка за "спешни ситуации", когато кожата се нуждае от бързо връщане в прекрасен вид Heart Eyes
Лелеееееее,всичко си запомнила Heart EyesАз запомних само,че  има видим ефект след "тежка нощ" Mr. Green и аз задължително ще си взема такова кремче да си имам Crazy

# 1 137
  • София
.......... консултантката в магазина препоръча всяка жена да има винаги този крем под ръка за "спешни ситуации", когато кожата се нуждае от бързо връщане в прекрасен вид Heart Eyes
Лелеееееее,всичко си запомнила Heart EyesАз запомних само,че  има видим ефект след "тежка нощ" Mr. Green и аз задължително ще си взема такова кремче да си имам Crazy

Heart Eyes защото при мен всяка нощ е тежка, затова особено внимавах при тази серия Blush

Но в Саса не пускат тестерчета на кремчето Crossing Arms

# 1 138
.............Но в Саса не пускат тестерчета на кремчето Crossing Arms

их,жалко  Sad тъкмо мислях да вляза да разгледам...но ще чакам,ще си взем таакова кремче аз;))))Сега си чакам мулти енерджайзига Crazyи ще кажа как е за смесена кожа Hug

# 1 139
мими23, имам един въпрос специално към теб. От няколко дни ползвам Pure minimizer rifininf serum на Клиник и забелязвам, че порите изглеждат умалени само ако не съм нанесла друг продукт отгоре. Наясно съм, че порите няма как трайно да се свият, но разчитах все пак на ефект поне по време на ползването на продукта. На теб какви са ти впечатленията? Има ли някакъв трик, който не ми е известен?

Ами аз от този серум и от серума Тотал Търнараунд слагам след крема само там където е нужно.При мен така е най добрия ефект.Непосредствено преди ФДТена тамкъдето имам порички или лъскавина слагам с леки потупвания.Пробвай така и ти и виж какво ще се получи.
Така съм пробвала и с Идеалиста на ЕЛ и пак ефекта е по добър над крема отколкото под крема,но тогава се получава едно запотяване,суперовлажняване на лицето...как да обясня,много влага.Днес ми се налага пак да го ползвам,ще го оставя нарочно под крема както трябва по принцип да е и ще видим какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт