Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 873
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 1 230
Фор ю:

http://www.google.com/translate_t

запознайте се с моя преводач.

И не ви ли се струва, че маската в Ягодка е много евтина, т.е. прекалено евтина. какъв ли може да и е проблемът на калта, освен липсата на опаковка? newsm78

В ягодката е двойно по-малко количеството.

# 1 231
  • София
Но си мился, че някой коментари са си писани така и не се виждат наистина. Whistling

И мен се опитаха да ме убедят, че тъй- като Шисейдо е японска марка, коментарите били на японски.  hahaha
Обаче те на всички марки и продукти в сайта са с йероглифи.  Crazy

# 1 232
  • София
Фор ю:

http://www.google.com/translate_t

запознайте се с моя преводач.

И не ви ли се струва, че маската в Ягодка е много евтина, т.е. прекалено евтина. какъв ли може да и е проблемът на калта, освен липсата на опаковка? newsm78

В ягодката е двойно по-малко количеството.

Маската в двойни количества я има и в Ягодка за 55 USD. Аз сравнявам с нея.

# 1 233
 Аааа това не съм го видяла.   bouquet

# 1 234
# 1 235
  • София
Момичетааааа, успяхххх поръчах си сама с новата карта, вече и аз имам една поръчка от Ягодка.   Party Party Party

Е на фона на моите 120 поръчки към Фема са смешна работа, но все пак... започвам да трупам отсъпки вече за мен самата.  Whistling Flutter

# 1 236
  • София
Момичетааааа, успяхххх поръчах си сама с новата карта, вече и аз имам една поръчка от Ягодка.   Party Party Party

Е на фона на моите 120 поръчки към Фема са смешна работа, но все пак... започвам да трупам отсъпки вече за мен самата.  Whistling Flutter

Честито или може би не съвсем, познай сега какво поръчване ще настъпи когато картата ти е под ръка  Mr. Green

# 1 237

Честито Иля, и все успешни покупки да си правиш   Hug
Не мога да повярвам че досега си поръчвала чрез Фема само   Crazy

# 1 238
  • София
Мерси, момичета.   love001

Много съм щастлива, оххххх сега ми се поръчва повече от всякога.  smile3508

# 1 239

И аз вече имам от Ягодка две и то получени. Аз също съм много доволна, само като си помисля колко поръчки съм правила чрез Фема Sick. Сега и аз като теб все ми се поръчва та да събера максималните проценти.  Обаче като дойде ред да се внесат в банката изхарчените парички ще има smile3514

# 1 240

Имала съм тестерче на хидратиращия крем - хидра флорал серията ти е позната от маската за лице. Тази серия е да нормална кожа. Хубаво е кремчето. Екфолиант аз виждам, не знам какво са написали , че е изглаждащ крем като на опаковката чета, че е изглаждащ ексфолииращ крем?!....това е ексфолиант за мен, ако е този, който аз съм ползвала. Хубав и фин е. Имаш околоочен гел и нещо, което не се чете, но предполагам,че е серум за лице и според мен то трябва да е най-интересното нещо в комплекта.

# 1 241
  • София

Иля, на мен он-лайн пазаруването ми даде нов смисъл на съществуванието ми. Joy Сега хомеопатичката се опитва да укроти тази ми страст. А на мен ми е едно хуууубаво ... Успокоявам се с факта, че и аз се нуждая от почивка и релаксация за първи път от 12 г.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 11:33 от Емел

# 1 242
  • София
Bastet, би ли ме ориентирала за тези продукти на Decleor, някакви отзиви ?

Имала съм тестерче на хидратиращия крем - хидра флорал серията ти е позната от маската за лице. Тази серия е да нормална кожа. Хубаво е кремчето. Екфолиант аз виждам, не знам какво са написали , че е изглаждащ крем като на опаковката чета, че е изглаждащ ексфолииращ крем?!....това е ексфолиант за мен, ако е този, който аз съм ползвала. Хубав и фин е. Имаш околоочен гел и нещо, което не се чете, но предполагам,че е серум за лице и според мен то трябва да е най-интересното нещо в комплекта.

Bastet, обърках се, кое за кой продукт е. Кое е ексфолианта,  Prolagene Gel ли е ?  Thinking

Би ли могла по линкове да ми ги обясниш ?  Hug

# 1 243
  • София

Иля, на мен он-лайн пазаруването ми даде нов смисъл на съществуванието ми. Joy

Мен липсата на карта не ме е спирало за нищо до сега, поръчвам онлайн какво ли е не, книги, козметика, дрехи, тенджери, масажори, фитнес уреди, ел. четка с пълнител за боядисване на коса, всичко което може да се поръчва, хихихи.   smile3508

А когато сайт няма доставка до Бг, поръчвам чрез познат или познат на мой познат, 20 братовчед, роднина и пак имам роклята, чантата, сандалите, банските които искам, луда работа съм аз.  newsm48

# 1 244
Иля извинявай - коментирала съм само сета - неговото съдържание......Иначе двата първи линка от серията пролажен - крем за лице и крем за тяло - са за енергизиране на кожата - дават ги и при акне и други проблеми, вероятно проясняват тена, заздравяват кожата, стимулират обновяването на клетките и прочие, имат и анти-ейдж ефкт. Ползвала съм този за тяло - приятно е нанасянето и усещането. За лице не зная  вероятно освежава посърнал и изморен тен. Може да е удачно и след безсънна нощ или даже при диета, когато лицето изглежда малко измъчено........Едното от важните неща е , че не съдържат пропилен-гликол - вредно за огранизма вещество (в другата тема бее го коминтирала Sofi и други съфорумки)......Апропо мажа се сега с едно френско фармацефтично мазило за заздравяване , епитализация и кератинизиране на кожата след ранички , лекарски интервенции и прочие и на него изчирно е посочено, че пропилен-гликола е вредно вещество.....Тъй че не зле да се гледа да го няма пропилен-гликола.

Общи условия

Активация на акаунт