Отговори
# 225
На снимката ми изглежда така корема от дрехите, визуално мамят, а също така тогава корема ми беше много подут и втвърден. Благодаря, снимката е от 1ви март и бях толкова щастлива че съм си в благовград при родителите, близките и приятелите Simple Smile. Малко съм по-спокойна. Утре ще пиша като пристигна в офиса. Лека вечер, аз ще се ориентирам към вкъщи, че днес много емоции ми се събраха. Лека вечер и на вас и Ви благодаря за подкрепата

# 226
Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала, но в момента се мъча и да работя и да уча за изпити и взех да превъртам нещо #Crazy
Да се похваля от от 5-6 дена усещам бебето. В началото не бях сигурна дали е то, защото не знаех какво е усещането, но на следващия ден се убедих, че е то. "Ритниците" му се засилват с всеки изминал ден и ми е супер странно и даже ми става смешно. Но наистина е страхотно чувство да усещаш, че има някой вътре в теб. Малко повече съм развълнувана, защото ми е първа бременност и за мен тези неща са съвсем нови, не ми обръщайте внимание Blush
graciana, много се радвам за теб, развълнува и мен също както останалите мами. И аз ще чакам с нетърпение за резултата.
Относно количките и си харесах Chipolino Gemma 2007. Новата не ми харесва нито като цена, нито разцветките й.  Извинявайте ама за Чиполоно не съм съгласна да дам 600лв!
Хайде, лека вечер на всички, аз имам още малко работа и ще бягам да чета smile3514

# 227
Здравейте! Отдавна не съм писала, но първо, че имам страшно много работа(бързах да се върна след болничния, а сега побеснявам, защото ме товарят като за последно); като капак се прибрах от почивните дни с настинка и сега се чувствам доста отпаднала, боли ме гърло, имам и хрема; отдавна не съм била и на лекар и чакам с нетърпение другата седмица, когато ми е датата, за да видя как е бебо; Грациана-поздравления, дано не е проекция, а наистина са две бебета  bouquet

# 228
  • Лондон
Имам един въпрос. Вече съобщавате ли официално, че сте бременни? На всички ли казвате или само на най-близките си още?

http://razkazi.tialoto.bg/article.php?id=5887 - Един линк - може да ви е интересно.

Грациана - много стилна бременна майка си в черно и бяло! Както тук казват Yummi Mummi.  Поздравления и от мен! Завиждам ти малко Simple Smile - много ми се искаше с един куршум да ударя два заека, или както бобито81 може би се изразила - само с двама работника да преизпълня плана за петилетката  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 20:16 от eya

# 229
и аз благородно завиждам за близначетата,а ако са и разнополови,няма по-хубаво нещо !!!

аз първоначално бях казала на най-близките хора-семейство и добри приятели,сега вече не крия от никого,а и то ми личи

ох,а ако знаете колко имам да уча, не  ми се мисли-на 17.03 ми е държавния изпит,а до края на месеца имам да взимам и още един+курсова работа,а сега мислите ми са само бри бебето  baby_neutral

# 230
graciana, стискам палци да се види добре утре! Hug
Мога да си представя как се чувстваш след такъв внезапен развой на нещата  Simple Smile Пожелавам ти спокойствие, спокойствие и само спокойствие!  Simple Smile

еya, аз официално съобщих за пръв път преди 10 дни - на шефа ми. От тогава постепенно информирам хората около мен.
Преди това знаеха само семействата ни и две най-близки приятелки.
Моментът на споделяне ми е много приятен, хубаво е да виждаш как хората се радват за теб. (е, в повечето случаи, де  Mr. Green)

Martini mama, много благодаря за подробното описание на количката от онзи ден!   bouquet

# 231
  • Бургас/Пз
Имам един въпрос. Вече съобщавате ли официално, че сте бременни? На всички ли казвате или само на най-близките си още?

Аз исках да минат първите три месеца и затова умишлено не казвахме, само ако някой пита тогава. Бяхме казали само на майка ми и сестра ми. На свекърва ми казахме доста след това. А иначе повечето от приятелите ни още незнаят , защото още не ми личи, но скоро време и те ще разберат. Знаят само най добрите мии приятелки.
Аз още трудно свиквам с мисълта че съм бременна, май докато свикна ще взема и да родя. Grinning

# 232
[color=redgraciana ][/color]ти уби рибата голям кеф ако са 2 бебенца пожелавам ти го от сърце.Остави ни замислени мен и мажа аз за първи път чувам че може близнак да се крие и да не се види.Малко се обезверих от тия видеозони та те не могат да уловят цяло бебче аз чакам някои да види миниятюрен полов орган пази боже.Ако бебоците са 2 ще се изкефя какво скривалище си е организирал маника нямам търпение да се вкючиш утре пак.Понеже мая тумбак върви голям и мъжо вика да не са и нашите две ooooh!какви ли неща не се случват наитина е силно изживяване това.Да си жива ти и 1 или 2 бебета пък каквото е писано това ще стане  family. За казванета то няма нужда всички знаят то ми личи отдалече  но в началото само на наи близките но не страдам от онези суеверия даже ме и се искаше да ми личи че да видят всички от самото начало preggo  

# 233
Здравейте, поспаланки!
graciana, дано днес се окаже това, което искаш, но каквото и да е - спокойно! Hug
Аз от няколко дена не се включвам много, но започнах да тичам по банки за заем да теглим и да започваме от някъде ремонта. Не знам дали някога ще се оправи цялата бюрокращина и всичкото висене и връщане за това документче и за онази подробност, но... Като си помисля само какво разбиване ни чака и най-лошото е, че аз съм свикнала сама да си свърша и пипна нещата (много съм капризна). А сега трябва да се съобразявам и да внимавам какво и как пипам.
Иначе контракциите намаляха, вече по-често усещам бебо и може да се каже, че сме добре и растем. За сега това от мен.
 JoyПриятен ден и повече усмивки!  Joy

# 234
Добро утро и от мен никакви ви няма.Някои знае ли защо не може да се влезе в албумчето ни от моя компютър ли е или самата страница се ебава.Скъсах си нервите и не може  #Cussing outТук при нас е толкова студено и мрачно от вчера, не съм излизала от 2 дни и ще полудея.....Та то било ли е да се зададе 8 март и да е топло и слънчево аз не помня такъв случаи...... Joy

# 235
  • Бургас/Пз
Май днес никой няма. Грациана чакаме новини за бебетата и стискам палци всичко да е наред. А за времето за осми март, хич не се надявам да се оправи , винаги е било лошо точно тогава. Аз си купих една рокличка /нещо панталоните взеха да ми опъват/ че на 7март сме на концерт на Лили Иванова в Пиано бара в Бургас, ама може и да се размина с нея.

# 236
Здравейте, бях на 3- измерен сутринта и се оказа че е едно. Цяла нощт живея с мисълта че са две и изведнъж казаха 1. Било е проекция, но е имало такива случаи, в които второто бебе да е скрито и на обикновените двуизмерни видеозони понякога може да се получи такава грешка. На мен ми изби херпес на горната устна през нощта от притеснение. Каквото такова, ЕДНО е и доктора каз че прилича на МОМИЧЕНЦЕ, но още не може да каже със сигурност. След това ходих на БХС и докатос е довлача до офиса....чак преди малко стигнах. Успешен ден на вас, като се замсиля наистина в този форум няма майка която да чака близнаци....! И само да вмъкна, че бебето върви по-голямо и затова матката ми е малко по голяма.

# 237
Ехаааа, момичета Simple Smile
Ми че вие чудесно си се справяте и без мене с писането  Mr. Green
Айде като е "отчетна" темата да се отчета и аз  Mr. Green

Бебето е 14 см и тежи 206 грама, татко му вчера го е видял да шава на видеозона, аз не го видях, защото моят док има видеозон от ерата на динозаврите, ама не съжалявам чак толкова Simple Smile След две-три седмици и без това ще ходя на ФМ при доц. Томова, там ще му се нагледам.
На мен за последната седмица внезапно започна да ми личи коремчето, ама още с много въображение. Понеже и аз се боря със запека от самото начало, като се понадуя се вижда, ама вчера на консултацията никакъв корем нямах Simple Smile Килограмите си стоят на +3, от което аз никак не съм нещастна. А за пола тоя път нищо не се видя, но това "нищо не означава" по думите на доктора Simple Smile Надявам се на ФМ да ми кажат със сигурност.
Аз си самоизписах но-шпа и като че ли се чувствам по-добре, макар че не съм сигурна, че имам истински контракции. Другата седмица ще си пусна изследване за магнезий и може да прибавя и Магнерот, ако са ми ниски нивата.

Една приятелка вчера ми донесе календара-дневник на Еврофутбол и днеска мисля да ме мързи и да си записвам в него разни глупости. Тия дни ще се местим - утре и в събота ще чистим, а в неделя ще преместим багажа. Надявам се да не се мотаят много с нета на новото място. Просто да не се разтревожи някой, ако пак зачезна  Heart Eyes
Освен това от понеделник тръгвам на работа (разгеле) и няма да съм чак толкова "постоянно присъствие" Simple Smile

graciana, така се надявах да са две. Нищо де, то Господ си знае работата, ама наистина е малко стресово така да те объркат и после да те оставят да чакаш 24 ч.
Вчера с П. се разхождахме и той все повтаря: "Ами ако са две и едното се крие зад другото..." с лека надежда в гласа и аз все му обяснявам, че е невъзможно, ама не е като да не ми се иска Simple Smile Той има дъщери близначки, обаче там генът е по линия на бившата му жена, а в нашите родове няма близнаци.

ани, аз не че съм почитател на Л.И., ама защо ще се разминавате?

Колкото до "официалното обявяване на бременността", аз още на 17.12. бях казала на целия свят, даже повечето ми приятели знаеха преди наш'те, защото на тях лично им казах на седващия ден. Не мога аз да си трая и това е  Embarassed  Grinning

Та така, пишете, аз ще намина по-късно пак Simple Smile

# 238
Така, такааааа Mr. GreenКотке появи се най после. То беше вече време. Оставяш ни да си побъбрим, да не се намесваш все, ама ти пък се забрави Crossing Arms Много се радвам за Вас с бебчо, дано все така занапраед всичко е ок.
graciana, мила радвам се, че всичко е наред, дано си се успокоила вече и си приела нещата такива каквито са.
Сегааааа, я ми кажете моля, и по-точно Котето - казваш, че на 17.12 си казала за бременност си, тогава ли разбра, че си бременна или по-рано Thinking
Питам заради една моя си статистика, ама няма да ти кажа, щот пак ще ми се караш Mr. Green
И второ, кажете ми моля - може би пак тя Mr. Green калкулаторите по нета откога изчисляват бременността - от датата на последния цикъл или от датата на зачеване, защото ако е от датата на зачеване (т.е. калкулатора си изчислява 2 седмици след датата на посл. цикъл), действително съм в 18 г.с, а не в 16, както ми пише в лентичката.
Питам не за друго, а да мирясам най-накрая, та да спра да се препирам и с доктора ми Mr. Green
Моля Ви решете ми тази задачка, ще бъда много благодарна Blush и моля да не ми се смеете (и карате Mr. Green) като незнам и не ми е ясно нещо, питам Laughing

ПП. Някой от Вас си спомнят (и доста ме поускпокоиха, че е нормално примерно бебето да върви по-голямо и т.н.), но в случая може да се касае при мен не толкова за па-голямо бебе, а да не си смятам правилно седмиците.

Ехааааа, сега някой ако ме е разбрал какво исках да кажа и питам -   bouquet  bouquet hahaha Joy Joy

# 239
Сегааааа, я ми кажете моля, и по-точно Котето - казваш, че на 17.12 си казала за бременност си, тогава ли разбра, че си бременна или по-рано Thinking

Тогава разбрах Simple Smile
Понеделник, 17.12. в 09:30 сутринта след нощно Simple Smile
До 12:00 на обяд целият свят вече знаеше  Mr. Green
Бях 4г.с. и 2 дни, демек 2 седмици след зачеването. Таткото сладко си спеше и се събуди от моето квичене и дърпане на завивки Simple Smile

Иначе калкулаторите смятат от първия ден на последната менструация - това означава самото понятие гестационна седмица - то е въведено в медицината за улесняване на стандартизираните изследвания и т.н. Просто докторът ти се е объркал. Кога ти беше първият ден от последния цикъл, да мирясаш?

И кажи за статистиката си, няма да се карам, обещавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт