Отговори
# 195
  • Бургас/Пз
ani_d, аз също не мога дълго време да си харесам количка. Има един сайт който разгледах, но предполагам, че са доста скъпи. Погледни и ти все пак, наистина изглеждат много симпатични Wink www.mutsy.com

Много ми харесаха тези колички, това е нещо съвсем различно от тези които съм гледала до сега. Знаеш ли от къде мога да разбера какви са им цените и евентуално къде може да се поръчат или да си видят. Дали изобщо ги внасят в България.

# 196
сладурки ето го и моят отчет-бебка много е пораснала-13см(без крачетата),всички размери са и в норма,броихме пръстчета(всички са там   Joy  ),за пореден път потвърдиха,че е мома,пак се опитваше да ни каже нещо или прото си пееше   Laughing
уре ще дам кръв за БХС,ПКК,глюкоза и урина
Диди и на мен видеозона ми показва различни термини с около седмица,така че това е нормално ,на теб кога ти казаха,че ще ти е готов резултата от БХС?
предписаха ми магнезий(Диаспорал прахче по 1) и Пренатал(каза,че може и Матерна)

# 197
Диди и на мен видеозона ми показва различни термини с около седмица,така че това е нормално ,на теб кога ти казаха,че ще ти е готов резултата от БХС?
предписаха ми магнезий(Диаспорал прахче по 1) и Пренатал(каза,че може и Матерна)
Ами Стели, другата седмица ще звънна по телефона, за да проверя. По принцип до две седмици излизали резултатите най-късно. Така че другата седмица да звънна да проверя дали не са излезли вече. Дано всичко е ок при всички Praynig Само ме притеснява това, че ми взе акушерката малко повечко кръв и за другите изследвания (кръв и урина) ама бях закусвала и беше към 9.00 newsm78 а нали се взима на гладно, ама тя си знае, да не съм пък на всяка манджа мерудия все и аз hahaha Все се изказвам компетентно, на доктора ще му писне от мен Joy Joy

# 198
Много ми харесаха тези колички, това е нещо съвсем различно от тези които съм гледала до сега. Знаеш ли от къде мога да разбера какви са им цените и евентуално къде може да се поръчат или да си видят. Дали изобщо ги внасят в България.

На сайта има пълна информация по държави. В България се продават на три места в София и на едно място във Варна.

Depo Bebe Center
ул. "Георги Бенковски", 64
Варна
052 604 194

И в София: http://www.mutsy.nl/stores/Bulgaria/Sofia

# 199
Здравейте мами! Мен ме нямаше няколко дни и колко мнооого сте изписали.
На патерица Ви честитя Баба Марта, национален празник....Коте Марта и на теб честит имен месец, хуваво е така да си имаш хем имен ден, хем имен месец на ник, а? Simple Smile И аз съм така, ако броя колко дни в годината имам имен ден са някъде 10-ина...Някои искат да ги черпя за всеки ден, ама и аз си искам подаръци за всеки ден, така че единодушно сме се спряли на Великден!
Иренка, благодаря много за информацията. Ще отскоча и аз до там, че тая правителствена отвънка я гледам през парка само.
Аз да Ви кажа тези 4 дни съм отпуска....не може да си предтсавите колко добре се чувставам  Joy Като се замисля, аз от години не съм си отмаряла така. Все отпуските ми са минавали за учене, за лекции и по някои откраднат ден за почивка, а сега...Чак с нетърпение чакам да изляза по майчинство....Е пропуснах да кажа, че трябва да си налягам парцалите и да си пиша дипломната работа, но днес почвам, обещавам  Naughty
Притяен и спокоен ден Ви пожелавам!

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 12:02 от future_mama

# 200
Привет и от мен!
Да се отчета:Ние с бебо сме добре,пораснал е и пак е с главата на долу,милото явно така му е по удобно.
Дадоха ми пак направления за кръв и урина.След като са готови резултатите ще се разбере защо пишкам през толкова малки интервали.Даже и през нощта ходя поне четири ,пет пъти до тоалетна, все още съм само в петия месец и май не е нормално да ми се пишка така. newsm78
Относно пола на бебока,доки каза ,че е момче,но не е 100% сигурен,макар че го гледа няколко пъти  и все  момче се виждаше.
Аз следващата седмица съм на ФМ(12.03),така че тогава ще знам  пола на моето мъниче със сигурност.
 future_mama дано да потръгне  писането на дипломната ти работа,а и да я защитиш в най скоро време,от личен опит знам ,че е много по лесно като започнеш да си гледаш бебчето да си приключила с този род дейности.После е още по трудно да се връщаме към тях и отново да навлизаме  в същността на нещата,така че стискам палци .
Засега това  е от мен, пожелавам лек ден на всички!

# 201
Mutsy 4 Rider тук струва около 400 евро, което включва само летния вариант- т.е. столчето само.

Като говорих за скъпи и нефункционални колички имах впредвид точно като тази. Малък зимен кош (още 150 евро), използваем само 3 месеца, т.е. за зимата вече няма да става.  Ако се ползва столчето за кола, бебето е свито и на тясно. Облегалката на столчето не пада до хоризонтално положение, т.е. бебето трябва да спи в седнало положение.
Аз не бих си купила такава количка, само за да се обръщат всички погледи към мен и да цъкат с езици.  Peace

# 202
  • Бургас/Пз
Благодаря Коте Марта, оказа се че и в Бургас има два магазина, които ги предлагат и то единия точно под носа ми, всеки ден минавам покрай него, ама досега нали не ми се е налагабо да влизам...........
Ще отида да ги разгледам. То е рано още, ама пусти мерак. Като гледам обаче и цената им е доста соленичка newsm78, ще взема да видя и нещо втора употреба за всеки случай, ако толкова много ми хареса, защото на картинка е едно пък в действителност съвсем друго.

# 203
Здравейте момичета!
Аз днес съм се отдала на домакинска работа сутринта изчистих,зготвих,подредих и сега останалата част от деня ще мързелувам.
Утре ще ходя на консултация и вече нямам търпение дано всичко да е наред с бебчето.
Аз си всех лосион за бременни мами на АВЕНТ и засега май ще се окаже хубаво ще видим на края!
Steis честито ви момченце макар и не със сигурност новината е чудесна!

# 204

Дано всичко е ок при всички Praynig Само ме притеснява това, че ми взе акушерката малко повечко кръв и за другите изследвания (кръв и урина) ама бях закусвала и беше към 9.00 newsm78 а нали се взима на гладно, ама тя си знае, да не съм пък на всяка манджа мерудия все и аз hahaha Все се изказвам компетентно, на доктора ще му писне от мен Joy Joy

Ако е за БХС може и не на гладно, аз сега се обаждах да питам. в петък и аз ще ходя да ми взимат кръв.
на вас колко пари ви казаха? на мен 25лв.но преди да м и кажат ме питаха в коя седмица съм...незнаех, че има разлика.....

аз от вчера съм малко болна...мам чувството,че настинах..бесхе ми толкова топло в колата бях отворила прозорците от всички страни и аз по къс ръкав вътре. уж не настивам така лесно..но знае ли човек кога ще стане...сега имам хрема и лека температура...искам да си капя нещо в носа....ама незнам какво може и предпочитам да е нещо от народната медицина...но не изтискан лук!!!

имате ли идея?

# 205
Здравейте и от мен!
steis,дано бързо да оздравява дъщеричката и ще се радвам да се срещнем.Аз съм се записала за всички дни праз март,така че,когато можеш да дойдеш ако искаш ми звънни: 0899174400-Камелия.Много ще ми е приятно да се срещнем и с другите мами и бремелинки от августовския отбор,но понеже повечето си ходят на работа им е малко трудно да идват на училище.Затова се надявам  срещата за 22.03.(дамо да не съм объркала датата)все пак да се осъществи.
didi,другите вече са ти отговорили доста подробно,така че не се притеснявай за седмиците и размерите на бебчето.И мен в началото така ме шашнахa в Шейново,че бебето ми изоставало с 2 седмици Shocked Но после като си отидох при моята си лекарка се оказа,че това не е вярно-само дето ми изкараха акъла...
А сега да ви покажа в коя количка съм влюбeна:
Комбинирана количка Джема Травъл 3 в 1 на Chipolino:
http://www.chipolino.com/

# 206
Здравейте и от мен.Вчера давах кръв за БХС и ми взеха 39лв #Crazy, а си мислех,че се покрива от здравната каса, но явно не е така. Иначе ми се видя пълна формалност това изследване, защото информацията в придружаващия го въпросник,да го нарека, не беше вярна на места, бяха го попълнили без да ме попитат.Резултат не знам кога, щели да го изпратят на АГ по компютърен път.Та това е от мене за сега, иначе ако някой иска количка с по-голям кош, ако родителите са по-високи, знам за бебеконфорт, много ми харесват, но са големи, имаме и проходилка и шезлонг, сякаш са за по-високи деца, а наши приятли са много доволни от количката-бащата гони двата метра.

# 207
Камето79 и на мен Джема много ми харесва виждала съм в зелено и оранжево и наистина е страхотна само,че варианта 3в1 при нас отпада защото ние имами кошница за кола,но видях,че я предлагат и без нея!
Аз сазега съм се спряля на този модел и на един на Cangaroo казва се Excess

# 208
missto 25 лв. ми взеха да. А това изследване действително се прави между 16 и 18 г.с. доколкото знам аз. Но това, доколкото съм чула. А за кръвта имах предвид, че принципно се взима сутрин рано на гладно (говорим за кръвната картина). А за БХС-то няма значение дали е на гладно или не. Ама щом ми взе акушерката значи..... newsm78абе знам ли, каквото дойде, ако трябва пак ще ме бодат, дано няма някакви отражения това, че съм яла само.  
А количката ..... това е и моята количка - но 2 в 1, защото столче за кола си имам вече Blush

Но... като се замислих и над думите на Martini mama (понеже много държа да е от комбинираните със зимен и летен кош, а не с покривало - чувал, т.е. "приспособена" така да се каже за зимата), мисля, че този кош ще ми е наистина излишен, ще го ползвам 5,6 месеца докато поотрасне бебчо и после пролетта живот и здраве и лятото ще сме изцяло на летния вариант newsm78 Та сериозно се замислям дали да не е с чувалче и няколко степени за гръбчето. Защото после тоя ми ти кош какво ще го правя - а така една количка и за двата сезона - ама както се казва да дойде време пък ще го измисля.
Но все пак искам:
- да има превъртаща се дръжка (т.е. бебето да е с лице към мен);
- предните гуми да се въртят;
- и чувалчето да не е провиснало едно такова надолу, незнам как да го кажа ама имам чувството, че още малко до земята ще стигне (има няколко модела такива, ужасно са ми грозни);
Абе нещо такова да е http://mal4o.com/product_info.php/cPath/42_117/products_id/766?o … 07fe5f27cb639e374, но да се превърта дръжката, та бебето да е с лице към мен.
Иначе тази http://mal4o.com/product_info.php/cPath/42_117/products_id/825?o … 07fe5f27cb639e374 направооооо съм влюбена в нея, страхотна е Blush

# 209
Току що се връшам от доктор. Не помня точно как стигнах до офиса, но моето бебе, май са ДВЕ.....! В шок съм, доктора не можа да види второто със сигурност, зашото добре се е скрило, та утре съм на 3измерен, за да каже със сигурност....В шок съм и не знам как да реагирам....Трябваше да споделя, че ще се пръсна...!

Общи условия

Активация на акаунт