Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са причините за кървене по време на бременност?
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят като втвърдяване на корема, издуване в определени области и дърпащи усещания. Те могат да бъдат безболезнени, но създават неприятно напрежение. Ако се усетят повече от 5-6 пъти на ден, е препоръчително да се консултирате с лекар. Симптомите на контракции по време на бременност включват усещане за стягане в корема, болки, подобни на менструални, и усещане за тежест. Ако контракциите станат чести и болезнени, важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и съвети.
-
Какви са причините за кървене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с контракции?
-
Имате ли предложения за място за среща на 22.03?
),за пореден път потвърдиха,че е мома,пак се опитваше да ни каже нещо или прото си пееше
Само ме притеснява това, че ми взе акушерката малко повечко кръв и за другите изследвания (кръв и урина) ама бях закусвала и беше към 9.00
а нали се взима на гладно, ама тя си знае, да не съм пък на всяка манджа мерудия все и аз
Все се изказвам компетентно, на доктора ще му писне от мен
И аз съм така, ако броя колко дни в годината имам имен ден са някъде 10-ина...Някои искат да ги черпя за всеки ден, ама и аз си искам подаръци за всеки ден, така че единодушно сме се спряли на Великден! 
, а си мислех,че се покрива от здравната каса, но явно не е така. Иначе ми се видя пълна формалност това изследване, защото информацията в придружаващия го въпросник,да го нарека, не беше вярна на места, бяха го попълнили без да ме попитат.Резултат не знам кога, щели да го изпратят на АГ по компютърен път.Та това е от мене за сега, иначе ако някой иска количка с по-голям кош, ако родителите са по-високи, знам за бебеконфорт, много ми харесват, но са големи, имаме и проходилка и шезлонг, сякаш са за по-високи деца, а наши приятли са много доволни от количката-бащата гони двата метра.