Хайде на постите!

• 70 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аngela, ето от този тип чаши ползвам аз като готвя:

Събира точно 240мл., пробвах предварително като сложих вода с авентска чашка Crazy Какаото наистина е множко и сладкишът става силно шоколадов /особено с глазурата/, аз го спазих точно. Това, което  промених е, че използвах кафява захар и сложих 1 бакпулвер вместо сода, защото не понасям миризмата на хлебна сода и винаги я усещам. Пекох на 160 градуса около 40мин.

# 586
Направих го аз,но какаото спорд мен е ужасно много.Сложих по-малко и пак стана шоколадов доста.Трябва да слагам и по-малко захар,много е сладко според мен.В заливката пак същата работа.Абе всеки има различен вкус.Да ти кажа както съм зажадняла за сладко,хубав ми се стори.Но аз незнаех,че бакпулвера убива миризмата на сода.Моя мирише малко,но следващия път ще е 6 точки.Голди  Hug

# 587
Сега пробвах този кашкавал от Била растителния-божее,по гадно нещо не бях яла в близките сто години.Леле,направо с думи немога да опиша каква гадост е това.Незнам аз ли съм побъркана или по-гадно нещо от това не съществува.Заклевам се щях да  Sick.Хапнах филийка с лютеница и шарена сол,но немога да се оправя от тази гадост.

# 588
Този, който е на килограм, не е хубав. Има едни пакетирани, Тостино май се казваха, които са по-прилични. А пак от там купих Pizarella, които е за пица и е много по-добър от всички, които съм пробвала - разтопява се и е вкусен, не става на подметка като другите.

# 589
Аз взимам кашкавал от Била на малки пакетчета и мисля, че беше гръцки. За миналите пости бях взела един от Кауфланд и  Sick докарваше ми на лекарство, но този от била докарва на истински кашкавал  Peace

# 590
  • Банкя
Аз онзи ден си купих от Кауфланд на Pizzarella и е много вкусен, почти не мога да направя разлика с обикновения. Peace

# 591
  • Countryside
И аз не съм фен на растителния кашкавал, купувам само тофу с маслини или чушки. Соевото мляко също не ми допада, освен едно с аромат на ванилия.

# 592
Точно него взех и наистина става,но трябва да потърся от този който казвате на пицарела.Ние тук Кауфленд  нямаме,но ще проверя в Пикадили.От форума взех една рецепта за баница с точени кори и днес точих за първи път.Стана стрхотна,а аз само се облизвах докато мъжа ми и малката преполовиха тавата.Опържих си картофки и си хапвам сега.

# 593
  • София
То явно си е до вкус, аз много харесвам и Тостино и Пицарела, а последно си взех от Метро един с друго име, което забравих newsm78 На мен расителния кашкавал ми е по - вкусен от истинския, който за мен има вкус на гума Sick

Днес сме на кьопаолу (не знам дали се пише така Laughing). Направих и кисело зеле с ориз и соева кайма

# 594
  • София
Добре де, и в Пицарелата, и в Тостиното има "козеин". Търсих в нет-а, но нищо не намирам за него. Някой да знае повече - дали е растително?

# 595
козейнът е млечен белтък, ако целта е да не ядете животински продукти- не става за поста ви.

# 596
  • София
козейнът е млечен белтък, ако целта е да не ядете животински продукти- не става за поста ви.

Да, точно това предполагах. Благодаря ти за отговора.

# 597
За казеин ли става дума? Наистина е млечен протеин, ако на кашкавала пише, че съдържа такъв, значи не става за пости.  Stop

Аз днес правих пълнена тиква, но нещо не ми допадна на вкус Sick. Свекърва ми обаче направи много хубави пълнени чушки с моркови, целина и гъби, така че намазах от тях. Simple Smile

# 598
Момичета,къде сте?Много бавно върви темичката.Аз днес си хапнах леща за обед.Кога пак може рибка?

# 599
На Никулден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт