Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 122
  • 292
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро на всички!!!аз бегам да обличам децата.минавам само да ви поздравя!

# 91
Ето ни и нас!

Станали сме още в 6.40ч. с рев.Добре че лягам с него вечер че иначе незнам как ще ставам.Та затова не ми и остава време за форумстване.На Гуги му никне 17-ти зъб и плаче посред нощ.Успокоява се само с гърдата или гушнат в баща си.

Ети ние на яслата 2 седмици плакахме после не.Но ако е бил болен и вкъщи,после като го водя и пак плаче.Понякога само докато влезе и после не.Ти кога ще го водиш?

Амери голяма сладурка е Кия.Гали и той иска бос.И откак се е затоплило все си събува пантофите,чорапите и бяга из къщи босичък.Аз нямам нищо против,че нали го калявам.Вчера беше и той по блузка навън.

Гледаме "айдълите".Снощи със сълзи сме се смяли с американския цинго  newsm62 rotfImbo

Мама Дани успех на новата работа.  Hug

# 92
 Hug

И ние ги гледаме айдълите! PartyГолям смях пада!

Днес е 3ти ден но викам да и го дам до 5 дена и край!

Дани лек работен полуден и да се включваш като остава време! Peace

Днес също е гаден ден,с тоз влак,навсякъде това се коментира,има и някакви потулени тайни тук, не си обяснявам иначе! ooooh!
  Одеве ми се дорева даже,само като слушам и като гледам очите на хората...толкова мъка са преживели,а  другите които ги няма вече Confused Cry

Лек ден на всички! Hug

# 93
  • София
Здравейте и от нас!Да поздравя и аз със закъснение-ЧЕСТИТА БАБА МАРТА-да са ни живи и здрави дечицата и Честита Годишнина от Освобождението-нека оценяваме свободата си и наистина да има повече поводи да се гордеем,че сме българи.
Ние сме горе-долу добре,Влади е станал много непослушен,дано да е период,че направо незнам.Като излизаме навън не иска да ме държи за ръка,а тича напред или върви зад мен,излизам с количката,но я ползвам за каручка Grinning-качвам една кола,торба с играчки,раничката на малкия,дрешки..та така.По-късно,ако много се умори сяда и той,а понякога си и спи следобед.
Мюзик Айдъл и аз гледам като комедия-много се смея!
Мамо Дани-успех в София!
А за трагедията-направо настръхвам-винаги съм мислила,че влака е най-безопасното превозно средство.Ужас някакъв-горките хора,горките им близки-нека почиват в мир всички жертви. Sad Flowers Rose

# 94
  • София
Здравейте мами  Hug
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  Hug
Ние ходихме по гости тези почивни дни, на Плевен бяхме, много хубав град, Цецко го обиколи надлъж и нашир, тичайки с батковците  running не се спря за секунда, добре, че не трябваше аз да тичам след него  #Crazy
Ети, не говоря за бездушието на русенци по принцип (още по-малко за теб, знаеш, че те обичам), а за тези, които се изказваха така лошо  Naughty
Цецко, като тръгна на ялса, спря да плаче за 1-2 седмици, в смисъл, че сутрин си поплакваше малко, но бързо спираше, вечер, като го взимах също имаше сълзички, ама за малко, но на нас не ни беше това проблемът, а болестите. Успех при вас и да пишеш как е дечко  Hug
Ние от днес пак тръгнахме на нова ясла, сутринта не плака, заигра се с едно момиченце, говореха си нещо, подаваха си играчки и аз се измъкнах, ама след малко ще звънна да чуя как е  Praynig
И докато го оставях в яслата, дойде една мама с детенце, което кашляше и посмърчаше. Започна да обяснява на собственичката, че това било от трета сливица ли, от какво ли, че тя по късно ще донесе бележка от лекарката, че детето всъщност е здраво и днес била за първи ден на работа и не може да отсъства  #Crazy и аз се намесих, не се сдържах, защото точно заради болестите ние се преместихме в частна ясла, казах и на собственичката, че не може да се допуска такова нещо. Тя е много разумна и се надявам, да не подава на такива обяснения. Искрено се надявам, че не приемат болни дечица  Praynig
Арлина, кажи моля, какво хапваш, че и аз го бях почнала този Дюкан, но 5 дни само на месо ми идваше много и го спрях, а така искам да посваля 5-10 кг.  Whistling
Здраве на всички дечковци и мами и татковци  Hug
Ох, поувлякох се днес  ooooh!

Лека пръст на загиналите в влакът  Flowers Rose

# 95
Tizija писах ти на лични телефона си .
Момичета ,ако някога ви потрябва билка тук в Ямбол е най-голямата билкова аптека в страната,която снабдява и по-другите градове. Аптеката е "Съни" тел.046/66-36-54
66-53-52.Почти винаги се намират билките в нея ,отделно има и комбинирани чайчета.
мила,ако не те затруднявам,можеш ли да провериш има ли чай за кърмачки и колко струва.тук има само на Хип.както се досещате не е за мен,а за една приятелка,но й идва малко скъп.имало някакъв насипен,трябвало да се търси по билкови аптеки.благодаря предварително

# 96
  • somewhere over the rainbow
Киа много се кефи боса  Mr. Green
Даяна пък се кефи по гол задник. Като  й махнем пампата и е като отвързана. Вечер не минава без гологъза кушия Crazy

Като стана въпрос, я кажете как ги обличате децата в това време newsm78  Ох, много ми е трудно да преценявам. Слагате ли чорапогащник под панталончето/дънките? Като гледам Киа, май не Sunglasses А майка ми все ме кара да слагаме Crossing Arms

И Дая стана рано, а и не спа добре. Майка ми я няма /нали я взима сутрин,аз да поспя/, та и аз станах рано. И кафе като не пия, сега дремя тук, а Дая и хабер няма да заспива Crossing Arms

# 97
НАН, Да ти призная, аз все още и слагам чорапогащниче  Mr. Green Просто вчера беше доста топло в парка, а нямаше и вятър. Та затова я събух, че и дънките бяха с подплата.
Иначе в яслата ходи по чорапки- късички, че пък там е голям мор. Хем и купих най-отворено моделче пантофки - летни, като я взимам все са и влажни чорапетата.

# 98
  • София
Ние се върнахме преди около час от площадката-Влади толкова хубаво си игра в пясъка,гони гълъбите,катери се по пързалката-да ти е кеф да го гледаш,май по-често ще ходим там.В парка само тича,а пясъка е мръсен и не му давам да си играе там много-много.
НАН-аз днес за първи път обух чорапки за навън-ами още от сутринта казаха,че ще е много топло,беше с тънки дънки,боди с къс ръкав,а отгоре само ризка.Беше му добре,нито беше студен,нито изпотен.Но повечето деца днес бяха много навлечени-имаше и такива със зимни шапки и дебели якета.Времето ще става все по-хубаво,така че мисля,че вече е време за по-леки дрешки. Peace
И Влади обича да е голичък,голям зор е всеки път обличането.

# 99
Ети, не говоря за бездушието на русенци по принцип (още по-малко за теб, знаеш, че те обичам), а за тези, които се изказваха така лошо  Naughty
Знам миличка, аз затова доуточних, че те са едно село близо до Русе Wink
Цецко, като тръгна на ясла, спря да плаче за 1-2 седмици, в смисъл, че сутрин си поплакваше малко, но бързо спираше, вечер, като го взимах също имаше сълзички, ама за малко, но на нас не ни беше това проблемът, а болестите. Успех при вас и да пишеш как е дечко  Hug
Ами днес му е втори ден. Заведох го без проблем. На входа имаше 2 разплакани дечица и не го разстроиха. Говорих си със сестрата около 10 мин. пак не се умъчни и като го въведе вътре и се разплака. Иначе поне днес си е изял всичко. Заигравал се е на моменти. Иначе имаме вече и ясленска хрема Rolling Eyes, въпреки всичко днес го пуснах. Няма как, ако свикне на 1-ви се връщам на работа  Sad
Тук също беше топличко времето и обиколихте града по задачки. Венцито е спал само половин час и очаквам да си легне като добрите деца в 20ч. Само да не си остана с мечтите и да ме изненада в 23 ч. hahaha
НАН-че-аз от един месец изкарвам Венци само по чорапки.
ivka76-успех на новата ясла и да няма вече болести fingerscrossed
Сега ми става ясно, защо повечето от вас, след като сте си дали дечицата пак не ви стига времето. като го оставя се започва едно лудо чистене, готвене и като си сипя едно кафенце то станало времето да си го прибирам слънцето.
Ооооо, Иската как ми помогна с нейното вълшебно чайче от тази аптека миналата седмица да не направя пак бъбречна криза. Много горчиво  Sick, но не се наложи да лежа и да пия други лекарства. Така, че аз съм първа да хваля тези билкови отвари. Wink Между другото Иси, как си?
Мама Дани-как мина първия ден?

# 100
Вчера се видяхме с Исито и съм очарована от Марти.Страхотно будно дете изглежда.А,Валерката един мъничко,същия клечо като нас Laughing
Ние днес отново се пробвахме на ясла и като разбра,че ще става се пробва да се обуе маратонките и да си ходим обратно Joy

# 101
Ние днес отново се пробвахме на ясла и като разбра,че ще става се пробва да се обуе маратонките и да си ходим обратно Joy
Сладурчо,  hahaha да го нацелуваш от леля Ети   love001

# 102
Привет мами

Много благодаря на всички за подкрепата и пожеланията. Много е приятно да знаеш, че има хора които ти желаят доброто и мислят за теб  Hug Hug Hug
Днес деня мина като един миг. Сутринта отидохме към 8:30 в офиса и така ме затрупаха с работа, че не осетих кога станало 1:30 да си ходя. Прибрах се КРиси спинкаше и се търкулнах до него. А той нали знае че мама е уморена  Wink спа чак до 4 без 15. После ходихме малко по задачки тримата и като за награда го заведохме в Южния парк да поиграе.  Sunglasses Много му хареса толкова много тичка, играха с тати на топка, хранихме едно гу-гу с пуканки и се прибрахме.  Heart Eyes

Тати каза че почти е слушал. Малко само помрънкал за мама но успели да се залишат. Излизали са на площадката да поиграят. Утре ще се обзаведат с кофички и лопатки и ще си играят. Поръчах му и кухня да видим утре като я донесат ще я яде ли  newsm78 Оказа се че в района нямало държавна ясла да си вземаме храна, така че остана да си караме на частната.  Crossing Arms

Етка браво на сладура Венци сигурно ще свикне бързичко. Hug Да го нацелуваш от мен, той ми е голяяяма слабост  love001
Тиция те са големи хитрушки и знаят къде искат и как да го постигнат  Heart Eyes

НАшата мания е да висим на чешмата подлудява ни с тази чешма. Цял ден ревем и се тръшкаме за нея. Само повтаря мие дюда ( да се мие с вода). А вече как говори не е истина. Онзи ден си играем с колите и КРиси ми вика- Аз ще карам кола. Паднах направо  Crazy Абсолютно всичко вече знае и говори.  Shocked

# 103
здравейте и добро утро на всички.
аз все се каня да пиша за яслата и все или нямам време,или за нещо друго.

а сега и така и така съм се ококорила по това време.малкия,станал,махнал решетката,слязал издърпал си "нани и нани" (бъзглавничката и юрганчето) и заспал на земята.а аз понеже спя много тежко не съм го чула,пък и като не се е сърдил...

хайде да кажа за яслата.ние нямахме проблеми,въобще не му правеше впечетление че го оставям или нещо подобно.обаче,ревне ли друго дете,той солидарен,веднага се включва.понеже не знае защо реве,млъква бързо,там като го залисат с някоя играчка.
обаче в последно време,имаме проблем с обличане и обуване.като влезем и понеча да го сложа на столчето да събуем обувките,и се изпъчва на пред(не знам как да го обясня,все едно се мъчи да направи мост,така се огъва).и се почват едни разправии,то не е за разправяне. обаче му хванах цаката,той нали е на мама гладничето,все нещо за ядене търси.и като му кажа:"хайде Ради,ще дават АМ!",веднага сяда,обуваме се,даже и той се мъчи да се обува,и на бегом вътре.

ами това е,май се поувлякох,ама карай,който не иска да чете,да ме пропусне Crazy

# 104
Много тъжен ден Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Най искрени съболезнования  Hug

В нашата група на яслата, пак има болни дечковци  Sad Моля се Крикса, да се размине тоя път  Praynig Една съседка ( децата са ни в една група), ей сега ми каза, че върлувал коклюш. Дано няма в яслата  Mr. Green Те, нямат ли имунизация, или аз се бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт