Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 400
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Джи дай линкове че ми избяга желанието даже и да ровна да ги намеря  Crossing Arms

# 91
  • Бургас
Галка печели конкурса по толерантност. Laughing
 Меги, няма точна тема, спамим в разните там в Клюкарника и Къде в Б-с, на лични, Скайп, Кю и т.н.И точно щото тази не става.Аз се заяждам като обърна внимание и веднага след мен се пльосват два чаршафа кафета и три страници честитки.
 Ама кво да се прави, живот....

Ти затуй се заяждаш ,защото искаш да те черпят кафе от компютъра  Mr. Green
Всичко виждам аз  Wink,ако беше си задала въпроса Къде в Б. да намеря анестезиолог ,щеше да е друга работа. Mr. Green

А иначе сериозно - мисля,че тук би трябвало да е лаф-моабета,а там по-сериозното,ама като не става има си дето викаш и други места за тая цел.

# 92
Ми ади да полафим тогава. Гале ти с какво ще се похвалиш? Мъжа ти скоро да е имал РД пак? Или сина ти да прави тия дни 3 години и някой кръгъл месец? Някоя нова дума не е ли научил да ни споделиш? Хайде забременявай с второ че да те питам зъбче нещо не е ли избило, колко крачки правите, какво ядохте за закуска и т.н. :>

# 93
 Уфф, кво направих, редактирах си предния постинг. newsm78
 Абе Галка, поне едно уиски да ме бяха черпили!Кафе. smile3516
 Меги, ти къде живееш бе душа?

# 94
Aбе и аз все гледам да съм така  smile3505, обаче я вземете да поясните на какви по-точно теми трябва да се пише тука.
 А истината е такава, че съберат ли се на едно място много жени, все ще има недоволни и все някакви дрязги ще възникнат.
Айде, казвайте за какво да говорим, какво ви вълнува?
мами помагайте с идеи,в4ера си намокрих телефона и цифровия апарат.има ли на4ин да с еоправят....и къде
Извади на тел-а батерията, не го включвай докато не изсъхне добре, може и нищо да му няма.Ако се опиташ обаче да го включиш мокър може да го прецакаш.
Peace marianamama, стискам палци като изсъхнат добре да работят безпроблемно.

# 95
  • Бургас
Ми ади да полафим тогава. Гале ти с какво ще се похвалиш? Мъжа ти скоро да е имал РД пак? Или сина ти да прави тия дни 3 години и някой кръгъл месец? Някоя нова дума не е ли научил да ни споделиш? Хайде забременявай с второ че да те питам зъбче нещо не е ли избило, колко крачки правите, какво ядохте за закуска и т.н. :>

А... не ,мерси  Simple Smile Ако е за магазини нещо,по може да се навия,ама трябва да ходим на друго място  Wink

И специално за Ji,като не се сеща никой

,лимоните може да ми ги дадеш на мен за коктейла  Sunglasses

# 96
  • у дома
Не знам, дали мога да се изкажа, защото само чета и пиша, когато мога да съм полезна, но по-принцип, мисля, че трябва по-толератни да бъдем. Зъбче, колко крачки се правят, колко месеца навършват децата ни /докато са бебета/ и т.н. са неща, които вълнуват всяка майка / с някои изключения/.  Нормално е да ги споделиш с другите майки и който иска да се радва, заедно с теб /лицемерно или не-мисля, никой не може да каже/. А, ако не ти харесва и ти е скучно,  трябва с по-констурктивна критика и най-вече, без обиди.

# 97
УстатА, ти покрай тези тези спорове тука  не посмя да почерпиш  Simple Smile
Честит ти Рожден ден!   bouquet

# 98
Устата ако съм искала да обидя някой повярвай ми щях да го направя. И аз онзи ден имах РД някой да разбра? А да -  само снежи:> И мен ме вълнува моето дете как се развива, кога му изби първото зъбче, кога проходи, тука някой да е разбрал? Не. И аз пиша само когато мога да съм полезна на някой с нещо. Но днес вече ми кипна. Спирам до тук, защото след малко може и да обидя някой :>

# 99
  • у дома
Megata, за бога, защо мислиш, че визирам точно теб???  ooooh! Какво ти е кипнало, пък?  Rolling Eyes
Който иска, споделя, който - не иска - не споделя! Какво толкова има да го въртим и сучим - зрели жени сме!

# 100
Върнах се в темите от преди година, за да разбера какво по -различно се е пишело тогава, ама не намерих особена разлика. И там си има честитки , и там за бебета и раждане се говори. Само дето няма аватари и снимки . И кафенца и тортички съответно.
Но пък попаднах на тази стара тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154858   Shocked
и веднага си изтрих снимката от аватара.

# 101
  • Бургас
krasi72,аз от 2004 година чета форума и наистина такива почерпки по половин страница  е нямало,защото тогава я нямаше тази опция зя картинките ,а трябваше да се пишат на ръка .На мен това ми се набива на очи най-много -не казвам ,че ме дразни,защото ми е все тая кой какво пише. Peace
На мен също ми дотъпява от едно известно време  smile3507 затова и само си влизам и излизам от темата,но пък днес ми беше интересно ,ама свърши  Mr. Green

# 102

На мен също ми дотъпява от едно известно време  smile3507 затова и само си влизам и излизам от темата,но пък днес ми беше интересно ,ама свърши  Mr. Green

Тва е щото имах работа и ме нямаше.Иначе можеш да разчиташ на мен да внасям разнообразие.Обзалагам се, че от сега нататък повече форумки ще се включват. smile3503

# 103
  • у дома
 Брех, Ji, ама ти за това ли си толкоз провокативна?  hahaha

# 104
Брех, Ji, ама ти за това ли си толкоз провокативна?  hahaha

Я кажи сега ти кога си писала толкоз, а? 4470

Общи условия

Активация на акаунт