Та ако на твоето свеки и е до парите, това също така ще ти излезе на половина пред Пентаксима
Ще ми се пръсне главата. Тя е на мнение, че нашите ваксини са правени за нашия климат и бацили и затова видиш ли...А вносните си били за климата производител, което донякъде има логика
Аз като някоя баба да кажа, ама ми се струва, че леко се обличаш и затова настиваш. Гледай кръстчето да ти е покрито, моля ти се 

но си бяха по ЗК.
Много обичам да говоря за бременност, раждане и бебета 
Иначе при нас - нищо особено. Хремата ми е бетонирала носа и дишам през устата... не е много приятон, но ще се оправим.Базел - как си днес? Това повръщане да не би да е от нещо друго, а?
Приемам "бабешки забележки" - видя ли слънце и направо се забравям, та затова сега съм на това дередже...

)

...И ми заявява, че нямало вече места може би, защото щяла да изпише 60 деца а вече имало 80 подадени молби... А на една моя приятелка и казала "Да ще ви запишем детето, сега още е рано да се подават молби, елате след 15-ти март"... А, на мен това ми казва... И сега аз се питам, как на едни казват едно а на други друго, незнам...
Немога да си го обясня... Не че няма пак да я запише, защото татко е в общината и вече се обади колежката му да я запишат Даная ама не е там работата
Иначе вие настроени ли сте вече Великденско?Свекър ми точно ми каза, че е поръчал 2 ярета- едното да тестваме пещта на Великден, а другото за Гергьовден - мъжът ми празнува и както съм ви споделяла правим малки сватби на тази дата
/... да сме живи и здрави само:"Земьо, дръж се!"
Важното е, че Даная е вътре!