Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 354
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Доника, милият разбойник, дано не се е ударил лошо. Да ти кажа ако сложа Спаси да спи в кошарата си без решетки - 100% и той ще падне. Свикна да спи сам без да пада на голямо легло - 140 но 200. Така че да знаеш, че не е от несвикване. А какво готвиш?

Ирини, то леглото си беше голямо, но явно е свикнал с оградата и...
Варях спагети...и след малко започвам с кюфтенцата...Ей, бремелинки, да не ви се дояде сега Wink

# 76
Пописали сте  Grinning
Колкото по-големи стават децата, толкова времето започва да не достига.Всеки ден се чудя с какво ново да забавлявам Арен.Това със сенките на стената го бях забравила,но много обичах като малка така да ми разказват приказки.
Amaretto ,не се тревожи за намирането на нова работа.Важно е скоро да сте заедно с мъжа ти,защото си е трудничо.Въпреки че Ави доказа,че стига човек да обича всичко преодолява...и Плами така...Не се омърлушвай  Hug
Ирини,хубаво местенце сте посетили,а най-хубавото е че сте успяли да вземете Бошидо с вас,че май незнам много места на който да се отиде с куче.Аз вече нямам приятелки без бебета за такива романтични бременлийски обедчета,та сега чакаме някой да завтори.За обувки пак дойде време.И Арен е на 23 номер.За украста ти вярвам,че не ти е останало грам временце.Но пък имаш време до големите Великдено -Гергъовски тържества.Много обичам този празник с яйчицата и винаги го свързвам със зеленина,върбовите клонки,мириса на кузунак.Очаквам го с нетърпение.
Bazel, честито започване на работа!Чудесно е ,че майка ти гледа Вики,за да си спокойна.За повръщането да ти кажа,че напълно е възможно да е от претоварване.Аз така декември трябваше да изкарам един курс с изпит накрая и след първият ден на супер напрягане пред компютъра и нова информация в изобилие от 7 сутрин до 20 вечер като се прибрах се скъсах от повръщане и главоболие.После тъкмо свикнах на ритъма и то пък свърши.Просто си прави кратки,но чести почивки поне в началото.
Доника много сладки снимки .За ваксината не мога да дам съвет.Ние сме с пентаксим.Не съм засякла никакви странични реакций.Милият Хриси как е паднал от леглото.Арен на обед спи на голямото легло в неговата стая,не пада,но и леглото е с размерите на това на Спаси и има на къде да се търкаля.Вечер спи в кошарата,защото май не ми се иска цяла нощ да ходя между неговата и нашата спалня да го проверявам.
Миши06 дано твоето човече свикне с яслата. Hug
mari_anka понеже толкова време съпреживяваме всичко около Мими,много се радвам когато разказваш как напредва и искрено се надявам докато дойде време за училище да е напълно в състояние да е с връсниците си и да се справя чудесно с всички нови изпитания.
Кузманка,страхотна нова снимка на Даная.Много е красива.
Весанас удоволствие разгледах снимките на порастналата ти муцунка.Много е хубава.Дано скоро е с вас  Hug
За утре сме решили да се разходим до една виличка на Рударци и вечерта по женски в един ирландски пъб.
На всички който са болнички пращаме прегръдки и пожелания за здраве ,а за пътуващите ..лек път и весело изкарване.
Дано всички мъници спят сладко тази нощ.  Grinning

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 21:46 от dennis

# 77
 Влизам набързо да ви благодаря за подкрепата, страхотни сте!
 Dennis, и аз се възхищавам на Ави. Браво за утре вечер, звучи страхотно, ние ще сме с приятели на заведение с големите деца.
 Доника, и вие добре сте прекарали празниците.
Peace  Joy
Кузманка, много странно, то затова се налага да се търсят други начини.
 Току що сервирах тази торта на мъжа ми и той поиска рецептата, казах му на шега да я търси във форума. Щял сам да си направи, пробвайте много е вкусна и лека, и този път даже я правих с течен подсладител , та е още по-диетична.
 Лека нощ!

# 78
Мили майчета,честит празник,да сте винаги обичани,много цветя  и усмивки през днешния ден!

Честит рожден ден на Веселка!Много здраве,любов,късмет и всичко хубаво ти желая! Hug

# 79
  • Пловдив
Честит РД на Веселка!!!

Хей, здравейте....

Мили дами и сладки майки....ЧЕСТИТ ВИ ДЕН НА МАЙКАТА И ЖЕНАТА!!!
Желая ви да бъдете безкрайно обичани, обожавани и радвани от вашите дечица и половинки!!!
Amaretto , с тези тортички направо....идеше ми посреднощ да се развихря.... ooooh! Mr. Green Отдавна се съм си позволявала да хапна торта, но тази може и да направя по дюкянски...  chef
dennis, приятна се очертава вашата разходчица...Весел празник!!! Тук заваля силен дъжд в София как е времето... newsm78
Доника , много голям ми се струва Хриси на снимките....Да ти е жив и здрав!
irinii , мен направо ме е "страх" да се събирам с бременни приятелки, че много се прихващало.... Mr. Green Пако май  е от отбора на мъжа ми и неговите приятели....Те са много разочаровани тази седмица... Laughing Wink
Да оздравяваш напълно и приятен празник утре!
Кузманка, голяма госпожица е Даная!
Ави  Hug
mari_anka , всяко начало е интересно и предизвикателство!!! Може би от това имаш нужда!

За обувките - Стенли все още е на 22номер.
За мъжките забавления - коли, коли, коли и пак същото....Направо съм се видяла в чудо вече. Не го интересуват нито играчки, нито люлки, пързалки и др.деца....иска човека на улицата при колите. По половин час виси на прозореца да гледа как колите минава, имитира доста сполучливо всичките им звуци, а следобяд ходи и чака да види баща си как се прибира с колата от работа... Rolling Eyes
Има си и любим филм /освен Бейби Айщайн/ Междузвездни войни...двамата с баща му го гледат в неделя полегнали на спалнята .....Пълна мъжка идилия.. hahaha
За тоалета - обожава да го мия и да го мажа с крем по тялото след баня...С удоволствие ми подава тубичката и казва :Мани-мани...Аз ползвам Мустела за суха кожа, а за баня една френска медицинска козметика  за суха кожа.

Хайде, че се отплеснах...Лека нощ и весел празник!!! Hug

П.С. Йоана ме изпревари... Wink

# 80
Приветка и от мен в този късен час! Grinning
Ирини ,много празненства ти предстоят,все хубави неща.
Аз приключих със слугинажа  Stop
Цитат
И Мити голям помощник - в Германия това да не е част от ранното възпитание?
 - в Германия това да не е част от ранното възпитание?
Не съм забелязала!Много му харесва оба4е да си играе с прахусмука4ката,а днес в киндер-центъра игра с детска кухня  Simple SmileТоку виж станал готва4  Simple Smile
Великден - ние ще го празнуваме 2 пъти,запо4нах с украсата и купих боя за яйца.
Браво на Спаси ,че спинка сам!Аз сега мисля дали да не му купим легло на Димитър4е,нали ще му правим собствена стая Simple Smile
Бебе Дунди,Базел,благодаря за инфото за клуба до ТУ-то  Hug
Amaretto,мммм  Partyще пробвам тортата!
Кузманка,Даная е много сладко моми4енце.
Денис,игра със сенките на стена и аз оби4ах като малка ехе-еей кога беше това,помня 4е имаше режим на тока едно време и нашите на свещи ни забавляваха  Simple Smile
Доника,ние сме били Пентаксим в БГ,а тук януари слагаха Пентавакс,която е 6-валентна.
Миши,дано дребосъчко бързо се адаптира!
Ави,как е коремката?
Марианка,много се радвам за Мими Hug
Аз запо4нах с подготовката по преместването  ooooh! и май сама ще се справям.С Мити вкъщи не знам как ще бъде.
Успях да гледам тази ве4ер откъси от Musik idol  Simple Smile,бе6е ми интересно да видя Люси в ролята на жури ,не я харесвам!Много негативи е говорила за България в интервюта,а хей я на наместила се в журито  #2gunfire
Пускам да се посмеете един клип от немския идол:
http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MTM2MzUwfDE4NDc4ODA%3D … ;tl=2&cat=200
Лека и спокойна нощ!
Охооооо,4е то ве4е 8-ми март ! Grinning

# 81
Бъди горда и уверена жена, бъди смела в мечтите и начинанията си, покорявай с красотата си на богиня! И не забравяй, че твоето призвание е да правиш света по-добър!
Ти си стихия! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена!  Пожелавам ти смелост, за да мечтаеш, и дързост, за да осъществиш мечтите си! Можеш да бъдеш всичко, което посикаш!

# 82
  • гр.Русе
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАЙЧИЦИ!!!бЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВЕСЕЛКА!!!    bouquet

Аз днес имам изпит  Crossing Arms така че изчезвам  Peace

# 83
Привет, момичета!

Непозната съм за вас, но се надявам да намеря местенце сред слънчевите ви разговори. По една или друга причина откривам късно този форум. Записвам се и в актуалната тема и след известно следене на разговора ще се включа адекватно. Ако приемате неадекватни намеси, свиркайте да се включвам още сега. Wink 
За този хубав празник желая много, много, много слънце в очите ви, късмет и да бъдете най-обичаните жени и майки!

# 84

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕЛА

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 09:31 от Amaretto

# 85
ЧЕСТИТ 8 МАРТ

ТИ, МАЙКО

Мамо!
Като тебе няма свято
Нищо друго на света.
Ти даряваш на земята
Най-красивите цветя –
На света деца даряваш,
Нежни песни им редиш,
В люти студове ги сгряваш,
Над креватчетата бдиш.

Мамо!
Благославям твойто име,
Твоя образ мил и скъп:
По лицето ти любимо
Никога да няма скръб;
Никога сълзи да няма
В твоите добри очи,
Само радостта голяма
Като песен да звучи 

Ти живота си ни дала
и от първия ни час
в люлката си ни люляла
и си бдяла върху нас.

В твоята прегръдка топла
раснахме из ден във ден,
всеки детски плач и вопъл
спираше там усмирен.

Ти като орлица мощна
с майчиното си крило
без почивка, денонощно,
пазиш ни и днес от зло.

За да бъдем ние здрави,
силни, пъргави, добри,
ти умората забрави,
ти се с грижите бори.

Да сме предани дечица,
синове и дъщери,
да обичаме България –
туй в сърцата ни дари.

Затова със обич вечна,
майко, ний ще те дарим
и горещо, и сърдечно
днеска ти благодарим.

# 86
Мариела-газела,добре дошла  Hug Ще се радвам да се включваш по-често, а относно адекватността - изобщо не е задължителна  Grinning

Мацки, честит 8 март. Нека възприемем този ден като още един хубав повод да получим подаръци и допълнително внимание  Wink а сега - по-сериозно - нека 8 март е празникът на хубавото начало... Всяко живо същество започва живота си от жената, нека освен прекрасни здрави деца родим по-някоя уникална идея, красива торта,незабравима любовна нощ, мечта...

Целувки за вас и за майките ви!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Веселка, честит рожден ден  bouquet

# 87
Честит 8-ми март, мили майчета! Да сте винаги желани и обичани, сладките детски прегръдки и мили усмивки да топлят сърцата ви!  Heart Eyes

# 88
Честит Празник, Мили Момичета    bouquet

Мен днес ме събудиха със:

Моя майчице, добричка
с бяла, хубава ръчичка,
издигни я, и сложи я,
върху моята главичка
да ме милваш,
да ми пееш,
като слънце да ми грееш!

(стихчето на Ичи за тържеството в градината)

е няма по-съвършенно щастие, пожелавам го на всички в най-скоро време  Hug

Честит Рожден Ден, Веселка... здраве и много любов   bouquet

# 89
Здравейте, скъпи приятелчета!

Пожелавам ви едни вълшебен ден, изпълнен с хубави емоции и подаръци. С пожеланието всеки ден от годината да се чувствате специални!
Ето и един поздрав за вас:
http://www.vbox7.com/play:a5cd2b16
Веселка, честит рожден ден!
Мариела Газела, добре дошла при нас! Hug
При нас тези дни-пълна програма. Доста мероприятия ни се събират тези дни, хем задачки, хем празници. В четвъртък бях на първото си тържество като родител, децата в градината бяха страхотни, толкова мили, така хубаво облечени, имаше стихчета от всички и доста песнички, аз се учудих, че Ивето ги знае, в къщи не ги бях чувала. Първите десетина минути така се бях разчувствала, и само си бършех очите, затова и почти не снимах, съвсем се отплеснах.
Има обаче гаден вирус в момента, с висока температура и повръщане, разбрах, че някои деца са били на празника дори с темп. Възмутих се от такива родители, как не им е мъчно да тормозят така децата си. Мисля другата седмица да си оставя Ивето в къщи, дано не е прихвала вируса досега.
Макар да не пиша често напоследък, намирам време да ви чета. Много прегръдки и целувки на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт