Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 374
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
 Много любов и уважение момичета, пожелавам ви да сте винаги истински жени, винаги оценявани и боготворени от мъжете, децата и близките ви хора!!!
Ирини, много хубаво си го написала, не мога да кажа повече - Дай Боже ежедневно да се чувстваме пълноценни!
Щастливка, трогна ме стихчето на Ичи, сигурно е пълно щастие, чакам го с натърпение този момент и аз!
 Веселка, Честит Рожден Ден, бъди здрава и щастлива!
Мариела Gazela, неадекватни включвяния даже понякога се по интересни от адекватните, така се удиви ни, ще ни е приятна компанията ти !
 Много прекрасен ден ви желая  и емоции .. да разказвате ей

# 91
Eй, здравейте бе момичета!
 Честит празник на всички вас, и най вече на Vessselka! Бъдете красиви, обичани и усмихнати, не само днес, а всеки ден!

Ние сме много добре. Въпреки леко лошото време с Йони по цял ден сме навън - я на разходка, я на клубче, тръгването от което е истинска драма. Страшно много ги обича и много се радва на други деца. На всички им вика "бебе", независимо от възраста. Много бърбори и все по-често повтаря думички. Има афинитет към ш-то и то задължително присъства в повечето и думи......рибките са шипки, зайчето - зайши, даже и мама е Шиши /т.е. Сиси/ Heart Eyes Научи се да си развинтва сама капачките на шишетата и да пие вода от тях и вече сама се обслужва в тази част.
Аз съм много доволна от йогата, чувствам се страшно приятно, въпреки че съм много схваната и повечето асани не ги правя като хората, ама да се надяваме, че ще се разчупя.  Wink
Миналата седмица бяхме на екскурзия в Еленския балкан - изкарахме си страхотно, въргаляхме се по полянки, снимахме прекрасни залези.....нямам търпение да се раззелени гората и да ходим по-често "на зелено". Heart Eyes
Радвам се много, че и всички вие сте добре с малки изключения. Бързо да изчезват всички болестни симптоми у малки и големи и дано да пекне пак слънчицето, че да ви сбира по дворчета и полянки!
Amaretto - аз нещо май съм изтървала от сериала, пък уж го следя редовно..... Thinking В София ли ще се местите? Пожелавам ви бързо да се подредят нещата, да се съберете всички на едно място, а ти да си намериш работа - хубава и приятна!
Mariela Gazela - уелкъм! Приемаме всякакви намеси, стига да са по-начесто!
Плами - успех днес! Да го вземеш с 6!
mari_anka - никога не съм се съмнявала, че Мими ще е най-красивата и любознателна първокласничка догодина! Човек все за нещо трябва да се бори, все към нещо трябва да се стреми....а когато е с любов и вяра - винаги се получава...
Sesiliq - питаше ме за жлезата - имам Хашимото - бонус от раждането....пия Л-тироксин, всеки ден по едно и така цял живот. Мисля да опитам с хомеопатия + йога да променя това.
steli-ssd - Димитър и Йоана са същата комбина. Те пък гледат Алф - ето как Grinning http://images24.snimka.bg/005324455-big.jpg
dennis - приятна разходка през деня и весело изкарване през нощта!
Щастливка - наистина страхотно! Пожелаваме ти и на теб в най-скоро време, по две такива стихчета да чуваш!
tzvety roussimova - и вашето първо тържество звучи много вълнуващо. Дано има все повече поводи да се чувстваш горда от порасналото ти момиче.
И за да не ме изпревари още някой, ви казваме Чао и отиваме да подарим букетче и подаръче на нашата мила баба /мама/! Чаоооооооо

# 92
  • София
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ И МАЙКИ!

# 93
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,  момичета!

Благодаря за комплиментите за Филип!  Embarassed Голям ми е работяга, с интерес вър6и  и 'помага' в това с което ние се захванем, но по го бива в белите и разхвърлянето... 
Сесилия, Филип не е седнал на коремката, аз го подпирам с ръка. Тежи ми много, но не го нося за дълго. Успех в дипломирането, знам колко 6те ти е напрегнато, нали и аз там завър6их 2003 съ6тата специалност. При кой 6те пи6е6 дипломна работа?

Обувки - Филип носи 24 номер  Shocked Сменяме обувки на 2 месеца, кра4етата много бързо пораснаха.
И ние имаме любимо филм4е, вси4ки дружно всяка ве4ер гледаме Симсонс...
За езиците - Филип 'говори ' предимно български, през пове4ето време е с мен и знае пове4е български думи4ки . Вика на белгийската си баба ДАЙ ДАЙ и тя не го разбира, а той се тръ6ка , со4и с пръст и вика ДАЙ ДАЙ  Laughing Или пък вси4ки ку4ета са Бау бау, и се спира по улиците, со4и и вика бау бау, хората се 4удят, за6тото  тук ку4етата казват Уаф уаф .   Mr. Green В4ера оба4е каза Come, come ... Сложно взе да става с тези дву-три ези4ия, но вси4ко с времето си...

# 94
 Grinning Здравейте!
Фибичка  и аз пия Л-тироксин,не съм с поставена диагноза Ха6имото,гледаха ми жлезата на ехограф и е ок,Т4 ми бе6е леко зави6ено и лекаря каза 4 е е от бременността,хормоните ми все още играят.Ходя тук на ендокринолог,контролни прегледи на 3 месеца и от миналия месец се разбра 4е вси4ки изследвания са с е нормализирали,но продължавам да пия Л-тироксин.И аз ще запо4вам нещо хомеопати4но,4етох 4е е полезна бирената мая,селен...но 6те говоря с лекаря какво мога да взимам.
МарияФ,дипломната работа не съм мислила при кой да е ,първо да взема изпитите,мъжа ми ми предлага да я правя тук ,проект към някоя фирма,но не съм проверила дали става така.При кой прави твоята дипломна?Мисля 4е при Боровска е добре,трябва да говоря с колегите,ама и те милите са като мен  Laughing кой родил,кой работещ и няма време да се яви на изпити...Оба4е времето те4е и не мога да отлагам.Приемам съвети,може и на ли4ни!
Весел празник мили Майки и Жени,много ми е приятно с вас! Hug

# 95
 Sesiliq, успех в преместването, сега ще е малко трудно, но после ще ви е много хубаво в новия дом, аз го възприемам като ново начало , както се казва "започвате на чисто".
 Плами, сигурна съм че без проблеми ще вземеш изпита!
 Mariela Gazela, добре дошла!
 Щастливка, ти си щастливка!
 tzvety roussimova, знам какво е усещането. Нашето тържество ще е чак на 27-ми, но го чакам с нетърпение, ще бъде нещо за "Снежанка и седемте бизнесмена" и Ванко ще бъде един от бизнесмените.
 MariaF, ми то не е лесно да си батко, трябват големите обувки за това!
 fibi4ka, не си изтървала, просто все не ми се вярва, че ще се случи и не смея да се похваля. 
 Приятен ден на всички!

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 08:46 от Amaretto

# 96
Честит празник мили мамчета   bouquet И от мен пожелания за много здраве и любов от близките ви!

Веселка, Честит рожде ден, нека всичките ти мечти се сбъднат   bouquet

Мен пък днес малчо ме събуди с целувка, а той рядко дава целувки  Heart Eyes За съжаление любимия е на работа но довечера може да се разходим заедно, че и ние трябва да подменяме укъсяли панталонки  Laughing
Ние си се гледаме вкъщи и пак сме на антибиотик. Във Вторник сме на консултация и се надявам да оздравяваме вече, пък и на Крис му липства играта с връстници  Confused а и всеки изминат ден усещам как става като лепка за мен и после ще му е по трудно и с раздялата и с езика.
Щастливка почти ме просълзи, много мило и много се радвам за теб  Heart Eyes
mari_anka, чакаме да разказваш как е минало гостито  Hug
Sesiliq, лека и спорна работа по преместването!
tzvety roussimova това е един от плюсовете детето да ходи на градина, е за съжаление има и минуси и болестите са най-големия, дано ви се размине
Плами, успех на изпита та после да имаш двоен повод да се почерпиш  Wink
МariaF и Крис много обича да ми помага в домакинството - подава ми щипки, "бърше прах", "пуска прахосмукачка", "бърше пода", "прави гозби с един развален пасатор" а метлата може с часове да я разнася. Но и по белите е първенец  Mr. Green
Вчера го гледам утихнал зад ъгъла и какво да видя чопли боята от стената.
При нас не само кучетата но и всички животни са бау-бау  Laughing
Обувки - ние засега сме с по-малко краче - 21 номер
Болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 97
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ   bouquet

Честит Рожден Ден, Веселка  bouquet

Моя мъж днес ми подари кола Flutter Ако имах и шофьор назначен Joy
Трябва да взема опреснителни часове,защото не съм карала градско от преди 5-6г Rolling Eyes

Щях да пиша и друго ,но ми се спи .Отивам да се излегна Tired

# 98
DZ , страхотна изненада за празника, похвали се по- подробно.. Честитто!!
Амаретке,  ще ни бъде много приятно да се включваш в нашите срещички, надяваме се да сме си все така сериозни, докато дойде време за вашето преселение.. Чакаме ви!

# 99
Честит осми март и от мен! Толкова хубави поздрави и пожелания!

Веселка, за много години! Как избра да се родиш на такъв хубав ден? Всичко най-прекрасно ти желая на двойния празник!

ДЗ, честито ново возило! Леко и безаварийно да си го караш!

П.П. Пак забравих, че имам "пупица". Благодаря ви за загрижеността! Онзи ден се видях в една огледална витрина и установих колко много съм "пораснала". Иначе се чувствам добре, с малки изключения. Явно не съм и съвсем наясно с новите си габарити, ама и те непрестанно се променят.

# 100
Весел празник,който празнува Laughing
Благодаря за честитките,днес навършвам 33 Blush Wink
Заповядайте по едно тирамису и капучино

# 101
Vessselka,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и късмет!

# 102
Vessselka, да е честит този хубав ден!
33 е най-хубавата възраст. Чакам с нетърпение да дойде май, че да ги навърша и аз. Това е мнението ми сега, през юни ще ти кажа, че 34 е най-привлекателната възраст за жените.
Благодарим за почерпката, пък е редно аз да пийна едно за твое здраве!

Честито отново с пожелания за безоблачни дни и попътен вятър в живота ! 

П.П. Поздравленията ми може би са закъснели, но часовата зона, в която живея от известно време не съвпада с вашата, та... ма скоро ще съвпадне де, няма начин да не.

На всички момичета - една прегръдка за топлото посрещане!

# 103
Благодаря ти Мариела газела,много си мила.Аз не чаках пък с такова голямо нетърпение 33 LaughingСлед 25 вече не се радвах толкова много на рожденните си дни,но пък всяка възраст си има положителните страни.Сега си имам чудесно детенце и семейство Heart Eyes

# 104
Ох, казах го с ирония и да се самонавием, че това всъщност е най-хубавата ни възраст и не остаряваме, ама хич. Тази ли иконка да сложа  Sad , или тази  Grinning ?
Имам една позната баба, която работеше с нас (чистеше ни и ни готвеше), а ние - все младежи, младежи... Та същата бабка, когато се шегувахме с възрастта й, все ни се заканваше: "Ще видите вие като стана на 25!". Знам ли, може вече да е станала.  newsm78

Но за едно гласувам с две ръце - чудесното семейство и децата обезсмислят всичко друго.  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт