Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 364
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Сеси, препоръчвам ти да ползваш сайта на латекси Дулукс. Там има опция да с иоцветяваш - мебели, тавани, врати - всичко с цел оптимално комбиниране на цветовете. www.dulux.co.uk

Катмите ги правя по рецепта, която трябва да издиря и ще ти драсна - най-общо мляко, мая, брашно...

# 211
  • Пловдив
Добро утро!

Честит Тодоров ден!

Честито и на всички рожденници, които пропуснах вчера, а и на тези които празнуват ден!
Мамо Меги, желая ти една красива, здрава малка кобилка....която да е приятелче и другарче на Лаци! Hug Искаме снимки!!!
Sesiliq , май много адашки има тук! Rolling Eyes За мен килограмите са най-големия бич, който ми остави бременността и още имам едни упорити 3-4кг, които ги боря, но сега съм в малка почивка от диети! Щом имаш нужната нагласа че трябва да си върнеш формата - ще стане... Hug Посети темата на Дюкян - той е вълшебник!
Amaretto, ако не си правим тези импровизирани партита, за да си починем малко от децата и да разчупим  ежедневието -  ще  smile3511..... Mr. Green А половинката ми става много мил след всяко мое излизане..... Mr. Green Wink
 Mariela Gazela , чудесно решение за промяна на интериора! Аз обожавам цветя, особено цъфтящи, но моето малко разбойниче унищожи всичко...сега ми е останала само една саксийка вдигната нависоко, а любимата ми палма прекара тежка зима в коридора....все още се държи и се надявам да я съживя!
ирини, много е лошо да ти е нон-стоп зле, но....може би още месец и вече ще си ОК!
Ох какви спомени ми навяваш.....но не се чувствам готова още за 2-ро дете...чисто психически!
 Работи ми се, правят ми се разни нови неща, а и Стенли засега ангажира цялото ми внимание!

Нашия тати днес е на работа, а и времето нещо се мръщи....може би ще прекараме двамата със Стенли една мързелива събота!
Приятен уикенд!

# 212
Ох какви спомени ми навяваш.....но не се чувствам готова още за 2-ро дете...чисто психически!
 Работи ми се, правят ми се разни нови неща, а и Стенли засега ангажира цялото ми внимание!

Ето точно това имах предвид като казах, че си дадох сметка, че няма да се наканя изобщо в близките години ако сега не стане. Даже като научих новината - колкото бях радостна, толкова се и пообърках за момент от въпроси - ами спаси, ами кариерата, ами фигурата ми, ами плановете за пътешествия и т.н. Затова агитирам за действие "по бързата процедура" Grinning За 3 години 2 бебета и после... всичко останало без прекъсване  Laughing

# 213
Ааааа, Ирини, защо така, нищо не се знае след време, може и трето бебе... Wink
Ха добър ден сега!
Честит празник на всички празнуващи! newsm67
В този хубав и полуслънчев ден и аз съм самичка с децата, мъжът ми няма изгледи да се освободи до вечерта. А за тази вечер имам някакви плахи засега намерения да оставим децата на баба им, което се е случвало цели 3 пъти за миналата година , и да отидем някъде в романтична обстановка. Че си имам нов тоалет, пък няма къде да го покажа! Crossing Arms
Сесилия, Стели, Ирини-и при мен втората бременност започна с натрупване на кг върху останалите от първата. и вече в края ми беше много тежко. Дано никога повече не видя тези цифрички на кантара. Все едно да съм ходила с една Ивка и половин алекс върху себе си постоянно, егати тежестта. Сесилия, при Дюкан има и други с хормонални проблеми, добре им понася режима, и свалят, макар и по-бавно. Влез темичката и прочети внимателно, важното е да ти допадат тези храни.
Марианка, Мария Ф- за засаждането на цветя- допреди 2-3 години никога не посадих цветя в градинките на баба ми. Но откакто живея тук, започнах първа да се грижа за градинката отпред, не че имам някакъв опит, но важното е, че дадох тон на другите във входа. А има толкова баби и неработещи,и никой не се сеща. Rolling Eyes
Мария Газела, много се радвам на свежото ти присъствие! Hug
Бон Есперанс, видя ли, искаше още романтика! Аз пък не си представям да живея без врати Sunglasses
Дали ще успеем да видим Чочи преди да заминат?! Sad
Хайде хубав ден на всички и боещавам по-честичко да се включвам!

# 214
Добро утро и от нас!  Heart Eyes

На мен ми бяха нужни доста години, за да се реша отново за бебе, после нещата не се получиха толкова лесно, колкото си мислихме и отидоха още 2 години... Та колкото по-малка е разликата, толкова по-добре и за мама, а и за дечицата.
Ирини, а противно на всички мнения аз си мисля, че щъркелчето ще е розово.... Дано неразположенията вече преминат и се радваш на спокойна и безпроблемна бременност. Heart Eyes
За килограмите - ами аз си ги нося тия прословути 3-4кг и няма оттърване Blush
Честит рожден ден на всички рожденници, които празнуваха вчера, а в това число беше и моят баща.  bouquet
Меги, съжалявам много  за кончето, дано момиченцето се справи и за братчето си Praynig
Момичета, направо ви завиждам за женските купони... На мен не ми се е случвало от доста време и смятам да си взема бележка много бързо.
Сесилия, страхотно място сте посетили Heart Eyes Синът ми обожава замъци и в следващо пътуване ще се възползваме от предизвикателството.
Хремичката на Рая вече  премина и мисля, че другата седмица ще сме готови за срещи с приятелчета.
Извинете, но вече ми е невъзможно да пиша, че дребното ме хапе по краката и ми е невъзможно да пиша...
Спокоен уикенд Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 11:38 от stes

# 215
 Привет момичета кокичета..
Честит Ви конски Великден! Да са ни живи и здрави всички кончета и ние покрай тях.. На конската тема ще кажа, че момата е добре и най- вероятно ще успее, одрала е кожата на майка си и май и по нрав я докарва, прави сте жените сме по- силни и се справяме с по-големи проблеми, не го казвам феминистки , просто е така, и докторите в случая с кончето същото казаха. Другото весело е, че чакаме по съседство на мама Карина да роди мама Даша, която е първескиня и милата сигурно се е притеснила като е видяла какво е .. НО, дано мине леко и при нея и със съжаление ще кажа - дано роди едно, живо здраво и весело конче!
 Не съм ви разказвала за приятелчето на Лаци , което се роди в деня след нашата сватба, ние точно влизахме в конюшната и Карина тогава раждаше, роди се момче и свъкрва ми каза, че каквото е бебето на Карина такова щяло да е и моето( тогава още в коремчето ми ), сега Карина роди близнаци и свеки веднага си направи устата.... амаааа аз незнам далиии е добре! та така за Лаци вече расте едно юначе , което май месец ще стане на две и е дивак даже повече от Лаци..
Тонита, по пронцип рядко успяват даже да се родят живи близнаци, обикновено в ембрионална възраст оп силното взима силите на по -слабото и то умира , а майката го чувства като чуждо тяло и абортира и двете, така че си е жив късмет, че изобщо са се родили две, а на момчето (което беше толкова красиво) най- вероятно не му е било добре развито нещо вътрешно, защото беше жизнено като се роди, но колкото време минаваше толково то отпадаше, а и крачетата му бяха много студени. Казаха, че ако имало кувиоз за коне е можело и да стане .. ама.. Абе няма да ви занимавам повече, така е - едни се радждат други умират
 Боне есперанс-.. много се смях на индианската ви романтика
 Ирини, пожелавам ти сили да преодолееш катмите. ... а на точицата да не се сърди много
Сhochy, как е твоята точица
 Мариела Газела , и чувстваме , че си ни липсвала толкова време , много си ведра.. но! по- добре късно от колкото никога
 Момичета, както винаги изпускам нещо, но много сте писали и в следстиве на пост родилна амнезия изпозабравих какво исках да пиша.. Но ви желая пролетно настроение и до скоро

# 216
Чесит празник !Да са живи и здрави вси4ки Тодорки и Тодоровци!Сутринта забравих да 4еситя.
Ние се прибрахме от разходка,напaзарувах и сега сложих Мити да спинка,а аз пред компа  Laughing
Ирини,благодаря за сайта!
tzvety roussimova,да Дюканската диета ми допада.6те видя теми4ката,благодаря!
Стес,ако имате възможност посетете замъка Simple Smile
Лудвиг  си сбъдва мечтата да е приказен крал в приказен замък.Идеите са му взети от вагнеровите опери, с които е израстнал.Короновали са го едва осемнайсетгодишен, след смъртта на баща му Максимилиан Втори, от който Лудвиг освен трона, наследява и психическата си нестабилност.Умира в неизяснени обстоятелства.
Аз искам да посетя лятната резиденция на Владетеля,ето тук:

Мама_Меги,радвам се за кон4ето  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 21:56 от Sesiliq

# 217
Хоп, ето ме и мен! Grinning
Току що се прибрахме с Мимка от Пловдив. Днес наш тати и бригада са за риба някъде дакечко и на мен се падна честта да заведа фурията на логопед. Ама обожавам да си излизаме двете с нея по женски. И Макдоналдс посетихме, обаче бургери, картофки и тем подобни отидоха в коремчето на Мими. Wink Аз се задоволих с една салатка и кафе. Решила съм сериозно да ги боря килограмите. Лято идееее!
Честит празник на празнуващите днес! Да сте живи и здрави! Ех, че слънчев ден!

Мама Меги, и аз се радвам че кончето е добре. Grinning
ЦветиР, аз веднага усетих дългото ти отсъствие. Къде те изгубихме? Пожелавам ви плановете за вечерта да се сбъднат и да си изкарате една незабравима романтична нощ. Wink
steli-ssd, irinii е напълно права, че колкото повече време минава, толкова повече минава мерака за второ детенце. Може би защото след майчинството живота влиза отново в някакви релси и идеята се забутва в някое много отдалечено ъгълче. Laughing
Помня, че желанието ми за второ дете беше огромно, когато мими беше на 3-4м. Но предвид това, че живеехме у свекърва ми, беше ни тясно, аз имах още за учене, се отказахме. А толкова ми се щеше децата ми да имат малка възрастова разлика. Някак ще си имат общо детство, което е страхотно! Докато се решим, изминаха 3г. Опитите ни претърпяха крах в продължение на 6м. И когато желанието ми се сбъдна и бях на върха на щастието, направих спонтанен аборт в началото на втори месец. Confused Преживях го изключително тежко, но само 2м. по-късно бях отново бременна и крайният резултат е една ухилена до ушите Веселушка. Laughing Сега отново съм мераклийка. Wink
stes, много е хубаво че рая е вече здравичка. хайде, тичайте по детските площадки! Grinning
Амаретка, благодаря ти, че така добре се грижиш всяка сутрин за нас! Hug истинска наслада за окото и душата са твоите виртуални кафета. Grinning
Ами то и аз докато ви изчета и забравих какво щях да пиша. Еееех, старост-нерадост. hahaha
Целувам ви! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 20:18 от мари_анка

# 218
 Grinning Честит празник !
Ех,че разкошен ден беше днес...макар и леко духлив.С Арен направихме един шопинг из Главната,после отидохме на празничен обед у баба ми и изненадаааа там бяха дошли леля ми с братовчедките и племеника ми както и проекто племеничето.Та се заформи супер веселба.После нашата скъпа Мия с мама бон есперанс и техният тати ни посетиха,за да ги разходим по центъра и античният театър...похапванка ...и сега се прибирах супер изморена,но доволна...и се стягаме за всеобща вечеря.Малките са каталясали и ги къпят бабите в банята.Марианка как не сме се засекли,но то беше такава лудница от народ,чеее...
Мариаф имате супер градинка ,системата за която разказваш явно е работеща.
ирини -права си за вторите деца...но пък аз например никак не се чувствам готова психически като Стели
Мама Меги -голями емоции имате с тези кончета  Hug
Още исках да пиша,но ме викат....
Хубава вечер на всички ви.

# 219
 Привет привет
 Стес, изпуснала съм поста ти въпреки, че е пред моя.. много ще се радваме да направим срещичка другата седмица и да разказваш подробно зо зимуването по алпите.. а за килограмите незнам как си се прадставяш, но аз мисля че така си си екстра..
 Марианка, наистина си преживяла много покрай желанието да си майка на мнооого, важното е че резултата е прекрасен, а истиски ще ти се възихтя ако и ти ни изненадаш с още една мъжка линийка за капак на всичко.. ти си майка героиня и съм сигурна, че за теб трето изобщо няма да е тежест..
Денис, денят изглежда е бил вълшебен, обичам такива дни пълни с програма (не за работа), а с приятни компании, маси и дългиии разговори
 Ирини, аз подкрепам теорията ти с две ръце, сега или никога.. хехе не де, не чак така, но смятам че е хубаво докато си на тая вълна е добре да отметнеш някое друго хлапе, аз сега въпреки, че Лаци е едва на 1.5 и съм си обърнала ежедневието.. представям си след 3-4 години как изобщо няма да искам.. така, че ... приема ръкавиците дето сте ги размятали , с една уговорка че не съм от мамите с момиченца.. хихих 
 Ние днес прекарахме целия ден на конната база, както подобава.. само , че разбира се на маса, не на бач, приятели , приказки ... Лаци пощура да тича напред назад и да се вре на всякъде. На прибиране заспа в колата ама така дълбоко, че след това 1 час не можем да го събудим.. чак сега отвори очи.... абе беше хубав ден
 Но мъжете не понасят мама да е пред компа и ме викат вече упорито. SO пожелаваме ви приятна и спокойна вечер

# 220
Здравейте, момичета! И тази вечер съм сама със запетайката, защото Сашко и братовчед му са на градски лагер при баба и деди. Големи игри падат и племенника ми измоли да го оставя и тази вечер. А аз се възползвам от отсъствието на Сашко да чистя и подреждам гнезденцето. Не, че съм кой знае каква чистница, но днес ме обзе трудов ентусиазъм.

Честит Тодоровден на всички празнуващи!

Меги, тя статистиката си е статистика, но това, че няма още септемврийски каки, не значи, че не може да увеличаваме броя на септемврийските батковци! Моля, покажи ни снимка на кончетата!

Зипър, благодаря за комплимента! Да ти е живо и здраво братчето на патерици!

Сесилия, и твоята сестричка да е жива и здрава, да дочака мъжа си и да роди едно прекрасно бебенце! Да ти кажа честно, красивите картинки с вкусотии ни най-малко не ме притесняват и ми създават само положителни емоции. Не мисля, че е проблем да ги публикуваш. В страницата на НЗОК има файл - приложение №7, в което подробно са описани полагащите се на една бременна изследвания. А за прощъпалника майка направи на Сашко питата Слънце, много хубава стана.

Мариела Газела, ма моля ти се! За какво гръмване говориш? То верно, че имаше много хубави моменти в септемврийския отбор, но убедена съм, предстоят още безброй от хубави, по-хубави! Така, че чакаме ви на родна почва като активни участнички в септемврийските дейности!

Ирини, много са досадни тези простуди и настинки! И аз съм станала толкова лабилна. Духне ме ветрец и ме заболи гърлото. Дано скоро стихнат тези ветрове и не боледуваме повече поне докрая на бременността. Време е да минават вече всичките ти неразположения и да се порадваш по-спокойно на Запетайката!

А за излишните килограми - вече съм качила 10кг тази бременност, при положение, че не бях смъкнала към 7 кг от първата. Но не оставям това да ме тревожи. Като спра да кърмя втория юнак ще се замисля по въпроса. Проблемът е, че никога в живота си не съм била на диета, а обожавам сладко и шоколад.

ЦветиР, приятно изкарване тази вечер и повече такива вечери ви пожелавам!

Стес, и твоят татко да е жив и здрав! Ние със Сашко сме на линия за среща в сряда или петък.

Марианка, Денис, ах този Пловдив! Така примамливо го описвате, а аз едно 10 години не съм ходила там. Браво на Миичка, мама и тати за хубавата разходка!

Леле, прекалих! Лека и спокойна вечер на всички!

# 221
Карина с двете си кончета близначета
Ави, специално.. момчето е това с бялото носле..

# 222
Хей,как сте мами? Hug
Меги,направо се просълзих като видях какви са малки и слабички бебетата-кончета,много жалко,че едното не е оцеляло Sad Природа,какво да се прави!А иначе скоро чакам да се похвалиш,че Лаци ще става батко Flutter
Ирини,абсолютно съм съгласна с теб,че колкото повече расте първото дете,толкова като се откъсва майката,все по-трудно се решава на второ.А е хубаво дечицата да са поне две.Е ,аз в това отношение се справих от първия път,без някога да съм очаквала и предполагала bowuu
Като чета сега как бременелките разказвате за точиците,чак ми става едно тъжно,че аз сигурно няма да го изживея пак,едва ли,а пък знае ли човек JoyНе,не трябва поне 6-ца от тотото да уцеля,че тогава бих си помислила Laughing
Иначе за нас,доста интересни стават моите деца за мен с всеки изминал ден.Ради много зорко следи дали наблизо е Дари и когато я изпусне от поглед докато играят навън започва да се оглежда и да вика "Дада,Дада"-така я нарича той.Когато бяха болни,той се разболя първи и го водим сам на лекар,Дари остана в къщи,през цялото време в колата само-"Дада,Дада" и сочи нейното столче.Иначе заедно трудно играят,Дада му взима всичко и той често я похапва.Относно бибите,въобще не ми е ясно как ще се разделим с тях,особено Дари и през деня си ходи с нея.Когато ще яде,прилежно си я слага на плота на столчето за хранене и като приключи веднага бърза да си я лапне пак.Най ми е смешна,когато някой ще си тръгва и маха за чао и като ще дава целувка,маха си бибата с едната ръка,дава целувка с другата и пак си я слага Mr. Green
Още щях да пиша,но нещо доста се уморих днес и направо ми се затварят очите.Лека нощ на всички и приятни сънища! Hug
П.П.Ето ги двамцата на леля им на райграса Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 23:20 от yoana77

# 223
Привет!
От 1 час чета и гледам, много интересни неща се случват тук!
Ирини, честитоооооо! Много ме развълнува с новината, съпричастна съм с цялото си сърце, лека и безаварийна;-) бременност!
Меги, страшно мила история с твоите кончета, и хайде де...това за ръкавицата
Денис, хубави посещения на тепетата си правите с Арен
Йоана77, браво за гледането на 2 деца едновременно, винаги се чудя как се справят майките на близнаци, но пък радостта от всичко околи тях е двойна.
Стес, завидях ви благородно за Алпите! Навяват ме романтични спомени за Дахщайн, преди 3 години горе на ледника получих годежния пръстен, който всъщност решихме че няма да се првръща в брачна халка.
Цвети Русимова, дано да се осъществят вашите романтични планове за вечерта.
Ави, браво че Сашко е в градски отпуск, поздрави за коремчето ти!
Мариела Газела, привет и от мен, много сладка принцеса имаш и супер изказ!
Фиби, супер снимки!
Аз не съм ви забравила, отлитам в петък, затова ви каня на срещичка в сряда следобяд около 16.30-17 ч например в Барбарони 3 или някой друг клуб, защото го дават дъждовен ден, какво ще кажете?
Иначе тези дни полудях, денонощна работа – в буквалния смисъл, по няколко часа сън, сдобих се с херпеси на устата и окото, за последния  дажеискаха да ме хоспитализрат, но се разминах с 2 локални антибиотика и ходене на преглед всеки ден. Като завършек на работното ми поприще имаше парти вчера вечерта в един диско бар, и на цялото ми изтощения, добре се повеселихме и потанцувахме до никое време, с много подаръци, всички адски ме трогнаха. Миналия петък пък беше общото ни с тати прощално парти с приятелите, където беше още по-весело и трогателно, имаше и малко сълзи Wink и така
Яни в резултат на моето неприсъствие тази седмица, доста се поизнерви, само го карам от едната баба на другата, милият не ме пуска да се разделим, скъса ми сърцето. Но днес се реванширах поне малко, цял ден се разхождахме в Южния парк с моите другари, после поспахме двамцата, похапнахме, после се видяхме с малка и голяма братчедка и доволно заспа в 21.30 ч. Много е сладък, не знам дали ви споделих, че ми каза, че приличам на кенгуру) заради бебето – сочеше ми една картинка на кенгуру и после пе потупваше по корема, и така няколко пъти. Music Idol му е любим, пее с микрофона от една йоника, после се покланя и ръкопляска.
Хралупката ни в Полша се стяга полека, Оказа се че има само голи стени Миро сега поръчва най=необходимото, пък като отидем ще му мислим. Той е там от понеделник, действа по задачки, а на мен даже не ми остана време да се затъжа за него, скайпваме по малко.

Целувам ви всички,
Хехе, от другата седмица няма да се отървете от мен виртуално

# 224
Въпреки хубавите ви пожелания за романтична вечер, останахме си в къщи.  SadМъжът ми работи до късно, и нямаше кога тепърва да водим децата при баба им. Но... имаме планове за много мероприятия в утрешният ден! А за романтика- винаги човек може да намери момент, дори без да се приготвя толкова.
Чочи, радвам се, че се разписа! Hug В сряда, към 17 часа ни устройва, дано сме здрави. Тогава взимам Ивето от градина, Алекс се събужда и сме на линия. Съгласна за Барбарони 3, само ако остане този вариант, да проверим дали няма някой рожден ден. Ние сме там на РД в понеделник, на едно много близко наше приятелче!
Мама Меги, много са хубави кончетата!  HugСъжалявам за загубата на мъжкото! Cry
Йоана, големи сладури са твоите, много хубави дечица. Така интересно разказваш за отношенията им, много мило ми става! Heart Eyes
Денис, ама много хубави разходки сте си спретнали с Бон Есперанс! Пълна програма! Laughing
Ави, хапвай си сега сладко и шоколад, пък после ще му мислиш! Wink
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт