МНОГОДЕТНИ МАМИ 33

• 28 061
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте момичета!Поздравявам ви с всички празници!Да сте живи и здрави, и винаги да се чувствате обичани жени!
Моля ви ,дайте идея КЪДЕ да празнуваме РОЖДЕННИЯТ ДЕН НА СРЕДНАТА ДЪЩЕРЯ ЛОРА?Има много написани адреси във форума,но нямам време да ги прегледам и отида до по интересните.Затова ви моля да кажете място където сте били и ви е харесало.Тя става на 9 години и живеем до МОЛА ,а учи в 133 у_ще.Така че ни устройва около центъра и да не е много скъпо...Благодаря много!!!
Кога ще се видим  софийската група?
Приятен ден!

# 136
здравейте и от мен мили мами  Hug
само да питам ако се събирате скоро софийската група, ще имате ли място за "самоковци"? Wink
много весел ден от мен Simple Smile

# 137
здравейте и от мен мили мами  Hug
само да питам ако се събирате скоро софийската група, ще имате ли място за "самоковци"? Wink
много весел ден от мен Simple Smile
Е , хубава работа ! Ами хайде , де . Колкото повече - толкова по - весело !

# 138
Днес да почерпят :
мама Магда ,за пълнолетието на Христина newsm59
и Тедивас за здравето на тати Ваньо
На всички празнуващи желая много здраве ,сполука във всяко начинание ,весел празник и наздраве!!!
Габи,големи красоти запечатва този твой фотоапарат....кога ли и моя ще ги види?????Какво става, някое момченце щеше да пътува за БГ ?
Феята още ли сте заедно с бебо? Стискам палци.... hahaha
Цитат
макар че си потанцувах за ужас на присъстващите.
Пиги , вие тези дни май сте сем . Екскурзиянткови Mr. Green
Наде с тази красавица май доста младежи ще ви висят под прозореца И двамата -еднаквите ги цункай от мен
Титико, аз за съжаление не мога да ти помогна, но ще чакам да почерпиш Wink
Чатпатка   Hug
Ани
Цитат
Ние къщата не я заключваме имаме много неща,косачки,шазлонги,инструменти,техника и тн.Откраднат е обаче само легена.
просто не са предполагали ,че къщата не се заключва Такива неща ги крадат   .........   и  ги продават за старо желязо
 #2gunfireИ нашите гаражи за кой ли път ги разбиха миналата седмица ...То вече нищо не остана .Последния път взели пък машина за пръскане на лоза. Да не че свеки пуска кучето си там късно вечер да пишка (имам предвид в двора) ще пуснем ток вече ....спасение няма И най- лошото е че за да оглеждат какво да гепнат , палят клечки кибрит #Cussing outЩе ни запалят ц.......е гадни!!!!!
Оливия ,дано успееш да опазиш тази от крадливото племе
При нас ситуацията с работните ни места е още с много неизвестни.Днес мъжа ми е на преглед  във Варна във Военната болница Трябва му документ че след двете операции на крака може да е член на плавателния състав.Така го мотат и го спъват настоящите му началници, че....А аз още не знам как ще се оправям ако тръгне да пътува ....пък и Илиева никаква не се мярка да даде малко кураж....А имаме ли други мами на които мъжете оцъствуват от къщи периодично по 3- 6 месеца ????Знам че евентуалното му преместване на новата длъжност ще ни донесе голяма доза сигурност -финансова ,но аз хич не мога без нашия тати ...и понякога като се замисля за това ми става тъжно Cry...
А и моето работно место е доста под въпрос...по точно работното ми време Аз бях споменала ,че сега ходя на половината на работното време на колежките и съответно за половината заплащане и осигуровки.Това ми даваше възможност да съм до децата си при нужда . Но сега май няма да може и как ли ще се справя ....Ако и не дай си боже свекито пак реши да се нацупи за нещо?????
А и май имам пропуски при възпитанието на София...Миналата седмица блъснала лелята в Д Г. EmbarassedНакратко историята -Наказана несправедливо (само сполед моята щерка разбира се)......сега цялото си време в което сме заедно , поучавам ,че гнева не бива да се изпуска и че е лош съветник, че на възрастните не бива да се посяга.....и лелята и госпожите отговарят за нея и поведението и когато нас с тати ни няма т. е. трябва да се слушат ,иначе могат големи неприятности да се случат....
Такива са ми тревогите.....и малките с техния бебешки пубертет Tiredама те поне са малки
Надявам се че не съм ви натоварила....Радвам се че времето пак се оправи и пролетта идва.Приятен ден Hug

# 139
  • Пловдив
Колко много рожденници и празнуващи съм пропуснала ........
Искам да поздравя всички и да ви пожелая наистина всичко най-хубаво!
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Някой ще ми даде ли линк към другата тема - че аз  я изгубих някъде....
Габи....нямам думи....
Ани - голям веселяк е малкия!
Какви пътешественици сте всички....
Наде - колко ти е пораснала принцесата - а? А защо бяха две тортите?
Тъщичке - не знам какво да кажа - аз на моя съпруг съм му казала че за пари не искам да се разделяме - знам че е трудно, но....Искам да сме заедно... Наистина би било добре да си повече време с децата - дано да ти позволят да останеш така!
Радвам се за новото бебче...
Моята сестра и тя ще има бебче след 4 месеца - не ми позволяваше на никого да казвм и затова не ви бях писала че ще ставам леля!!!
Но сега вече - разреши!!!!
Чакаме го малкия човек - момиченце ли ще е или момченце....

# 140
ех, тъще, чак на мен ми стана мъчно Sad кураж и дано всичко се нареди по най-добрия възможен начин. пък ако не, хората се адаптират към какви ли не ситуации - ще се справиш! дано поне имаш близки и/или съседи да помагат като имаш емърджънси Sad при всички случай имаш емоционална подкрепа от нас.  Hug

# 141
Чатпатка,аз рядко пиша тук,но пък се старая да чета редовно.Имам въпросчета към теб,като се извинявам да не те обидя: - Ти докога смяташ,че е възможно да преподаваш в къщи на децата си?
Мислиш ли,че като ги изолираш от системата им помагаш? Мислела ли си ,че някога могат да те обвинят за това,че не са като другите?!Дали ще имат нужното самочувствие да кандидатстват за дадена работа след като не са били в съответното училище?!
Знам,че в Щатите ,Африка и Австралия има такъв тип обучение,но това се налага поради отдалеченост от населено място.

Радеток, дано със сестра ти всичко е ОК и станеш щастлива леля!!
Ани,честита ти шампионка!!Да продължава да те радва с нови постижения!!!
Габи , много е хубав цвета на морето .Колко е хубаво,че можеш да се наслаждаваш на подобни гледки !!!
Тъща 3,баща ми е пътувал по корабите и аз така съм израстнала !Майка ми все сама!!Кураж!А пък малката ти много оправна бе  Joy

Честито бебче Борис на Миленка!!

# 142
                    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТИ ВАНЬО НА ТЕДИ ВАС!!!ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!

ЧЕСТИТ СИН НА МИЛЕНЧЕТО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА Я РАДВА!

# 143
  • През девет земи в десета
Здравейте от мене,днес пак цял ден сме навън,да се похваля в неделя ще съм кръстница,досега не съм била и съм много щастлива,обиколихме с Цвети половин София докато напазаруваме всичко необходимо,остана само кръстче да купиме,нали трябваше,така мисля Thinking!

Тъще в четвъртък ще пътуваме до Варна,дано времето да е хубаво,че ще стоиме до събота,искам и аз разходка по плажа като Габи Grinning

Надеевро,можеш да даваш Но-шпа,но внимавай да не се окаже не се окаже нещо по-сериозно,а ти да подтискаш болката.

Теди при никой,ние по принцип събота или неделя пътуваме нанякъде,обиколили сме вече почти цяла България.

Махам се,че дори не пиша от в къщи,докато се замъкнеме до нас ще стане никое време ooooh!

# 144
Еййййййй, пак ми изкипя млякото!!! Ама като седна да ви чета и то времето...  Hug Аз май бях поизпаднала малко в една плитка (засега) емоционална дупка, но се пооживих, тъй като планирам и набавям необходимото за РОЖДЕН ДЕН!!! Малката ми принцеса ще стане на годинка в четвъртък и ми се иска всичко да е страхотно... Утре ще правя тортата.
И така, да не пропусна:
Да ви поздравя (макар със закъснение) за нашия си празник:

Да сте живи и здрави, обичани жени и обожавани майки, и нека всеки ден ни е празник!
Пиги, страхотно е, че толкова често пътувате и също така, че ще си кръстница. Аз бях преди година и нещо, наистина е вълнуващо! Малко ли е детенцето или голямо?
Тъщичке, не се тревожи, аз все си повтарям, че цял живот ще работя, но не през целия ми живот децата ми ще бъдат малки и ще имат точно такава нужда от мен... Така че - както и да се развият при теб нещата, най-важното е да си по-близо до съкровищата. Знам, че и работата е важна, но по-важна ли е?  newsm78
Феичке, стисчай цапотинката!!!  Joy После да ни кажеш, дали действа...  Joy
ЕвроНаде, радвам се, че вече сте добре! Ама за коремчето... аз бих дала по-скоро Спазмалгон, но сега пиша "наизуст" - скоро не съм чела упътването, от каква възраст може да се дава, така че нека някой док си каже думата, а?  Hug 
Цоци, къде си?
На всички:   bouquet   bouquet   bouquet

# 145
  • София
Момичета,благодаря за пожеланията по случай рождения ден на Ваньо  Hug
Той сутринта се ослушваше за торта,но Анди като чу,че тати има рожден ден и веднага попита"Къде е тортата?"  Joy Joy Joy и тати трябваше да купи.
Тъщичке,дано се наредят нещата за работните ви места  Praynig И аз като Радето не обичам Ваньо да отсъства от дома и не бих искала да е на такава работа.Дано не се налага!  Praynig
Нелето,никакви дупки!Тази прекрасна принцеса трябва да празнува с весела мама.  Naughty
Чатпатка,и самоковци и други приемаме,стига да дойдат.Всичка са добре дошли! Виж в другата тема.

# 146
Честит Рожден Ден на Ваньо!

Да е жив и здрав, да си гледа жената и челядта и само радост да го среща!

Честито и на вчерашните рожденици!

Чатпатка, и аз искам да те попитам как си решаваш проблема със закона при домашното обучение? Децата подлежат на задължително образование - не идват ли от социалната служба, от училището - не те ли притискат по някакъв начин?

# 147
Отдавна не съм имала време да влизам във форума, но с три деца пък макар и не работеща е така. И в момента докато аз най-егоистично си пиша Мартинчо шета и подрежда къщата.
Прочетох пропуснатото от мен тези дни и ви поздравявам всички с изминалите празници.
Искам специално да благодаря на Габи за прекрасния и кулинарен сайт. Габи, не знам кога намираш време , но опеделено си свършила добра работа.
Най - много ми харесва темата за отглеждането на 3 деца, щото и аз съм в кюпа Laughing . Вече 2 години си стоя в къщи и си гледам съвестно децата. Да е жив и здрав мъжът ми , че ни гледа добре и нямаме грижи за нищо. Но това стоене в къщи ме измъчва вече . Започвам да се чуствам безполезна и мързелива. Домакинстването никога не съм го възприемала като най - голямото предимство в живота на жената. Сега за трети път ми се случва. Та как мислите- многодетните майки работим за себеуважение или само ако нуждата ни кара.

# 148
  bouquetЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИКА И ОТ МЕН !ВАНЬО БЪДИ ЗДРАВ ,ВЕСЕЛ И МНОГО ,МНОГО ,МНОГО ОБИЧАН!ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ!

# 149
Ох! Мислех си тия дни същото ,направо вече много ми омръзна това стоене в къщи.Даже съм се изнервила. Но лятото идва ,а и сега е хубаво ,ще ходим повече навън ,на вилата и пак ще се почустваме добре. Иначе в интелектуално отношение аз много чета и намирам време и за любимите ми приятелки,как го правя незнам.Да са ми живи и здрави те ме крепят.Иначе ще затъпея.

Общи условия

Активация на акаунт