МНОГОДЕТНИ МАМИ 33

• 28 068
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Влизам, за да  поискам ПРОШКА от милите ми съфорумки!

Простете  момичета неявяването ми.
Простете всички пропуснати поводи за поздрави и споделена радост и възможността да изкажа съчуствие или разбиране към болките и неуспехите.
Знам, че малко на принципа на тазманийския дявол се явявам - профуча, разбутам и дим да ме няма. Днес няма да се оправдавам!
Надвам се скоро да влеза в ритъм...

Добре дошли на новите за мен момичета- харесвате ми- леле, какви сте живи...
  bouquet
Честито на мама Миленка- на нейното семейство и на нейните приятели!   bouquet

Отроооомни прегръдки за старите ми пушки- от испанско до благоевградско - през цялата ни родина!  Heart Eyes

# 121
Честито на мама Милена! Да й е жив и здрав юнака! Hug

Честито и на Мартина! Весело детство й желая! Hug

Днес ще празнуваме рождените дни на баткото ни Дени и на Вики/въпреки че утре е нейния ден/! Така че се почерпете за тяхно здраве!
http://family.webshots.com/photo/2645605460102723333gXOmGq

# 122
  • София
Честит юнак Борис на Миленчето!Да е здрав и послушен!

Честит празник на всички мами (малко късничко,но от сърце Wink )

А,Наде,само торта ли ще гледаме  Naughty то така не може  Laughing

Перчице,простено да ти е!  Laughing

И аз да помоля да ми простите,ако някого с нещо съм обидила.Не е било с някаква умисъл.

ЧРД на Мартина!Да е усмихната и щастлива!

Пиги,вие при кого ходите във Видин?Майка ми е от там и преди много често пътувахме до Видин.
- това си го купих за Коледа и все забравям да ви го покажа. Дано ви хареса  Wink

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 15:45 от тедивас

# 123
Честито на Миленчето, да е пълна къщатата и с радости!
Честито на всички майки и жени, с малко закъснение и с много обич!
Честито на рожденниците - да успяват и да радват родителите си!

Простете ми грешките, мили мами!

# 124
  • средноголям град в България
Прощаваме ти! Всички запетайки са на място.  Laughing

# 125
Днес една мама с прекрасното име Маргарита има Рожден ден.ЧЕСТИТО!!!

И две истински принцеси -Виктория на Надетоевро и Ива на Маминка(последната да пише че...)
Много здраве и късмет желая на всички!!!

# 126
ЧЕСТИТ СИН НА МИЛЕНЧЕТО! Да бъде жив и здрав и много радост да носи на всички в къщи.

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКИТЕ! Да бъдат здрави, весели и обичани.

Сватбата онзи ден мина чудесно, а аз още съм 2 в 1, макар че си потанцувах за ужас на присъстващите.  Mr. Green
Утре съм на доктор и лека, полека ще си приготвям багажа за болницата, че все по-малко време остава.

Целувам всички ви и ви моля за прошка, макар и с малко закъснение.

# 127
  • София
ЧРД,мила Маги!Много здраве,усмивки и семейно щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на Вики и Ива! Щастливо детство ви желаем!   ura  ura  ura dazzler1 newsm67 newsm59 happy bd

# 128
Честито бебче на Милена!
Честит Празник на малките ни рожденички Виктория и Ива !Да растат здравички и винаги засмени!

Честит Рожден Ден ,Меги!

Момичета,прощавам ви...простете ми и вие! Hug

Ние сме добре...учениците очакват ваканцията ,която почва на 19-и...Тукашния Великден е на 23-и...защо такава голяма разлика с православния  newsm78 Друга година не е било така...
Вчера направихме една разходчица до Бенидорм-града с най високите небостъргачи в Европа! Времето беше топличко и изкарахме приятно. Денят завърши с вкусна вечеря край Морето...на скара...Ето малко снимчици . 
Целувам ви ,милички и ви желая слънчев ден!   bouquet

# 129
  • През девет земи в десета
Честито юначе Борис на мама Миленка,да е живо и здраво,много радост и усмивки да ви  носи!!!

Да са живи и здрави рожденичките,много здраве и щастие и весело изкарване на празника!!!

Вчера се разходихме до Благоевград,Цоци не ти се обадих защото тръгнахме в три часа от София и стояхме само два часа,много ми харесва при вас,чистичко,спокойничко,супер Hug
Ето снимки:

Габи,както винаги страхотни снимки, всеки път ме карат да мечтая,а Цвети много си хареса малкия ти син и не дава да преместя снимката! Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 18:06 от Пиги®

# 130
ей, честит рожден ден и от мен на госпожиците и госпожата Simple Smile  живи и здрави

габи, много са ти готини цайсатко и зъбатко! моите деца помолиха да питам как се казват и също коя е костенуркта нинджа нарисувана на парапета на една от снимките  Joy

и ние планираме кратко пътуване следващия уикенд Simple Smile дано е хубаво времето.

феичке, успех!!!! пожелавам ти скоро да се видиш с бебо, че и на теб да честитим Simple Smile

# 131
Честит празник на Ива! Да е жива и здрава и весело детство!

Благодаря за поздравите за моята Вики! Ето малко снимки:
http://community.webshots.com/photo/2100061440102723333CAJBQV
http://community.webshots.com/photo/2868046270102723333oBtPQa
http://community.webshots.com/photo/2072808130102723333eKbqUJ
Моля за съвет - Вики от една седмица се оплаква, че я боли коремчето. Какво мога да й дам?

# 132

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА И ВИКИ!  ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
 МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ!ТРОГНАТА СЪМ!ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 133
Здравейте мили маичета.ЧЕСТИТО НОВО БЕБЧЕ .ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ПРЕЗ ТОЗИ ХУБАВ МЕСЕЦ.ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ.Да споделя какво ново при нас.Оставих си лятната децка количка на площадката пред апартамента и ми я откраднаха.Много се натъжих.Но писах в продавалника на бг мама и още същия ден вече имах нова и много хубава количка.БЛАГОДАРЯ НА ПРЕКРАСНИТЕ МАИКИ.БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА .ПОКЛОН ПРЕД ВАС.

# 134
добро утро момичета
Габи и мен ме караш да мечтая с тези снимки.Ще навия моя мъж като се пенсионира след 25 години да дойдем да живеем във вашето градче
nadiaeuro -много щастлива рожденничката Heart Eyes
Olivia-радвам се,че си си намерила бързичко нова количка.

Ние си ходихме през уйкенда да "отворим"селската си къщичка . Какво беше учудването ми.
Дворната ми мивка представлява едно буре в което съм сложила един стар поцинкован леген,на който съм пробила дупка и сложила сифон.Е легена го нямаше-някой го е откраднал.Стар 30 годишен пробит леген newsm78 #Crazy
Ние къщата не я заключваме имаме много неща,косачки,шазлонги,инструменти,техника и тн.Откраднат е обаче само легена.
Хора разни Joy

Лек ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт