МНОГОДЕТНИ МАМИ 33

• 28 078
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
От мен пък поздрав от Емил Димитров-Писмо до МАМА!!!
Честит ви празник скъпи мами!!!И цялото семейство на ръце да ви носи!!!

# 106
  • Варна
gaby_s ,искам и аз така като на снимката... да си чета вестника. Embarassed

# 107
  • През девет земи в десета
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ ,ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!! 

Габи Hug Peace -desitakeva-вече те добавих към абонатите,само да се засечем по едно и също време на скайпа Hug

Наслуки,по магистралата и след това по Е 79-асфалта беше чисто нов,без нито една дупка и почти не минават коли по този път,много спокойно пътувахме Peace

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 15:51 от Пиги®

# 108
Честит празник мами и дами!
Не се бийте - песни много - ето го и моя музикален поздрав (на италиански, че да не взема да пусна  някоя запланувана песен и аз да си го отнеса...  Grinning):
http://www.youtube.com/watch?v=GLvi3evF0Fs&feature=related
Чатпатка, честит рожден ден на Фифо (на патерица  Embarassed)! Да ти е живо и здраво малкото момченце! Съгласи ли се вече да е на три години?

ПП. В момента съм с маска на лицето дето прави кожата свежа, мека и еластична  Laughing, `щото довечера ще излизам - дружките ми се обадиха преди малко, че са запазили маса.

# 109
Честит празник! Бъдете винаги обичани и желани! Hug

Аз днес съчетах полезното с приятното. Изчистих си къщата и се поглезих при козметичката ми.
Децата вече са добре. Настроението е на шест! Hug

# 110
  • София
Честит осми март!
 Да сте много обичани и усмихнати! Да ви радват децата и да ви глезят мъжете!
 Весел празник!

# 111
                             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ !
Разгледайте http://www.mysticolors.com/forum/index.php?s=5d5ac12251043c34241 … 47&#entry4647

# 112
Днес много честито заслужава и новоизлюпената многодента мама Милена! Преди малко тя роди голям юнак Борис с великанските мерки 3,750 кг и 54 см! Да е жив и здрав и много да я радва! Честито на татко Георги и батковците Калоян и Момчил!
Миленче, за теб newsm76

Честит празник, мили многодетни мами! Бъдете здрави и много щастливи! newsm51

# 113
ЧЕСТИТО НА МИЛЕНА!  bouquet
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАС ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАНИ И ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ  bouquet

# 114
Честито на новата мама ! newsm51 Да й е живо и здраво човечето и много да я радва ! newsm51

# 115
Шепотът на жена може да бъде чутпо- надалеч и от рева на разярен лъв
Честит празник скъпи ми майчета!!!

И аз имах поздрав за вас ...но се оказа че не мога да кача клипчето Embarassed  Раде ,ти как го правиш?
честито момченце на Миленка!

# 116
браво на милена!!! от опит да ви кажа, че малките рибчовци са много готини деца Simple Smile да и е жив и здрав, да папка и да спинка!

# 117
Браво на Миленка, страхотен подарък за празника!

Да са живи и здрави мамата и бебето и всички в голямото им семейство!

Честит празник на всички мами!

# 118
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Миленче     bouquet
  Stop обаче на 8 март сме имали и рожденничка ставаща на цели 6 години   Hug  Мартина  на Bobi2mama     bouquet жива и здрава да ви е дъщеричката  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 07:35 от Дидка

# 119
  • средноголям град в България
Честита радост на Милена! Да е жив и здрав Малчуган-Великан  ylinfant и батковците. Поздрави и на таткото  Wink smile3525

Общи условия

Активация на акаунт