Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 827
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Здравейте и от нас, в този късен час!!!
Не мога да насмогна с темите Laughing
Честит рожден ден на Марая!Много здраве и щастие!

Пепена - честито и от мен!!! Поздравления за решението ви.

Винаги съм искала да имам три деца! В къщи още ме бъзикат на тази тема, ама вече годинките са множко. Но преди малко щерка ми каза че искала да има пет деца и много сериозно ме попита дали аз искам да имам пет внука! Joy 
Най накрая и аз се вредих с листенце в горичката! От утре ще съм редовна залесителка.
Аз се опитвам да отбия Алекс, за сега плана върви добре. Давам му да суче само сутрин , а вечер е изцяло на АМ. Откакто сме така, спря да се буди нощно време за ядене.

# 76
  • гр.Варна
Здравейте!
Момичета,и аз се интересувам от хубава количка за лятото.Много се чудя за тази на Чико фор ми,мисля беше,но е само летен вариант.ето я
http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/detska-kolichka-c … go-p22312434.html
Има я и трио.Ама незнам дали не е тежка.Иска ми се да е широка,лека и да става малка като се сгъне.Бях си харесала Макларъна,но като я видях на живо....ами доста малка и тясна ми се вижда за нашият мъж.
лека нощ от нас  bouquet

# 77
Честит Рожден ден на Марая!
 Сиси,съчувствам ти  Hug Като знам колко трудно се намират майстори в Плевен,пък и да ги сменяш по средата на ремонта,не си е работа.Дано скоро сте новодомци  Peace
 Сериозно взех да се замислям за Рождения ден-къде да го правим,кого да каним.Чудя се дали в клубче да бъде или в къщи  newsm78 От сега започваме с Мира да тренираме как ще духне свещичката и да показва на колко години ще стане. Дано се научи до тогава  Laughing

# 78
  • Попово
дубруютру мамен унд бебен  Crazy Hug
хайде по едно кафенце от мен
larsen, при нас е 40лв и ритуала продължи около час Peace

# 79
  • София
Днес си имаме рожденник,
Да е жив и здрав Кайл и много да радва мама и тате!  Simple Smile
Времето се очертава чудесно, от сега смятам да тръгвам по улиците. Напомням за срещата утре. Къде да се чакаме към 13.00 часа?

# 80
  • Стара Загора
Добро утро!!

Моят синковец още спи. Яде към 6 и не е ставал още, но снощи ни разказа играта. Явно нещо го болеше но не разбрахме какво  Sad. Плака милото първо толкова силно, чак се дереше. Не искаше нито водичка , нито биберона, самого гушках, но ......нямаше резултат. Според мен беше коремчето, защото от време на време си присвиваше крачетата, но не съм сигурна.
Аз сега освобождавам компа на щерката че е луднала по една игра за обличане на кукли и подреждане на стаи и само ме тормози да ставам.
Слънчев и усмихнат ден!!! Grinning

# 81
  • София
ЧРД на Кайл!  Tada

Ихааа, сериозно ще се почва с рождените дни. Laughing

И честит празник на всички! bg

Срещата утре, предлагам да е ей тука. Хем е широчко с пейки наоколо /ако не са ги махнали/, хем има заведения /докато се чакаме да се съберем/, пък после хващаме по горите на парка. Mr. Green

# 82
  • София
Аз понеже съм малко зле с ориентирането, това е входа откъм Витоша по алеята малко преди паметника с птиците ли?

# 83
  • София
Да, там е, но е само предложение, ако искате другаде, няма проблем. Където кажете. Peace

# 84
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТЕНСКОТО АПРИЛЧЕ  bouquet

# 85
 bgЧестит празник! bg
От сега започваме с Мира да тренираме как ще духне свещичката и да показва на колко години ще стане. Дано се научи до тогава  Laughing
Дано имаш успех! PeaceПреди години със сина ми направих опит и го научих да казва ,че става на една годинка и да показва с пръстче,но на самия рожден ден,явно от превъзбуда и вълнения,не каза нищо. TiredА вместо да духне свещичката на тортата,взе че я изгаси с крак. hahaha
pepena,и мен ме учуди високата такса,но нямам избор.При това искат да я платим наведнъж,не става само с капаро. newsm78
Честит рожден ден на Кайл! baloni

# 86
Тъкмо посадих листенце.Много бързо се раззеленява гората,за първа пролет ще си е направо лес с всички горски животни  Grinning

# 87
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
А на първа страничка р.д. на Кайл е объркан, така ли? Или аз блея нещо? newsm78

# 88
Здравейте  Hug

от доста отдавна не съм влизала, че въобще никакво време не ми остава напоследък... Но сега, момичета,  имам нужда от съвет. Вики се отби самичка! Не съм си представяла, че това ще стане така.... За последно яде в събота в 19 часа и оттогава не иска да ме погледне. Плаче неистово като се опитам да я сложа на гърдите и държи устичката си здраво стисната.... Чудя се аз как още не съм експлодирала, подута съм, боли ме ... сутринта се обадих в офиса, че съм болна ...
В кърмаческия четох да си сложа зеле в сутиена, сега съм като примамка за зайци, но не знам дали ще има ефект... Та с две думи - какво да правя???
Във вас ми е надеждата...

P.S. Извинете за объркания пост
P.P.S. За малко да забравя - Честит 3-ти март!  bg

# 89
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
А на първа страничка р.д. на Кайл е объркан, така ли? Или аз блея нещо? newsm78
Не, за мен понеделник е 1-ви  Laughing и подведох всички  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт