Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 831
  • 230
  •   1
Отговори
# 210
Сега забелязах,че сме първи тази сутрин Simple SmileАми ето тогава по едно кафенце за всички ви Hug
И да ви похваля Мони-бонбони-научи "шифъра" на обезопасителя за шкафове на Чико Laughing
Ето този модел:http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77&products_id=580 Завърта маргаритката и отваря шкафа Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 09:21 от eraser

# 211
Ей, тези дни имам толкова много работа, че не успявам да се разпиша, а даже съм пропуснала и целия вчерашен ден...

Лина, Честит рожден ден на патерица! Най - сърдечни пожелания за здраве и сбъднати мечти!

Хриси, стискам здраво палци свекър ти да се възстанови бързо от операцията и вече всичко да е наред!

Толкова много проходили човечета! Браво! Боян още е в отбора на придвижващите се по мебелите, ама той си е от най - малките априлчета, а и мама не  бърза; има време.

Много се забавлявам с всички истории: за баби - геймърки, пролетни почиствания, бебета - фокусници (ах, този Мони, направо ме разби: аз не мога да се справям бързо с този механизъм...), и т.н.

Хайде, приятен ден и се наразхождайте и вместо нас!

# 212

Добро утро и от нас.   bouquet

Аз се впечатлих много от клипчетата на Aleksi. Би ли споделила каква е температурата на водата на детския басейн? По колко време го оставяш във водата?  Ти в 7ми месец ли беше, божеее изглеждаш страхотно, поздравления  Peace

# 213
Толкова много проходили човечета! Браво! Боян още е в отбора на придвижващите се по мебелите, ама той си е от най - малките априлчета, а и мама не  бърза; има време.
Светле и Бела е в същия отбор  Wink, нищо че е от по-големичките.
Aleksi  -  страхотни са клипчетата. С тези упражнения предвиждам страхотна атлетична физика на Борис.   Heart Eyes. А за твоята физика мога само суперлативи да дам. Прекрасна МАМА! Hug

# 214
  • Варна
Здревейте момичета,

eraser благодаря за кафенцето.

Aleksi много сте готини! А малкия направо си е плувец от сега. Браво на него, така като гледам много се кафи.

За празника - ами ден като ден, нощ като нощ. Моя мъж искаше да си ги празнуваме РДни, но имат в момента много работа и не стана. Излиза рано сутринта и се прибира към 22-23 ч. и просто няма как. Даже и подарък не ми е купил, но това ще го наваксаме.  Laughing Пък на мен много, много не ми се празнуваше - нещо цифрата взе да не ми харесва. Mr. Green

За прахождането - като я оставя сама стои вече по - стабилоно и като и кажа ела при мама прави 5-6 крачки, но иначе и тя си ходи основно подпряна по мебелите. от време на време и се иска да се пусне и да отиде до някъде, но я дострашава и се пуска да пропълзи разтоянието. Прави крачки само ако съм до нея. За това пък по някога като я водя за ръчички на моменти се дърпа и ми бута ръцете да не я държа, а все още не може сама, ама иска  Laughing

# 215
Aleksi Страхотни сте цялото семейство, много ви се възхищавам!!!

Ние днес направихме първата разходка за ръчичка, без количка и кенгуро.
 Е вярно , че до магазина само отидохме , но пък колко котки , кучета и гълъби имаше в тезе 200 метра ooooh! не е истина.

От 2-3 дни чувам навън да пее много пойно птиче и така хубаво ми ставаааа, че идва пролетта Hug

# 216
добро ви утро!
eraser Тенк ю и от мен за кафенцето, изкуших се и отивам да синаправя едно с мнооого млако!
Благодаря ви за похвалите от името на Борис, и мое (ама и аз си знам, да ме снимат само в цял и то черен бански, да скрия тези 10 + кила дето ги имам вече, в средата на 6тия месец  Wink )
Борис си умира от кеф, когато е във вода. Коритото в къщи за нищо не му стига (а нямаме вана). Добре, че басейна ни е близо, и има условия за бебета, та нашия момък да има къде, поне веднъж на седмицата да си изразходва цялата енергия.....тук на 10 дена, ако има 1-2 слънчеви и немокри сме доволни. Пролетта е мираж. А в къщи вече не е интересно.И вече 3та седмица сме редовни плувци. pepa_k водата в по-дълбокия басейн (където Борис е татко си) е около 28-29 градуса, и там сме около 10ина минути. После му става хладно. Но не иска да излиза. И се местим в бебешката локва - 29-30 градуса вода, и си играе още 20-25 мин. А така смело и сам във водата се пусна вчера за първи път. Майка му изтръпна, но като видях, че няма да се удави, даже не се задавя, и ми мина шубето.
ПАте Честит ти ходещ мъж и на теб! А клипчетата, е няма звук, нито едно от тях, за съжаление  Sad Те фотоапаратите не са водо- и слюнкоустойчиви. Преди доста време Борис беше достигнал, незнайно как фотото и го олигавил едно хубаво. От тогава ни звук, ни стон.  Joy Ние сме в Дания.
Sve_dim тя работата и след нас ще я има. Дано поне събота и неделя да си починеш.
neci Мони направо ме разби с умението си. Сега мама и тати да му мислят, нови предпазители едва ли ще свършат работа, трябват ви ключалки, си ключът скрит дълбоко и на високо.
Сиси у вас огромен ремонт.....но май му се вижда края, дано найстина бързо свърши
mama_na_kiki само хбави новини за свеър ти да има от тук нататък.

# 217
След приятното кафенце,една торта от нас-Калина се приближи с още един месец към големия ден,днес става на 11 месеца.

Алекси,браво на теб,само 10 кг!?!Изглеждаш прекрасно. PeaceЦелувки на плувеца и гушки на тумбито. Hug
pepena,и ти да погалиш коремчето! HugЧакаме и снимки след видеозона.

# 218
[b]Моля за съвет от мамите,които са кърмили-как научихте децата си да пият мляко от шише. Аз сега му давам вечер АМ,но Гого не иска изобщо да засуче,само си играе с биберона на шишето,така е и през нощта като се пробуди,но после дам ли му гърдата ,изяжда си цялото количество мляко в нея. Наближава време,в което трябва да го свикна на нещо по-различно от кърмата през нощта,НО и идея си нямам как ще стане?!?[/b]

# 219
mariah и мен ме мъчи подобен въпрос, как да я науча да пие вода от шише. Ние все още се кърим и непризнава шишета, биберони, нищо подобно. Rolling Eyes
Лина, Честит рижден ден на патерица!
Честито напроходилите! Ние правим по 2,3 крачки сами, но още ни е страх да се пуснем и да правим по повече!
Аз нещо последните дни се занимавам по активно със  служебна работа, та затова залипсвах.
Времето нещо стана много кофти, оня ден я изцедох и то взе че запръска дъжд и я прибрах и сега няма мърдане за нея от вкъщи вече 2-ри ден!
Алекси, много сладки клипчета и на много ми се прииска да си поплицкам във водата ( аз нещо не мога да плувам като хората). Ох, де да можех втората бременост да имам твоята фигура. Flutter И другите клипчета с бебоци са много готини Hug
Аз така и още не съм си купила тест за бременност Embarassed Всеки ден излизам, но все забравям .Убедена съм че не съм. Все ме присвива корема и все си мисля, че всеки момент ще ми дойде. А и в момента не сме готови ( финансово) да чуем новината за 2-ро бебче. Проблемите с майчинството още не са решени и татито е малко изнервен напоследък. Обещавам в понеделник най-късно, обаче да си взема тест. Peace
Всеки ден посаждам по 2 листенца-днес бяха 610 и 611. Много се зарибих , нали съм и еколог.  Peace Незнам коя мама пита, как садим по 2 на ден. Ами само по един начин-от 2 компютъра Hug

# 220
Здравейте и от нас!
Неци и на мен ми става едно хубаво от тези пеещи птички  Whistling А и се сещам миналата година по тожа време какво чакане и нетърпение беше да се запознаем с бебчо  Hug

Марая,пробвай да му дадеш от чашка с твърд или мек накрайник Peace

еraser   ,според мен щом сте стигнали до тук и лятото може да го кърмиш.Защо мислиш,яе ншма да успееш?

Да ви се похваля-днес пристигнаха играчките от Памперс.Алекс много им се радва-особено на жирафа  Crazy

# 221
mariah, и аз щях да ти предложа да пробваш с чашка да даваш. Вода, чай, сок не е ли пил досега?

Алекси, невероятна красота са мокрите клипчета на Борис. Браво!

larsen, честита месечинка!

# 222
Здравейте слънчевки Hug

Aleksi съвсем благородно ти завиждам и за фигурата, и за плуването. Да сте живи и здрави цялото семейство - само като ви гледам и ми става хубаво. Много ми хареса и клипчето с катеренето на бебо по шведската стена Simple Smile. И аз се пробвам да се отпусна и да го катеря Пепо по катерушките, но не мога да се преборя с "невъзпитаните" деца. Ох, не ми се зачеква тази тема сега, че много ще пиша, но на кратко какво ни се случи само в рамките на 1 час: Петър беше блъснат от едно друго момченце което според мен беше към 6 годишно. Добре, че го държах. Както си играехме на едно огромно детско сметало онова кретенче ни връхлетя и двамата и тръгна да се катери върху въпросното стъпало. Ако не бях дръпнала малчо щеше да стъпи върху него. Направо ми идваше да му отцепя един цигански шамар. А в това време баща му си поркаше на масата с приятели и не взе никакво отношение. Аз си помислих, че може и нещо да не е наред с детенцето и си премълчах, но през цялото време пазих бебо от него, защото онова още няколко пъти почти ни налетя. После се загледах в децата - ми те си бяха групичка груби деца от няколко семейства, чиито родители седяха и си лафеха на една маса. Рушаха, блъскаха, чупеха, крещяха, а родителите им хич не се впечатлиха. И това става в детската част на една сладкарница #Crazy. Едно друго дете пък караше колело на същото място - в детския кът Shocked - и успях да дръпна Петър миг преди да го блъсне с колелото. Темата е много обширна и ми е болна, но за сега спирам до тук, че ако почна да коментирам ще се олея Peace.

Моля за съвет от мамите,които са кърмили-как научихте децата си да пият мляко от шише. Аз сега му давам вечер АМ,но Гого не иска изобщо да засуче,само си играе с биберона на шишето,така е и през нощта като се пробуди,но после дам ли му гърдата ,изяжда си цялото количество мляко в нея. Наближава време,в което трябва да го свикна на нещо по-различно от кърмата през нощта,НО и идея си нямам как ще стане?!?
mariah да не е от самия биберон. Пробвай да го смениш с друг - каучук/силикон или с повече дупки. То и Пепко дълго си играеше с бибата, но вече си пие.

Колкото до ходенето моето дете се роди като му обух буйките на КиК. А в къщи смених терлиците с по-обикновени, нямащи къдрав кант около ходилото и сега буквално детето няма спирачки Joy. Промени си коренно походката. Явно другите обущета са му били много неудобни защото сега само като види, че вадя буйките и започва радостта Laughing.

Я да си похваля гарджето - рисува детето Mr. Green. В неделя питах из книжарниците за някакво дебело писало, което да е безопасно за бебета, но не открих подходящо. Да имате някакви идеи? А днес го наблюдавах на блокчето на ларедутската маса - пише и после си го трие, и пак пише... Но мен малко ме притесняват тези писала, че нали са магнитни и той тези, които са като печат ги гризка. Надявам се да е безопасно. А това дето е като кръгла химикалка с писец си го ползва за писане и смукане Laughing.

На мен ми е много притеснено. Вече доста ми закъснява. Днес ми е 52ри ден. Преди бременноста ми идваше на 31-38 дни с малки изключения. Сега стана на по-голям интервал, но толкова чак не е било. Предните 2 пъти ми дойде на 42ия ден. За тези, които не знаят - ние бебе правим още от миналата година, от както Пепо беше на 5-6 месеца. Но тестовете ми са отрицателни. Вече направих 4ри Tired. И ме притеснява това, че може да е някоя по-сериозна киста или нещо друго. Много се надявам да е бебе и все за това мисля Rolling Eyes.

# 223
reniboro,хайде бързо до аптеката!!! Sunglasses
Мелодия,понякога самите тестовеса скапани!Ти-бързо при чичко доктор да кажа дали има точица!А аз незнаех,че бебеправите!!Стискам палци Пепо да стане батко!!
Леле,колко ви се радвам ,момичета!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Дано Алекси си е повлякла краката за още мами! Whistling

# 224
mariah, Криси е от тези, които не обичат да пият от шише и сме на чаши с мек накрайник, а днес взех и шише със сламка.....просто сменихме всички биберони и шишета, които има на пазара и не! Само в просъница мога да й набутам на НУК, но това е!
larsen, честита последна месечинка.....скоро ще има торта със свещичка! Целувки на Кики!
Melodiya, стискам палци да е бебче, а не киста! В подписа ти прочетох....Нио със сигурност е в животинския рай, ако не се лъжа, той беше на годинки! Аз миналата година загубих моята Джина след 14 години....беше ми като сестра!
Алекси, изглеждаш превъзходно! Браво на малкия плувец!
Пате, ами честито вече официално, започва истинската фитнес-програма!

Общи условия

Активация на акаунт