Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 820
  • 230
  •   1
Отговори
# 195
Ей, най-накрая да успея да отворя форума...и по-точно прозореца за отговор, а дано и да го побликува накрая. От два дена все се мъча и нищо...... Confused

Лина, честити рожденни дни на теб и половинката ти! Много да сте здрави, щастливи и обичащи се, и мечтите ви да се сбъдват една по една, за да има място за нови!

catty_m бързо оздравяване на Борис. А това е хубаво, че е смъкнал Т. Дано да не я вдига вече.

Честито на всички проходили! Никакви контузии и много уверени крачки!

Отиваме на работа, довечера пак.

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИНА6.3  newsm59
Само хубави неща да ти се случват!

Честита месечинка на Кристиан! Тези дечица как бързо само растат. Grinning
Христина дано всичко мине благополучно със свекър ти!

Браво на проходилия Дани на Мото  Hands Clap

За бабите - и двете ни баби са далече и е много тежко когато се налага да си свърша някаква работа, (да не говорим за излизане с приятели. Когато се роди Валентин и двете баби се изредиха за по две седмици да помагат. Тогава още не бях в час колко много значи да имаш баба на разположение, обаче сега вече съм напълно наясно. Е, има и спорове и различия във възгледите разбира се, но все пак е наистина много хубаво да имаш на кого да разчиташ пък било то и само за час.

Листенце 592 вече е посадено.

Лек ден и спокойна вечер на всички!

# 197
ЧРД Лина! Много здраве, късмет и прекрасни мигове с любимите ти хора  bouquet

MAPTA Това с ината в количката е много кофти, но мисля, че все повече ще ни се налага да ги разхождаме до по-близки градинки и там да ги вадим да ходят. Ние все по-често процедираме така. Няма вече сядане в кафенце и спящо бебче в количката... ooooh!

mama_na_kiki Добре, че е минала операцията и дано бързо се възстанови свекъра.

ara75Какво все още не и даваш да яде на Ида? Шоколад ли?
pepa_k Много са сладки, дано и Монко някой ден стане такъв грижовен батко.

catty m Еми какво да се прави, важното е да оздравее детенцето по-скоро, което ви желая сърдечно.

Браво на Дани на moto за смелото прохождане Peace

Sissi  Милата, какво сте преживели... ooooh! Ама на това му се вика пролетно почистване. Дано само хубави неща ви чакат занапред Praynig

450 Понякога и майка ми прави тотална лудница и се налага да крещя по нея и като не я виждам постоянно я питам какво прави, чееееееее ooooh! ужас направо какви ги може. За това пък не идва често. Свеки е по-кротка и в нас не се вихри много-много Wink

Монко още вчера пак се отпусна да ходи и днеска вечеееее, не мога да го хвана в градинката. Градинка звучи добре, но тук всичките такива са със счупени пейки, пясъчниците са тоалетна за бездомните псета и има мноооооого стъкла и разни фасове и др. боклучи по земята Cry.
Искам да се махна от тук Cry Cry Cry Cry Cry

# 198
  • София
 bouquet  bouquet  bouquet ЧРД, Лина!  bouquet  bouquet  bouquet

Хрис, стискам палци всичко да тръгне добре. Важното е, че е минало добре. Все пак най-големият риск е по време на самата операция, после, с всеки час нещата вървят на добре. Peace

От бабите, както винаги съм казвала, не мога изобщо да се оплача. Особено от свеки. Ако не беше тя, досега да съм луднала, и най-вероятно, да се бях върнала вече на работа. Много ми е любима бебка, ама... само с нея...

МАРТА, Калината е прихванала от Ели и от няколко дни такова пищене пада навън, че се чудя какво да я правя, направо ме е срам. Поне да беше като Ели кротка вкъщи, ама тя и у дома пищи понякога и иска нон стоп внимание. Crazy Да ми е жива и здрава свеки. Надявам се да е временно заради зъбите. Вече са 7, нещо изпуснах как се появиха 3 накуп. Thinking

catty m, бързо оправяне!

Честито на всички проходилчета! Hug Калини все още предпочита да се държи за мен, въпреки че е доста стабилна. Не знам да я насърчавам ли да се пусне или да си я държа за ръчичка, докато съм сигурна, че няма да се пребие тичайки, защото тя рядко 'ходи', обикновено все се втурва тичешком. Много ме е страх да не падне.

Как садите по повече от едно листенце в горичката? newsm78 И нещо има гнило в тая работа, видях една горичка с над 5000 листа и една с над 3000 и не открих видима разлика. Броих къщите, хралупите, езерцата... да не би от определен момент нататък да спира да се развива? Макар че не ми се вярва, защото и на двете имаше какво да се желае откъм залесяване. Може би от даден брой листа нататък се искат все повече и повече листа за нов елемент. Thinking Обаче ще садя до дупка! ... т.е. до хралупа! Joy

# 199
Здравейте и от нас!
eraser,araти е казала,че това с 24-часов престой е мит.Ако искаш да махнеш нощното кърмене може известен период да даваш АМ след кърмене.Но и според мен не буденето нощем от глад!

Сиси,само хубави радости да ви носи къщата!Без наводнения,пожари и т.н.  Hug

Хриси,стискам палци всичко със свекърът ти да е добре!!! Hug

Илит,защо се чудиш,че Калина е крива.3 зъба наведнъж не е малка работа!Че тя е направо героиня,а и ти покрай нея!

Алекс вече спи блажено!Сега са минутите на мама! Mr. Green

# 200
Здравейте  Simple Smile
mama_na_kiki , бързо възстановяване на свекъра ти  Peace При всички случаи  има полза от операцията,щом е било толкова увредено сърцето
catty m, бързо оздравяване на детенце  Peace За термометъра не се притеснявай,добре е,че си го почистила и си наръсила със сяра,но количеството живак в тези термометри е много малко.
Сиси,бързо да свършва този лош късмет с ремонтите у вас  Peace
Честито на проходилите  Hug
Аз да се похваля,че от понеделник ще имам бавачка и от по- следващата седмица ще се връщам на работа.Обаче ми е притеснено дали малката ще свикне с нея,до сега не се е отделяла от мен и ще ми е много мъчно  Cry

# 201
Здравейте  Hug
Лина, честити рождени дни на теб и на половинката ти! Да сте живи и здрави!  bouquet

Патенце, много е сладък Алекс! И колко е лъчезарен, пу-пу-пу.
Ларсен, мерси за линка, и аз засадих листенце. Опитах още 2 пъти, но не ми разрешава да залесявам повече от веднъж на ден. До кога може да се сади? Колко листенца е максимума?
Сиси, дано с това дойде и края на лошия ви късмет и от сега нататък само хубави неща да ви се случват Flowers Four Leaf Clover
кати м, бързо да се оправя Борис!
di_p, честита бавачка! Дано малката  свикне с нея! ... Разбирам те как се чувстваш  Hug И на мен ми беше трудно първите дни, но минава... особено като се прибереш вечер и тя ти се усмихне, ще забравиш, че 8 часа те е нямало....
христина, бързо въстановяване на свекър ти!

# 202
Аз, докато се запиша, тя темата остаряла... Честита баба Марта на патерица! Много се вълнувам, като чувам такива хубави новини като на Пепена! Чудесно е да имаш голямо семейство. И аз искам пълна къща с дечица един ден!

# 203
ХА ХА, оф, то не е смешно, ама като четох поста на МАРТА и видях Борис преди месец и малко. За нас е необичайно да ставаме след 7:30. И се започваше луда игра до към 10-11, сега вече и до 12. И заспива. Случвало му се е толкова да му се спи, че след като е станал в 7 пак да спи в 9. Всичко с малко вариации
И всичко това аз си го обяснявам с факта, че не иска да изпусне нищо, не дай си боже да проспи нещо интересно. От малък знае поговорката 'от сън спомени няма' но преработен вариянт 'от сън спомени ни мама ни тате няма да имат' хи хи. При Борис периода за мрънкането в количката отмина, може защото знае, че ако си поиска, ще го пуснем да я бута, или да ходи. И спането на периоди е по-неспокойно, отдавам го на впечатленията през деня, и различните емоции. И се успокоявам, че рано или късно всичко ще отмине.

mama_na_kiki дано възстановяването на свекъра е бързо, и да е добре!

Сиси дано повече не ви се случват такива неприятности!

А за бабите.......ами аз ще си мълча, не мога да се оплача от нашите........далече са за момента  Mr. Green
neci браво на Монко, че е забравил уплаха.

Илит, както Патето е казала, 3 зъбета наведнъж си е геройство от страна на Калина. Ние с един по един се видяхме в чудо, а за 3 не знам. За ходенето - Борис сам се пусна, даже преди да се пусне в къщи, имаше около седмица само лазене, след първите самостоятелни крачки. Няма нужда от насърчаване, детето като е готово, ще си се пусне. Явно Калина е по-предпазлива и иска да е сигурна.
di_p стискам палци бързо да свикнете и двете с бавачката, и да си паснете! Тогава и ти ще си много по-спокойна  Simple Smile
Снимки и клипчета - момичета (не споменавам поотделно, да не пропусна някоя), страхотни са ви децата  Hug вчера нали не можех да напиша нищо във форума, и се отдадох на разглеждане на снимките и клиповете. РАзтопи ми се сърцето от умиление! Smooth у вас е било голяма веселба Simple Smile . Всички ходещи малки човечета са толкова сладки кламбуцкащи се патета. А каките и батковците на априлчетата - нямам думи, дано и нашето диване в къщи така да се радва на бъдещото попълнение.

ето малко мокри клипчета от нас http://stefkaa.multiply.com/video/item/13   http://stefkaa.multiply.com/video/item/12   едно покатерване http://stefkaa.multiply.com/video/item/14 и първата ни баш си разходка на 2 крака, а не на 4 гуми http://stefkaa.multiply.com/video/item/15

Сладки сънища на всички.

# 204
 bouquet  bouquet  bouquetЛИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet[/glow

# 205
  • Варна
Здравейте момичета,

Много ви благодаря за поздравленията. Hug

mama_na_kiki дано всичко със свекър ти е ок и да се възстанови бързо.

Честито на проходилите бебешоци!

di_p дано бавачката е готина, бебка да я хареса и ти да си спокойна.

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 23:02 от lina6.3

# 206
Момичета,забравих да ви се пхваля-Алекс вече обикаля цялата къща Crazy Crazy Вчера бяха 4-5 крачки,а днес са многооо вече... Crazy В метри ги броим.И се е научил като му кажа:"Я се направи на маймунка" и той си отваря устата на буква О свива си устните и така стои! Mr. Green Абе подвижен цирк сме си вече Whistling

Алекси,супер си плува Борис!Жалко,че при нас няма такова удобство-ясно е,че му е много забавно.Но нещо нямаха звук клипчетата..А вие всъщност къде живеете?

Лина,как мина празника?

# 207
  • гр.Варна
Момичета,благодаря на всички за съпричастността!!

За щастие свекър ми е в добро състояние.Реагира при допир,което било добър признак.Все още е на упойващи медикаменти,защото болките билио адски.Надявам се да се позакрепи човека!!!Дано Praynig Praynig
Варненки,гледам,че от понеделник се затопля отново.Хайде да се организираме за срещичка!!Който има желание и не се познаваме,ще му псна номера си на лични,а другите ми знаят номера.Същия е:)Да не се притесняват и да се обаждат Hug Hug
Поздрави от нас и лека нощ  bouquet  bouquet

# 208
Хриси, надявам се свекър ти бързо да се възстанови и всичко да е минало успешно! И честита месечинка на Кики!
Кати, бързо оздравяване на малкия!
eraser, вероятно не е навик за будене, защото той не се придобива така внезапно, според мен /изгражда се с месеци, както при нашето таласъмче!/ За кърмата - според мен се цеди само, ако имаш напрежение. Тя ще се регулира според търсенето.
Сиси, невероятно изживяване. Хич не знам как бих се справила, ако бях на твое място!
МАРТА, съвет не мога да ти дам, защото и аз не знам как да се справя: и Александър започна все по-рано да се буди; не си стои въобще в количката, ако не спи; и в къщи и навън заспива еднакво трудно; нощем си се буди по 3-4 пъти, откакто съществува. Ако някой знае как се реагира да помага, и мен живо ме интересува!
Лина, чакаме разкази за празника.

Хайде, лека нощ, че един мъник ме вика... #Crazy

# 209
Добро утро!
Алекси-страхотни клипчета!Малкият е истински плувец,как смело се пуска и как се катери-браво,браво!!! И ти си герой! Hug
Хриси-радвам се ,че операцията е минала успешно!Продължаваме да стискаме палци!
За варненската среща-аз съм ЗА! С Мони ще ме на линия!
Ние и тази нощ се будихме сто пъти,а в 6;30 вече се беше наспал.Опасни са тези априлчета,ей Heart EyesИзглежда наистина не искат да пропуснат нещо!
Marini-и Мони открай време си се буди нощем.Аз затова се страхувам да не е навик.Но някои нощи е през съвсем кратък интервал #Crazy
Благодаря ви за отговорите относно кърменето и цеденето!Попрочетох и в кърмаческия-изглежда наистина е мит това твърдение.Аз засега отложих замяната на вечерното кърмене с Ам,но си мисля,че все пак трябва да предприема нещо скоро,защото нали отбиването не трябва да  е лятото,а то наближава.А до есента едва ли ще можем да се кърмим.

Общи условия

Активация на акаунт