Отговори
# 150
  • София
 baloni hbday bdbaloni Мила ни Светланке, ЧЕСТИТ ДА ТИ Е РОЖДЕННИЯТ ДЕН.Да грееш като слънчице а вечер да блестиш като звездичка. Знаеш и моето пожелание какво ще е , на първо място да си здрава, за да отгледаш силен мъж в корема си, и като дойде моя месец Септември да го покажеш на света а и на нас. Бъди много силна и не се предавай за нищо на света. Знай че сме с теб, обичаме те и се тревожим за всичко което ти се случва. baloni happy bd

Аничка, още не съм почнала да правя упражненията, много съм несериозна, ама ме гони пролетна умора (мързелчето по- скоро). А, за БХС-то трябваше да ти покажа резултата като ми беше на гости. Мисля че всичко е ок, но в понеделник ще го покажа и на Илиева.
Берни, на теб ти минава бързо бременността ми, ама мен питаш ли ме.  Simple Smile

# 151
Преди един час Ники ми се обади, за да ми каже че има мъничко подаръче за мен. Моето мъничко подаръче се казва БЕЛОСЛАВА и тежи 3,250 и е високо 49 см. Да е жива и здрава нашата нова мъничка принцеса! Да е най-щастливото дете на света! А че ще е най-обичаната знаем всички! На мама Ники - бързо възстановяване!!!! Никинце, благодаря ти за чудесния подарък!  bouquet  bouquet  bouquet

# 152
Ейййй!
Да е жива и здрава Белослава! Да е много, ама много щастлива!
Никенце и Ники, честита ви радост! Много да я слушате тази красива мишонка!

За мама

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 13:02 от рони

# 153
Ох, пуста бременна тиква!  ooooh! Благодаря ви сърдечно, милинки. Вие винаги знаете как да ме трогнете. Разчувствахте ме. Днес изобщо съм обект на невероятни жестове. Такива изненади получих, че сдуханото ми настроение взе да се предава. О, да, и наздраве:  beer Wine Glass cook/понеже няма иконка само с торта, пък и това върви на предните две/

Ох, много съм развълнувана!!!!!

Веснеце, благодаря -и при това си улучила така, както не можеш да си представиш. Peace

# 154
ЧЕСТИТО НА МАМА  НИКИ  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА БЕЛОСЛАВА

# 155
Светле, честит рожден ден мила  bouquet!
Много здраве, много сила ти пожелавам и най-хубавото и здраво бебче на света Hug Hug Hug!!!
Ще се справиш. аз вярвам в теб! Peace

Ники, честита ти щерка  bouquet  bouquet  bouquet!
Уж малка била, пък я виж какво голямо бебе е Hug!
Да е жива и здрава, красива и умна като теб!
Бързо да се възстановиш и те чакаме с нетърпение да ни разкажеш подробно.

# 156
Честито на Мама Ники, много много здраве и щастие и най вече радост от "малката" Белослава която хич не е малка по размери Laughing Чакаме снимки да я видим колко е хубава, защото съм сигурна че както всички останали бебенца в нашия форум е много хубава Hug

# 157
  • София
Жива и здрава да им е гласовитата принцеса на Николетка и Ники.Само радости да им носи в живота и да не спира да палува. Ники, обичаме ви много. Бързо да се възстановиш след това изживяване.  Hug  bouquet

# 158
Страхотна новина!!!! Честито, Ники! Да е жива и здрава Белослава! Много, много щастие да ви донесе! Мерките и са перфектни! Толкова се радвам.... Бързо възстановяване на теб!

Светле, пожелавам ти здраве, спокойствие и щастливи мигове.   bouquet
Получи невероятно хубав подарък днес Hug

# 159
Ехаааааааааааааааа,страхотна новина.
Честита да е щерката на Ники и Ники.Нека да ви носи много радост,поводи за гордост и да расте здраво,умно и палаво дете.Толкова съм щастлива,че направо загубих ума и дума.Вие заслужавахте този прекрасен подарък.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден, Светленце!От сърце ти желая да си здрава,много обичана жена и мама и съвсем скоро да си гушкаш най-прекрасния подарък.Целувки и весел празник.
Ритка,предполагам,че за теб времето е спряло.При мен беше по същия начин миналата година.Но ще мине бързо и скоро ще се гушкате и вие с бебочка.Гушкам те  Hug
А сега отивам да си пуша с кеф,защото още треперя от вълнение покрай прекрасната новина.
До после  Hug

# 160
  • София
Забравих да во поздравя всички от мама Ники , ама съм бременна блондинка така че ме прощавате. Тя е добре и много щастлива.
Не мога да скрия вълнението си.

# 161
Леле какъв кееееф  newsm44. Нас докато ни премерят и снахата се родила  Mr. Green. Никчо, да ви е жива и здрава Белослава, много да я слушате и да изживеете прекрасни мигове заедно. Бързо възстановяване и чакаме снимки. Grinning

Светленце, весел празник/ другото го казах по телефона/.   bouquet

Ние сме качили 10 или 20 грама, не можахме да разберем точно, защото кантара показваше все различни неща и ни мериха няколко пъти. Аз кърма от едната гърда вече нямам, та увеличаваме адаптето двойно и продължаваме мъчението с лъжичката до петък. В петък ни мерят пак и ако сме качили още нещичко заменяме лъжичката с биберон. Дано, защото тая битка с лъжичката ми разказва играта, а детето е оправно и гладно и се самообслужва  Mr. Green.

До по-късно /надявам се/.  Hug Hug Hug

# 162
Честит рожден ден малка Белослава (избра си прекрасен пролетен ден). Честита ви радост Ники и Ники. Желая на всички ви много здраве и любов, а бебка да ви радва много.   bouquet

Честит рожден ден Светле! Много здраве за теб и бебоче в теб, както и любимите ти големи мъже. И естествено желая ти септември да получиш най-ценния подарък.   bouquet

# 163
  • София
Еййй, Никииии! Страшна си! Каква изненада само!
ЧЕСТИТ ТИ И ТВОЙ НАЙ-ХУБАВ ПОДАРЪК!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА,
ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И ВЕСЕЛА!

# 164
Честита ти сбъдната мечта Ники , само хубави моменти от тук нататък с малката ви принцеса   bouquet   bouquet   bouquet

На мама бързо  и лесно възстановяване Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт