Отговори
# 135
Рита ,Весе успокоихте ме за тръбата.Смятам сега да излекувам раничката и ако резултата от микробиологията е добър повече нищо да не правя.Вече се побърках от изследвания и все изкаче по нещо.

# 136
Честит Рожден Ден на мъничките ни рожденници - Вики и Мартинче! Да растат весели и безгрижни!

Глоренце, гушам те много. Варвам, милинка, че скоро ще гушкаш своето мъничко бебче.  Praynig С теб съм, милинка!

Рени,
не се тревожи за случката с падането. Знам колко е страшно в първия момент. Вики падна от леглото навремето. Така се  бях притеснила, пък после се оказа, че са предстояли още много падания. Ама първото е най-гадно. И най-стресиращото. Колкото и бдителни да сем не можем да видим и предвидим всичко. Наистина не можем.

А за мен и вчерашните ми визити -ами в общи линии всичко е наред. Има неща, които ме разтревожиха, но сега не ми се говори за това. Друг път  ще ви обясня. Трябва сама за себе си да взема някои решения. А това може да бъде трудно понякога. В крайна сметка - каквото ми е писано.

Рони,   Hug Hug Hug

За всички да си кажа - изключен ми е телефонът, затова не се свързавате с мен. Забравила съм да го платя, ooooh! но не се крия, да си знаете.

# 137
Светле,  Hug Hug Hug
Ще трябва да решаваш, а решенията дано са правилните. Резултатът от тях да бъде ревящо, ядящо, акащо човече през септември.  Hug

# 138
  • София
Светълче, дано вземеш правилните решения.

# 139
Светле,  Hug.

# 140
  • София
Светулке, знаеш Heart Eyes Hug

# 141
Ехо, мацки. Горе ръцете  Stop В Германиа съм но утре си идвам. КралиМарка била ОК.

Весенце, ако бебо ка4ва, zна4и вси4ко е ОК. Не бижа да се трежоги6. ако е гладен, 6те пла4е и 6те бъде нервен.

целувки на вси4ки

# 142
Хай Сладурки,
първо искам да кажа на Светлето,че каквото и решение да трябва да вземе съм до нея и я подкрепям. 
Hug миличка.
И сега да карам наред.Шерчето питаше някъде,аз съм добре вече,но Марти нещо взе да кашля от вчера и го заведохме на д-р.Оказа се,че дребосъка е със зачервено гърло.Изписа ни сироп,капки за нос,защото събота и неделя едва дишаше и сега се борим с капките,сиропа го пие.Вече е малко по-добре,поне не кашля,но все още си е хремав.
Рени,Марти също не лази.Прави някакви отчаяни опити,но успява само назад.Напред изобщо няма идея как да го направи.Иначе вече седи стабилно и от два дни ми и побъркал иска само прав да стои,не че може.Клати се като пияница,но е щастлив,поне започна да си стъпва на цялото стъпало,което ме притесняваше.
Весе,не говори глупости,разбира се,че си най-дбрата майка за своето съкровище.Това,че не се получава кърменето не значи обратното.Аз също мога да опровергая изказванията от сорта,че няма жена която да няма кърма.При мен беше същото.Цедях по не повече от 200 мл.на ден,което е нищо и на 20 ден кърмата ми просто спря.От голям зор да цедя си докарах такива болки,че едва лягах и се обличах.Когато отидох на мамолог се оказа,че гърдите ми са абсолютно празни.Опитвай,направи каквото е необходима,но ако не се получи и АМ е вариант.В крайна сметка най-важното е бебо да е сит и да расте.Стискам палци,дано да се справиш с тази наистина не лека задача.И недей тормози себе си и детето с тая лъжица.Дай си му изцеденото в шише.Относно възпитателната цел,аз на Марти никога не му бях давала нищо с лъжица,докато не реших да захранвам.Не съм имала отказ от негова страна и от първия ден се папка с лъжичка.Обещавам публично като ти дойде времето за захранване да ти подаря една лъжичка като нашата. Hug
Глори,стискам ти палци.Дано не се окаже нещо сериозно и скоро да ни зарадваш. Praynig
Някакви новинки от Ники имате ли?Не са ли казали кога ще е секциото?
А пък ние днес ходихме да си поръчваме матрак,че нашите ужасно скърцат и при всяко обръщане Марти е ококорил очи и реве,не се издържа.Трябва да спим като мумии.И си харесах едно страхотно перде.Мисля,че бях виждала на снимките на Рени такова,като ресни,обаче в магазина нямаха достатъчно като за нас от цвета,който ни трябва и сега ще се поболея докато си намеря.Имате ли идея от къде мога да си купя? Ей такова нещо си търся http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=91
 Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 22:38 от berni

# 143
  • София
Берни, да оздравява малкия бързо, не му давам да се разболява на сладура.
Само да ти кажа че линка не се отваря там където трябва, излиза главната стр. на сайта.

# 144
Мерси Ритка,сега вече трябва да се отваря,уж го оправих пък да видим.
А ти как се чувстваш?Леле,как минава времето,вече си преполовила лентичката. Hug

# 145
Берни, оздравявайте бързо, че ни чакат разходки. Такива пердета (но само черни) имаше в един магазин в SkyCity в Гео Милев. Веднъж пуснах някакво търсене за пердета и видях, че във вашата махала има някакъв магазин за пердета (на улицата свързваща Христо Ботев и булеварда на Пигис Хаус. Мисля, че беше този Може там да провериш. Другите възможности са Домко, Практикер, Комо и т.н. магазини, които предлагат и ушиване на пердета.

Глори, моят гинеколог е на мнение, че раничката, която ми откри преди време ще я гори след като родя и втория път. На контролния преглед не сме обсъждали кога точно да го направим, но има време. Като ме гледаш, въобще не е повлияла на бременността ми по никакъв начин. И както и Ритка е казала - не се заробвай с един доктор само.

Весе, днес те пробвах на домашния тел към 15 часа, ама не бях настоятелна - все пак имаш двама мъже да гледаш.

Светле
, стискам палци нещата да се наредят по най-добрия за теб начин. Няма да ти казвам, че съм на нокти от написаното от теб и както се казва в една приказка - "да не те стигне това що майка ти мисли" (когато няма новини). Но както и да е - с теб съм.

Ритке, аз ли съм пропуснала или не си се отчела за резултата от БХС? Ако ще се повтаряш - може на лични или кю-то, само не по скайпа, че току виж  съм ти заобяснявала за онази приятелка от Бояна. Joy Почна ли да се трудиш по гимнастиката за бременни? На мен не ми остава време да се разкърша с гимнастиката за родили  #Cussing out Ама гледам да наваксвам с разходки (въпреки че стягат дупе, но не и шкембе).

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 23:24 от Anichka

# 146
Здравейте момичета  Hug

Глори успех мила дано скоро да има с какво да се похвалиш ,ние също ще започваме с опитите  пък ще видим.................

Светле
незнам какви решение трябва да взимаш ,но ти пожелавам да е правилното и всичко да е наред с теб  Hug

И някой ако има новинки за Ники да пише моля.

На всички ви желая лек и спорен ден Heart Eyes

# 147
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ХУБАВИЯТ И ЧАКАН ПОДАРЪК ДА ПОЛУЧИШ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Рени, забравих да ти отговоря. ooooh! Лъчи пролази някъде към 8-мия или 9-тия месец. Даже вече не помня точно. Rolling Eyes
Берни, бързо оздравяване  Hug
Стискам палци на Ники, да й мине леко престоя в хотела и да се гушнат с бебка скоро! Praynig

# 148
СВЕТЛЕНЦЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!
ХУБАВ ЮБИЛЕЙ СИ ИМАШ, ЕЙЙЙ - МЛАДА И ГОТИНА МАЦКА!

Освен пожеланото от Аги, аз ти желая да имаш много сили да издържиш лекарските консултации и вътрешните си страхове, но и да бъдеш спокойна за Вики и близките си.
Подаръци много да си имаш, но и един силно желан и дълго очакван да получиш специално за първия учебен ден!

Берни, бързо оздравяване.  Hug

# 149
Колко съм завеяна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА СВЕТЛЕНЦЕ и най хубавия подарък ти знаеш какъв е но да дойде когато му е времето много здраве и щастие ти желая

Общи условия

Активация на акаунт