Отговори
# 180
Светле, миналата година по това време ти говорих за един филм "В какво се превръщат мечтите". Спомням си, че имаше проблеми да го изтеглиш. Сега видях, че ще го дават по btv - събота 22:30 http://www.btv.bg/movies_serials/movie_details.pcgi?cont_id=103

На всички, които не са го гледали го препоръчвам, но с предупреждението, че е малко тежичък.

Берни и аз не знам кога мина това време. Кога стана малчо на 3 месеца.

# 181
  • София
Мечко, на мойта мама и на хубавата ни Мия рожденните дни са на 1 Април, много хубава дата да родиш, стига да не ти е много рано. Кажи кога тоно ти е термина за да може Рони да ти го напише и да те измести с една позиция напред в списъка,
че не ти е мястото след juliana, а преди нея.  Laughing
Светле, няма ли да ни осветлиш как мина РД вчера, много изненади и подаръци... е Ники най - хуббавия подарък поднесе не само на теб а и на всички нас.  Grinning И ела да ни разкажеш как се шашкаш, по Светулски, както само ти си знаеш, да те понабие човек.
Нали знаеш споделена болка е половин болка, нали не забравяш кои сме все пак ?  Naughty
Все се чудя Мимич защо така ни изостави, и почвам да и се подразвам малко по малко. За нея като че ли спряхме да съществуваме. Crossing Arms Ама явно в това се превръщат повечето като родят, забравят за тези които са били насреща.
Веселушке , гледай да не си от тях, молим те от сЪрце.  Heart Eyes Кажи ми как се справя с дебелеенето малкия красавец, тъй любим на всички женички? Така ми липсва малкия звяр, искам да го нагуша едно хубавко.

# 182
Уф,това време много,ама много започва да ме изнервя,да знаете.Днес си бях направила едни планове,в които влизаше и посещение при нашата любима Ники.Трябваше да ходя до болницата да си оправям документите за майчинството и от там да я видя и нея,ама на,не стана.А и бях обещала да заведа и малкия звяр.Дано утре да е по-читаво времето и да си осъществя плановете.
Аничка,наистина времето лети.Имам чувството,че вчера се роди Марти,а вече направи 8 месеца.Растат маймунките и не ни питат дали искаме или не.От две нощи вече ме е побъркал тотално.През един час е на четири крака с едната ръка вдигната и крещи като луд.Докато не стана да го обърна не спира,не че не може сам,ама що пък трябва аз да спя.Да не говорим,че по няколко пъти на нощ ставам да му обувам чорапите,защото ги тегли и като ги измъкне е доволен и го върти.Голям цирк сме. Laughing
Светле,и аз чакам разказ от купона. Hug
Относно непишещите вече при нас,те май станаха доста.Нямам идея каква е причината,но ще се радвам ако пак се върнат,защото определено много народ липсва,а и се надявам,че сега родилите и тези на които им предстои няма и те да ни изоставят.
 Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 12:07 от berni

# 183
Честита мъничка принцеса на Ники и Ники! Нека е умна и красива, здрава и щастлива! Нека прави щастливи всички около себе си! Много целувки на мама и бързичко да се възстановява.   bouquet

Светленце, Честит рождан ден, мила! Със закъснение, но от сърце ти желая всичкото щастие на света да се изсипе отгоре ти!  Hug

Моят сладък Макс вчера за пръв път се засмя с глас и аз се разревах от щастие.  Heart Eyes

# 184
Борианка,честит ти първи смях.Това наистина е един много вълнуващ момент,толкова е сладко.Целувки на порастналия Макс. Heart Eyes

# 185
Страхотен ден, нали?
Честито на Ники и Ники, нека Белослава да расте красива, умна и да има късмет във всичко!!!

Светленце, честит рожден ден!!! ти знаеш, какво ти пожелавам!

# 186
Все се чудя Мимич защо така ни изостави, и почвам да и се подразвам малко по малко. За нея като че ли спряхме да съществуваме. Crossing Arms Ама явно в това се превръщат повечето като родят, забравят за тези които са били насреща.
Ритка, Мими4 ходи на работа и е заета. Но мога да те уверя, сигурна съм, че мисли за всички ни и много и липсваме.
Всеки понякога изчезва, нормално е да сме на периоди. Разликата, когато имаш дете е, че не разполагаш с времето си. Аз пиша на периоди, когато Вики спи или баща й, който работи до късно и събота и неделя, я гледа, или когато е при майка ми. През другото време само чета и се включвам за честитките  Blush Обаче това съвсем не значи, че не мисля за момичетата тук и не се вълнувам какво се случва. Напротив. Вчера си поревах подобаващо за малката Белослава. Понякога ми се иска да споделя нещо от ежедневието ни обаче гледам да не ви отегчавам, защото самата аз точно поради тая причина не пиша и не чета в отчетните.... отегчително ми е... В интерес на истината майчинството е най хубавия, но и малко затъпяващ период за мен. А моето дете е много палаво, да ми е жива и здрава! Всички си мислят, че преувеличавам докато не видят какво торнадо си отглеждам  Grinning Така, че всеки пише когато може, важното е че съпричастност и морална подкрепа винаги можем да намерим тук, не зависимо дали пишем често или рядко.
Хайде изчезвам да готвя  ooooh!
Всичко с най добри чувства  Hug

# 187
  • София
Шер, права си. Ама аз доколкото знам и Ламята си къса гъзето от работа, ама ей я на и от Германията се сеща за нас и пише.
Разни хора разни идеали. Дано няма обидени от тез откровения мои, но явно едни по различен начин възприемат форумското пространство , а по -болните като мен, по съвсем различен. Но, мога да се оправдая в момента че съм хормонално дисбалансирана.

# 188
Мечко, на мойта мама и на хубавата ни Мия рожденните дни са на 1 Април, много хубава дата да родиш, стига да не ти е много рано. Кажи кога тоно ти е термина за да може Рони да ти го напише и да те измести с една позиция напред в списъка,
че не ти е мястото след juliana, а преди нея.  Laughing

Слушам! На 27 април...27 е хубава датичка, нали, Ритке   Wink. Дано да ми устиска нетърпеливата душичка до края на март, тогава ще ходя на ехограф и ще знам дали ще ме планират по-рано или ще ме чакат аз да се намъдря. Ще ви се отчета тогаз.

Шерче, мерси за успокоителните думички за кръвното. С хаповете сега го поддържам около 120/80. Пу-пу. И не го меря често  Peace.

Hug на всички

# 189
  • София
Мечко, хубава дата е. И моя термине за 27 ама Юли, така че ми харесва много датата. Имам особени чувства към нея.
И теб ли ще те режат или не е решено още?
Ронка, ти си на ход, можеш да я смъкнеш с една позиция в списъка.  Heart Eyes

# 190
Ритка, едва ли ще има обидени. Просто всички реагираме по различен начин. Но е похвално в случая, че се интересуваш кой къде се губи  Wink За това въобще не мисля, че трябва да се оправдаваш. Все пак всеки трябва да си е такъв какъв то си е. Аз харесвам прями хора!  Heart Eyes

Мече, страшно много се радвам за твоето кръвно... Малеее, само като я чуя тая дума и вярвай изправя ми се косата  #Crazy Дала съм си обещание следващия път, когато бременея да се опитам да се насладя на бременността, дано да го постигна  Rolling Eyes
Пък иначе май на 18ти април Викитата имат имен ден  Rolling Eyes
На 27ми юли е роден малкия син на братовчед ми. Голяма лудетина! Виктория определено на него прилича  Laughing

# 191
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА НИКИ ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА БЕЛОСЛАВА, ДА ИМ НОСИ МНОГО РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО    bouquet

Момичета моля, ви ако някой се чуе с Ники предайте и специални поздрави от нас мама Вили, София и Дани, загубила съм й номера и немога да й звънна вчера цяла вечер го издирвах, но е потънал някъде.

# 192
Здравейте момичета, още ми е едно такова готино и разбера се вината е изцяло в двете госпожички Ники и Белослава от вчера така се радвам ......... Laughing а имах нужда от такова преповдигане на духа тези дни ми бяха тежки  Sad
Понякога ми е много странно как на  хора които непознавам на живо ,мога да почувствам радостта и болката им толкова ясно сякъш се случва на мен.
Казвала съм ви и друг път ,когато ми е най - кофти , и най - тъжно влизам в "Моята мечта се сбъдна!Вярвайте!" и в "Списъкът" и това ме зарежда с толкова хубави чувства м/у другото първата част на списъкът  доста е пораснала това е много хубаво Wink

polar_bear
  а защо не на Виликден кога беше точно горе долу май става ,но и да не е точно тогава сигурна съм че и без това за теб ще е Велик Ден

Ритка сестра ми е родена на 26 юли лъвица ама страшна мале какво те чака  Wink Whistling

Шер как си миличка? Миналата седмица доста си мислех, че ще ти се обадя за кафенце ,почти всеки ден бях в НАП-Пловдив /само кадето не нощувах вътре Crazy/  но уви така и не ми остана глътка свободно време поне за кафе ,айде дано скоро се видим Heart Eyes

# 193
Така - по ред на номерата.
Много поздрави от Ники и Белослава на всички. И двете са добре и от сутринта са заедно  Laughing.
Аничка, извинявай, че 2 дни не реагирам, просто така ме върти шайбата, че нямам грам време за нищо, но утре с дребния сме самички и стига да е кротичък ще ти звънна да се чуем  Hug.
Зори, не разчитам на Бобчо само. След всяко кърмене доизцеждам с помпата. Не че е количество, но пак е нещо. Иначе и моята лява гърда се опитва да излезе извън строя.
В тая връзка, Херко и РониHug хиляди благодарности. Още нищо не съм направила по въпроса, но се надявам утре и това да свърша  Heart Eyes.

Бори, честит ви първи смях. Много мило ми стана.  Simple Smile

Ритко, слез от метлата Grinning. Аз мисля, че даже прекалено често ви занимавам с моите си неща, така че не ме слагай в клуба на отцепниците. А и наистина вече разбирам защо толкова хора не пишат. Просто, когато имаш 5 мин. понякога предпочиташ да си измиеш зъбите, примерно. И това хич не значи, че си забравила кой кога те е подкрепил или че го обичаш по-малко. Wink А ти като искаш да гушиш, знаеш къде живеем и си винаги добре дошла.  Hug

И не мога да не ви се изфукам - утре ще ни доставят количката  newsm44 и улиците са нашииии  Grinning.

Hug Hug Hug

# 194
  • София
Веселче, благодарна съм за подкрепата. Peace Теб ако визирах със сигурност щеше да разбереш.
А от метлата не ми се слиза, от опит трябва да знаеш че не е лесно.
Хайде честито за количката, и хубаво време да си имате ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт