На всички, които не са го гледали го препоръчвам, но с предупреждението, че е малко тежичък.
Берни и аз не знам кога мина това време. Кога стана малчо на 3 месеца.
И ела да ни разкажеш как се шашкаш, по Светулски, както само ти си знаеш, да те понабие човек.
Ама явно в това се превръщат повечето като родят, забравят за тези които са били насреща.
Кажи ми как се справя с дебелеенето малкия красавец, тъй любим на всички женички? Така ми липсва малкия звяр, искам да го нагуша едно хубавко. 
Ама явно в това се превръщат повечето като родят, забравят за тези които са били насреща.
Обаче това съвсем не значи, че не мисля за момичетата тук и не се вълнувам какво се случва. Напротив. Вчера си поревах подобаващо за малката Белослава. Понякога ми се иска да споделя нещо от ежедневието ни обаче гледам да не ви отегчавам, защото самата аз точно поради тая причина не пиша и не чета в отчетните.... отегчително ми е... В интерес на истината майчинството е най хубавия, но и малко затъпяващ период за мен. А моето дете е много палаво, да ми е жива и здрава! Всички си мислят, че преувеличавам докато не видят какво торнадо си отглеждам
Така, че всеки пише когато може, важното е че съпричастност и морална подкрепа винаги можем да намерим тук, не зависимо дали пишем често или рядко. 
. Дано да ми устиска нетърпеливата душичка до края на март, тогава ще ходя на ехограф и ще знам дали ще ме планират по-рано или ще ме чакат аз да се намъдря. Ще ви се отчета тогаз.
.
на всички
За това въобще не мисля, че трябва да се оправдаваш. Все пак всеки трябва да си е такъв какъв то си е. Аз харесвам прями хора! 
Дала съм си обещание следващия път, когато бременея да се опитам да се насладя на бременността, дано да го постигна 

/ но уви така и не ми остана глътка свободно време поне за кафе ,айде дано скоро се видим
.
хиляди благодарности. Още нищо не съм направила по въпроса, но се надявам утре и това да свърша
.
. Аз мисля, че даже прекалено често ви занимавам с моите си неща, така че не ме слагай в клуба на отцепниците. А и наистина вече разбирам защо толкова хора не пишат. Просто, когато имаш 5 мин. понякога предпочиташ да си измиеш зъбите, примерно. И това хич не значи, че си забравила кой кога те е подкрепил или че го обичаш по-малко.
А ти като искаш да гушиш, знаеш къде живеем и си винаги добре дошла. 
и улиците са нашииии
.