Отговори
# 195
Ехаа, каква новина съм изпуснала само!
Честита щерка на КикиНики!

# 196
Здравейте!
Влизам и започвам с честитките:

На Светлето пожелавам много слънчеви и щастливи дни оттук нататък!

На Белослава (страхотно име!) пожелавам здраве, безоблачно детство и да бъде много, много усмихнато и щастливо дете!

А сега да се похваля - от 27. февруари съм назначена на длъжност "вуйната на Цветомир"  Laughing
Много бебета през тази високосна година, много нещо - все такива хубави новини да имаме тук!

Веси, здрави гуми и попътен вятър ви пожелавам с новата количка Simple Smile Спомням си Криси колко обичаше да я подрусвам по междублоковите улички и как нарочно подбирах такива с много дупки, защото от друсането заспиваше. И като заспеше, сядах на някоя слънчева пейка, ядях сладолед и четях "Космополитън"... Ей, кога беше... За едни три месеца, за други осем, а за нас вече 4 години

Специални гушчета за РиткаHug Тази метла ще да е със специални характеристики и режим на работа, щом толкова време я яхаш и не слизаш от нея  Wink

Рони, послучай завършването на проекта те черпя с едно червено.
За всички останали - както обещах - шоколадче. Засега виртуално.

Разнежила съм се, вчера си разглеждах снимките от срещата ни в Милениум.
Цун. На всички.

# 197
Ей, Шушче. Честит ви племенник и братовчед Цветомир. На много щуротийки да го научи кака Криси.  Hug

# 198
Шушу, честито.
Тази длъжност много я обичам и аз. Мога да глезя племенничката на воля, пък после друг ще обира "негативите". Както се казва в момента му връщам на брат ми - така хубаво глези Петър, че думи нямам.

# 199
  • морето и сините вълни :)
МИла НИКИ ЧЕСТИТА РАДОСТ.Да се радваш много н амалката принцеса,да расте жива и здрава  и много обичана.Да ти е честито малкото съкровище.Няма по хубаво нещо на света от това  bouquet  bouquet

ето малко фотоси от нас вече сами си караме количката Joy Joy

колко е щастлив горкия Joy Joy

# 200
Честита малка принцеса на Ники!Да е жива и здрава малката Белослава и да носи много радост на мама и тати!

Честит рожден ден,Светле!Желая ти много здраве,щастие,смелост да мечтаеш и дързост да изпълниш мечтите си!Бъди много обичана жена и не след дълго още веднъж щастлива мама!

# 201
Ани,страхотни сте.Малкия е безкрайно щастлив.Защо изобщо я изкарваш тая количка? За мен пък навън е спокойствието.Тръгне ли количката е заспал и така поне 1 час иначе в нас направо ме побърква  #Crazy
Електра,айде бе душко,къде се затри? Hug

# 202
  • Варна
Ани големи сте сладури с малкия  Heart Eyes. И ти си отслабнала и изглеждаш много свежа.

# 203
Добро утро.
Тази сутрин мъжа ми закара Виктория да и вземат кръв за изследванията на 1 година. Как ще реве не ми се мисли  Whistling
Ели, добре сме ние. Вики е супер, аз малко се уморявам  Grinning За кафе много съм навита, но е хубаво да се уговорим от предния ден и да си подсигуря баба, защото с нея няма да мога даже да го опитам кафето. Не стои в количката, нито в мен, нито се занимава с играчки, абе с 2 думи - не става  Grinning
ани-бани, наистина много си свежа. А Влади си личи колко се кефи. Емиии, пожелавам ти кръст да имаш да го носиш  Grinning
февърче, ти как си?
Белослава е много сладка. Много добре оформено бебче  Heart Eyes
Сега се сетих, че май не съм ви показвала Виктория преди и сега: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224699 На мен ми е доста различна  Rolling Eyes

# 204
Ани много сте хубави ,пу-пу,пу. Hug

Днес ми излязоха резултатите от микробиологията.Вече ще се побъркам .Ето ги:

MБИ - вл.секрет *

Влагалищна чистота ІІ - ІІІ степен

Trihomonas vaginalis ( - ) Отрицателен

Candida ( - ) Отрицателен

Lactobacillus spp. Силно редуцирани

Културелно изследване и заключение Enterococcus faecalis - вероятна колонизация(това какво означава)

Знае ли някоя от вас какво означават и трябва ли пак да провеждам лечение (писна ми да се лекувам и да губя  време)

Благодаря ви .  bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Честита малка златна рожба на Ники!!!  smile3501 newsm51Да ви е жива, здрава, умна и красива, а това че ще е много обичана се знае предварително  Grinning На мама Ники желая бързо възстановяване, а на татко Ники още малко търпение Wink

А на Светлето, по повод рожденният и ден / Embarassed малко ме е срам, но по-добре късно от колкото никога/ пожелавам щастливо да расте и хубавее чаааааак до септември, а после да си гушка своето бебче. Hug

# 206
Ники и Ани изглеждат големи свежарки с малките си съкровища. Пу-пу, много готино ми стана. А Белослава е страхотна хубавица и няма вид на новородено бебче с този поглед (колко ли сърца ще разтупти?)
 Hug на всички и приятен уикенд!

# 207
Само аз ли не виждам къде са снимките на Белослава? newsm78

# 208
В Списъкът са, Берни.  Peace
Електра взе, че се появи най-накрая.  Hug Какво става с теб, дете ненагледно?  Hug

# 209
Рони-бонбони,благодаря  Hug.Тези девойки тук си гледат снимки и никой не казва на заблуденото къде да погледне. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт