Отговори
# 210
Аз пак да благодаря за пожеланията - някои от тях особено ми допадат, но най ми харесва пожеланието на Ясничка да раста до сепетември - аз не че съм много дребна, ама съвестно ще го изпълнявам.  Joy Joy Joy Само се търсят мераклии да ме бутат като се търкалям, че сама няма да мога. Mr. Green
В темата за списъка ли са снимките бе? За бременните мозъци - моля указания като за малоумни! Mr. Green Сега ще ходя да дзяпам мома Белослава, която вчера като се обадих на майка й и явно усети, че бъдеща свекърва е насреща и се обади веднага, та й чух гласчето.  bowuu
Аз днес бях за последно на бачкане. И ми е криво - така ще ми липсват малчовците. Моят клас като се разплакаха и като ми бяха нарисували цялата стая/че и катедрата/ с разни любовни послания и.... аз ревнах. Написали са ми една картичка, чието съдържание напълно оправдава и обяснява желанието ми да упражнявам именно тази професия. Трудно може човек да си представи колко любов могат да дарят тези човечета. Ох, така съм се разкиснала.
Ревла си вдига д...то/докато още се повдига де/ и отива да разглежда снимки.

# 211
  • София, "Младост 3"
Светле ЧРД
вяравм имаш всичко...останалото щ получиш като дойде време /демек септември/...другото по-нататък
прегръдки и целувк и нека прелива от щастие сърцето ти

# 212
Малката Белослава е много хубава, пу, пу. Heart Eyes

# 213
  • Варна

cher добре съм, в момента емоциите ни са покрай колата, и аз се престраших да я карам няколко пъти, но в компанията на мъжа ми. Все още се чувствам несигурна да изляза сама да карам в тези задръствания. Иначе от време на време изпадам в мрачни настроения, почвам да си мисля дали отново ще забременея, дали не трябва да си направя още някакви изследвания и все ей такива неща. Обаче покрай хубавите неща около вас всички тук се разведрявам  Heart Eyes
Отивам да гледам снимките на Белослава, лека вечер на всички  Heart Eyes

# 214
Иначе от време на време изпадам в мрачни настроения, почвам да си мисля дали отново ще забременея, дали не трябва да си направя още някакви изследвания и все ей такива неща.

Познато ми е. Знам как се чувстваш. Особено когато нещата са се случили два пъти. След втория път осъзнаваш, че едва ли е било нелепа случайност, че най-вероятно има причина. Започваш да се чудиш откъде  да започнеш с изследвания и дали няма да пропуснеш нещо. Вторият път ти отнема и малкото смелост, останала след първия. Гушвам те! Направи изследванията, които ти и лекарят ти решите. Дори само за твое успокоение. Ще ти е нужно чувство за сигурност и спокойствие, когато пак забременееш. А това ще стане - убедена съм. Peace

# 215

Lactobacillus spp. Силно редуцирани

Културелно изследване и заключение Enterococcus faecalis - вероятна колонизация(това какво означава)

Най вероятно ще ти изпишат антибиотик за тези ентерококи. За млечно-киселите бактерии - не знам какво ще ти назначи. Но за да почнете опитите спокойно е достатъчно да пребориш първата инфекция. Най-добре е да ти вземат и стерилна урина и най-вече е трябвало да ти направят антибиограма, за да се види с какво ще изтребят тези коки. Тоест още 10-тина дни (да си изпиеш антибиотика) и действайте. И недей да носиш прашки.

Упех ти желая.

# 216
  • Варна
............................. когато пак забременееш. А това ще стане - убедена съм. Peace

Светле успя да ме разплачеш, и аз те гушвам  Hug  Heart Eyes

# 217
Ето почерпката и от моя именяк - любимия най-голям мъж в къщата - Тошко.
http://petyrcho.atspace.com/Others/tutmanik.jpg Само за пояснение - сам я е правил.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 18:40 от Anichka

# 218
Да е жив и здрав любимият ти най-голям мъж в къщи, Аничка! Да му е живо и здраво името!  bouquet

ЧРД на Меги! Много щастие й желая!    bouquet

# 219
  • София
Честит Имен Ден на Тошко на Аничка! Жив и здрав! Обаче почерпката не я виждам, само аз ли? Thinking
ЧРД на Меги! Всичко най-хубаво!  bouquet

# 220
Честит имен ден на Тошко на Аничка.Да ти е много здрав и винаги опора в живата.   bouquet
Почерпката и аз не я виждам.
Меги,честит рожден ден.Много здраве и щастие ти желая.Бъди винаги усмихната и обичана жена и мама.
smile3525 smile3525 smile3525

# 221
_MEGI_, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много щастлива!   bouquet

# 222
Честит рожден ден Меги hbday
И честито да му е името на Тошко  baloni
Ники кога ще се прибира?

# 223
_MEGI_, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА[/co

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯ МЪЖ ТОШКО   bouquet

Белослава наистина е истинска красавица също като мама Heart Eyes

# 224
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Hug

за Белослава нямам думи-толкова е нежна и красива... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт