Отговори
# 300
Познайте кой е тук? Mr. Green Пуснаха ме от "хотела", но за два дни. Неделя вечерта си се прибирам там. Не ми пречи - само дето ми е криво за Вики, ама няма начин. Престоят ми там ми помогна да взема решнията, за които преди споменах. За добро или за лошо вече имам  ясна идея какво ще правя. Вярвам, че Господ ми ги е подсказал и не греша.  Praynig
Благодаря ви за обажданията, момичета! Вие си знаете, ама пак да си кажа - обичам ви! Heart Eyes
Рита, браво на бебата! Ама и тя има характер значи! Браво, браво!  Grinning
Никинце, аз ако съм на теб, започвам да изпращам снимки за фотконкурси. Да, и непременно и вържи конче, че каквато ни е кукла да не я урочасат. Впрочем - ти самата невероятно си се разхубавила. Сериозна съм. Peace
И тук искам да поздравя Весенцето за напредъка в теглото на малкия мъж. Началото е най-трудно, но после нещатаси идват на мястото. Все така да я карате. Впрочем ти оздравя ли?
Аги, Рони, Ася,  Hug Hug Hug Hug Hug
Ух, форумът ми е действал като наркотик. Как ми липсвахте!

# 301
Февърче, радвам се че си получила отговор.  Hug Всички тия неща не са ми ясни, но все пак наистина е напредък и се надявам скоро да се похвалиш с две чертички  Wink
Светле, звучиш много бодро и това ме радва.  Hug Прави каквото трябва, а Господ знае какво ще се случи....
Ритка, видях клипчето, много е сладичко.  Hug Аз пък си те представям много добре с момиченце. Много ще сте сладки. Ще си имаш една чаровна, усмихната госпожичка като теб  Wink
И аз съм изпаднала в една дилема  newsm78 Във вторник е Благовец и се пробиват уши. Решихме да с ложим обеци на Виктория, обаче сега ме хваща шубето. Даже сме си записали час при нашата педиатърка, защото тя има пистолет, и ще бъдем с още 3 момиченца от квартала....  Моите ги пробих в 4ти клас и имам много кофти спомен, затова исках като е по малка...  Ама взех да се чудя дали да не поизчакам все пак...  Rolling EyesВие какво мислите?

# 302
  • Пловдив
Честита първа пролет!! newsm51
Шер за ушичките ние решихме ако тя поиска някой ден тогава.Аз съжалявам че мойте са ги пробили на 1 год. никога не съм носила обици и страшно ме дразнят...Майка ми така и не си е пробила ушите....така че оставяме избора на госпожицата.
Светле  Hug
И малка почерпка за седмия ни месец:

# 303
Здравейте милички.

Не удържах обещанието си да ви пиша вчера,но затова е виновен нета.Ту го има ту го няма. #2gunfire

Благодаря на всички за милите думи.Ама Дари найстина е прекрасна нали  Heart Eyes
Не мога да ви опиша колко съм щастлива и как не мога да и се нарадвам.
Между другото Дари е одрала кожата на мъжа ми и е със сини очички като него-красавица. Blush

Весе  Hug ще дойде и пролетта само още малко търпение.Поздравления за напредъка в теглото на Боби.

КикиНики честита ви количка.Да си я ползвате със здраве.

Светле браво на теб звучиш много добре.Продължавай все така и съм сигурна, че всичко ще е наред.Лека и безпроблемна бременност до края.

Ритка честита ви мома.И на теб лека безпроблемна до края.

Меги,Честита ви 7-ма месечинка.Да растете здрави,диви и щастиви.  bouquet

Февер пожелавам ви скорошна зелена светлина.

ladybebi, лека и безпроблемна бременност и на теб.

Сега отивам да нахраня Дари.Чао

# 304
Меги, честит ви седми месец. Мария много се променя, но все по-сладка става.   bouquet
Оооо, Злати Hug .
Светълченце, добре прибрала се, макар за кратко  Heart Eyes. Не съм оздравяла, млинка, но определено съм по-добре.
Фивърче,  TSH, TAT, MAT са ендокринни хормони, но каква точно функция имат съм забравила. TSH има отношение към зачеването и износването на плода, но подробностите ми се губят. Правих и тест за вродени тромбофилии, но незнам дали е същото. При всички обстоятелства нито едно от изброените не е страшно като изследване. Успех, мила  Hug.
Шер, аз също мисля, че трябва да се оставя избор на детето. Аз незнам точно колко голяма съм била, но до скоро си спомнях много ясно цялата картина и болката от пробиването на ушите.
Зори, пиши повечко и ни разказвай за Жори, че ми е домъчняло нещо за вас. Достатъчно далече сте за да не можем да се видим, поне да ви чета  Hug
Ронка, нещо не ме кефиш на последък - скътавка го раздаваш  Heart Eyes.

Ние утре ще се представяме официално в обществото - ще правим погача. И по този случай се скапах - не че съм приготвяла нещо, просто си изчистих къщата и понапазарувах, но се уморих от версии по темата кое как се прави. Ей много било трудно да убедиш някого, че не той кара влака - със свеки трудно постигаме консенсус. В тая връзка някой да е чувал за кръщаване на детето преди навършване на 40 дни?

Гушкам ви и стискайте палци да оцелеем всички  Wink.

# 305
1/ Дистанционно изследване при нас на:

- антикардиолипин и анти-бета-2-гликопротеин І антитела

- НК клетки

- TSH, TAT, MAT

- генни мутации, асоциирани с тромбофилия.

Първото са антифосфолипидните антитела. Аз ги изследвах веднъж веднага след загубата на бебето, и после със Зори ходихме през бременността. Ако са позитивни, говори за наличие на антифосфолипиден синдром. Такива бременни се лекуват с ниски дози аспирин и фраксипарин.
 НК клетки- какво беше това чудо не помня, тук може Берни да се включи по-компетентно /тя нещо ми се губи newsm78/ И на мен ми беше писала доцентката да ги направя, ама аз не ги направих.
 TSH,TAT,MAT са свързани с функцията на щитовидната жлеза. Правих ги, TSH-то ми беше завишено при първото изследване и след това в норма при повторното. Ако има проблеми с тях, ще ти се наложи да се консултираш с еднокринолог.
 Генните мутации- това са генетичните изследвания, свързани с вродените тромбофилии. Тук в София се правят на 14я етаж в генетичната лаборатория на проф. Кременски. Според мен това е най-доброто място. Ако решиш да ги правиш- ела към София. Можеш да се консултираш по мейла и със самия Кременски, той отговаря доста бързо и подробно. Може би и ще те насочи към съответните специалисти.

Явно това е план за всички случаи,защото на мен ми беше написала същото да направя.
 Успех ти желая, правете ги по-бързо тия изследвания и скоро да сте на бебешкия фронт!!! Hug Hug Hug

# 306
Сега да се включа отделно от предишните разяснения.

Меги,много вкусна торта си сготвила, да ти е жива и здрава 7-месечната мома:) Много хубава на тая снимка в аватара ти, направо с тия хубави сини очи.....
 Днес се сдобихме с бебефон, от една приятелка. Сега на 1ви канал ловим бебето, а на втори канал хващаме леля-комшийка, как говори по телефон. Толкова ясно, все едно е у нас. Няма вече нищо скрито-покрито:)
 Утре мисля, ако е хубаво времето, да направим една врътка в градинката с количката. Вчера и днес правихме слънчеви бани за по 5 минутки на прозореца.
 Весе, Зори,  свикнахте ли вече да се къпете. Мен ужасно ме е шубе, всеки път преди баня тръпна като пред изпит... За погачата не ми се мисли... има време. Чувала съм това за кръщене до 40я ден, но според мен са отживелици.
 Светленце, Hug Hug Hug А за кончето-чакам леля й Рита да й върже от вълшебните. Не бих рискувала с друг конец...
 Злати, браво на Дарито:) Толкова се радвам, че Дари излезе борбена мацка. Heart Eyes
 Рони, наистина липсваш...дано всичко е наред!

Hug Hug Hugза всички!

# 307
  • Варна
Момичета благодаря ви за отговорите  Hug. Знаех си, че вие най-добре ще ми разясните нещата. Още от понеделник ще действам по въпроса и ще изпратя кръв по куриер за изследване.
Ники пожелавам ти хубава време утре и приятна разходка с Бела  Heart Eyes
Светле радвам се, че си добре.
Меги честита 7-ма месечинка на момиченцето ти  Heart Eyes

# 308
  • София
fever,радвам се,че си получила отговор и се надявам да откриете причината за абортите,Аз съм правила тези изследвания и всичко беше наред нищо,че и аз съм с два аборта.

Светленце,радвам се да те видя тук. Hug

SLADKA MAMA ,Дари е малка разкошотийка - да я цункаш от нас с Жори.

Меги,честити 7 месеца!Да растете все така здрави и хубави!

Ники,аз отдавна съм свикнала,защото още в болницата го правех.Още щом ми махнаха епидуралната,катетъра и дренажа,ми показаха как се къпе и после всеки ден си го къпех аз.Даже като беше в кувьоза и на системи,ме викаха там да го къпя и храня.Татито също много бързо се престраши и си го къпем двамата.А той много обича банята :

Като си помисля,че днес ми беше термина,а бебо вече е на месец почти. Mr. Green[color]

# 309
Мммм, Гоги колко голям е станал!  Heart Eyes
Весенце,  Heart Eyes Hug Ти си шефът в твоята къща.
Ники, сложихте ли вече километраж на количката?  Grinning
Меги, честит ви 7-ми месец.
Светленце,  Flowers Bouquet

Туа съм, народе. Но повече чета. Тази седмица беше много нанагорна в работата и се бях отдала на служебната лудост.  Crazy

# 310
Меги, Честита ви месечинка! Живи, здрави и много усмихнати да растете!
Весенце, според мен не бива да позволяваш на никого да взима решения вместо теб. В крайна сметка всичко, което се отнася до малчо трябва да се решева от вас с Емо. Минахте през такива трудности, а сега пък някой да ви се меси. Като се роди Вики свеки се пробва много настойчиво в началото да налага нейните си методи за гледане на бебе, но бързо я отрязахме и сега няма никакви проблеми. Ама аз съм си проклета де.   Twisted Evil
Зоре, какъв голям и красив мъж ! Май повечето бебета обичат банята. До едни момент. После като поотраснат идва ден, в който влизането в банята им причинява емоции подобни на предтояща екзекуция. Пищенето е също подобно. Mr. Green
Рончо, ти що се претерепваш така от работа?  newsm78 Гушшш от мен.
Ники, и на мен къпането в началото ми изглеждаше много страшно. Всъщност Митко първи събра кураж да къпе Вики, на мен ми трябваше повече време.  Embarassed Скоро ще свикнеш и даже ще ти е приятно.  Peace
Фивърче, мога само да пожелая/тъй като тези изследвания не са ми ясни/ бързо да се изяснят нещата и скоро да започнеш едно стремглаво катерене в Списъка. Hug
Шер, милинка, на мен ми пробиха ушите във втори клас и моят спомен не е за особено приятно изживяване. Много майки слагат обечки на бебета си, ама за самата бих изчакала да вземе сама решение.

Момичета, днес се завръщам в болницата. Не че горя от желание, ама няма начин. Confused

# 311
  • София
Хммм, много порастнали тези бебешори, като гъбки в гората растат.
Да нацелувате всички от нас с бебата. Нямам търпение да се затопли
времето и да се съберем бременни, небременни и мамите с децата,
за да можем и ние да им се нарадваме.
Светулке, радвам се че се чувстваш добре, защото така и малкия
мъж, който расте в теб се чувства още по-добре. Хубаво е че си стигнала
до заключенията, моито само биха били от полза. Колко още ще останеш
в болницата?
Рони, ако има нещо което те тревожи предполагам, че ще споделиш
с бясната ни дружина. Hug
Ние вчера се разходихме до Гърция, много хубава разходка беше.
Рени , защо няма да ми докарате малкия хубавец, хич не е честно така.  Cry
На всички гуш и цун.

# 312
Ритко, любов моя, тъкмо се чудех аз къде ли си подмяташ дупето през уикенда? А то било из гръцко.  Grinning Благородно завиждам, защото на мен ми писна да не мърдам по-далеч от тоалетната. Макар че вчера и ние си направихме адна малка разходчица - за копривка.  Laughing
Ами засега не знам колко ще стоя в болницата. Утре ще ми кажат. Каквото каже чичко док. В моя случай по-скоро батко док. /Разбирай тип Марков/ Mr. Green

Абе, момичета, от вчера ме човърка нещо и мира не ми дава и все си викам, че трябва да трая, ама пусто като не мога... Мисля върху историята на десетгодишното момченце, което е починало внезапно. Как така никой не е обяснил народителите от какво? Не че се чудя, ама...

# 313
  • София, "Младост 3"
СВЕТЛЕ, аз съм пропуснала твоите перипетии - да знаеш че ви мисля с бебето
мила, НЕ БЪРЗАЙ с решенията. някои подсказки са подсказки, но не винаги ги разбираме добре. трябва време да се осмислят нещата и да излезне човек от контекстана случилото се - разбирай трябва време да мине, да можеш реално да погледнеш над нещата и тогава чак евентуално да взимаш решения
и още нещо - решението лесно се взима...но направи го като преосмислиш, защото лесно се пристъпва към действие, н тако решиш че си сбъркала - някои последици не могат да се премахнат
бъди смела и борбена, но също така сега имаш много важна задача - и както казваше баба ми когато аз бях бременна - гледай и си мъти пиленцата, проблемите ще ги решиш после

целувам те и те прегръщам, знам колко е досадно в болницата и далече то Викича, но скоро ще сте заедно и то в увеличен състав...а разстоянието помага понякога

# 314
Наденце, за съжаление аз нямам много време да вземам решения. В противен случай може да стане твърде късно. Както миналия път. Не мога да си позволя повече да бъда нерешителна. В моя случай риск да съм взела грешното решение винаги има. Точно там е въпросът. Точно затова толкова време се лутах в търсене на отговори. Не ми беше никак лесно, но реших.
.... защото лесно се пристъпва към действие, н тако решиш че си сбъркала - някои последици не могат да се премахнат
Знам това.  Sad И то най ми тежи.

Аз потеглям след малко...

Общи условия

Активация на акаунт