Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 435
  • 383
  •   1
Отговори
# 255
Вики, какво стана с маската? Какво сложи в крайна сметка и какво се получи?  newsm78
Да попитам - вчера видях един бирен шампоан на Милва. Някой дали го е ползвал?  Flutter
Торнадото Катрин, не ти ли беше друг цвета на косата, или аз нещо бъркам???? newsm78
П.П. Не се бъркам... Защо реши да сложиш този цвят? И аз бях руса навремето и много ми се изтощи косата, затова я боядисах черна. Но цвета определено ми харесва. Каква боя сложи и какъв цвят се води? Ако не е тайна, разбира се...

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 20:23 от dessy_g

# 256
Вики, какво стана с маската? Какво сложи в крайна сметка и какво се получи?  newsm78
Сложих бад.масло,жьлтьк,мед,ракия,хума..И след това се измих с шампоан и аспирин,а после 10 мин.стоях с лимон в корените и редувах хладка и топла вода..и сега е ефекта е доста задоволяващ!! Party

# 257
Сложих бад.масло,жьлтьк,мед,ракия,хума..И след това се измих с шампоан и аспирин,а после 10 мин.стоях с лимон в корените и редувах хладка и топла вода..и сега е ефекта е доста задоволяващ!! Party

Може да пробваш и следващият път с такава маска... може и аз да пробвам с този състав на маската, но без меда...   bouquet

# 258
Може да пробваш и следващият път с такава маска... може и аз да пробвам с този състав на маската, но без меда...   bouquet
Защо??На мен много ми харесва меда.Много е полезен.Да не си алергична?? Wink

# 259
  • в.преслав
Боята ми е на Фара-№640,светлокестеняво.Даже не седях 30мин.,а20мин.Ноември месец(в края)пак се боядисах кестеняво,даже беше най-тъмното.Наистина преди ми беше по-светла косата,но не и руса.По-скоро рижава т.е.остатък от 10год.боядисване с червена боя.
Искам чрез кестенявото да премахна тези рижи отенъци.А на снимките винаги ми излиза различно от реалния цвят.Сега като си гладам снимките от днес ми се струва,че имам някакъв меден отенък.

# 260
tornadoto katrin, вероятно и аз на следващото боядисване ще сложа някакво масло във боята!  Peace
Иначе относно рижите оттенъци  Simple Smile от опит ще ти кажа, че със светло кестеняво няма да ги махнеш. На слънце винаги ще се вижда и не само на слънце. Ако искаш да се избавиш от тях ще трябва да ползваш боя, която е кафява, не кестенява, защото самата кестенява боя си има такъв оттенък. Като пример - боя кестен е светло кафява и е със червеникав оттенък.  Peace
Иначе цвета от снимката е хубав. Но на по-светло едва ли ще е толкова тъмен!  Peace

# 261
Kafe честито и от мен, макар и със закъснение   bouquet

Благодаря на всички за комплиментите Simple Smile
Струва ми се обаче че след първата маска блестеше повече отколкото сега след един месец знам ли Rolling Eyes

# 262
Кафе - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! Бъди преди всичко здрава, а след това всичко останало - щастлива и усмихваща се във всеки един момент. И с хубава коса  Wink (извинявам се за закъснението)

Тонита, Мис арк - благодаря за мненията относно лимона. Реших - когато го втривам в корените, първо ще разреждам с малко водичка и тогава, за да не правя излишни експерименти.  Peace

Вики, браво за задоволителния резултат - другия път още повече  Party

Торнадото Катрин, и аз го правя този номер - намазвам с кокосово най-често косата вечерта и на другия ден маска и миене  Peace

# 263
Много благодаря на всички в темата!!! Всички, които ми честитиха!   bouquet

# 264
Сега ще се боядисвам и мисля да сложа малко масло от жожоба в боята(да видим какво ще стане).
Моля те после да споделиш как ти е хванала боята! И аз мислех преди време да си сложа във боята микс от масла, ама мис арк ме посъветва да не го правя, че да не стане косата на ми петна и аз я послушах! мис арк  Hug Та, сподели после какво е станало, интересно ще ми е!  Hug

Много се радвам, че не съм излязла права! И все пак мисля, че боята не може да хване добре при наличието на масло. Страх ме е да не се измие още с първата вода. Дано и този път греша. Grinning

Торнадото Катрин,косата ти е с много хубав цвят! Точно оттенъците придават дълбочина на цвета.  smile3521

# 265
  • През девет планини в десета...
Момичета някой ползвал ли е тоника с билки на "Билка"? Кажете доволни ли сте от него?

Билков тоник за коса "Bilka"
Подхранва, Стимулира растежа на косата

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.
Успешно помага при косопад и стимулира растежа на изтощената коса.
Ежедневното масажиране 5 - 10 мин гарантира здрава и жизнена коса.
Съдържа: екстракт от орех, бяла бреза и коприва, витамин РР, натурална ароматична композиция с аромат на билки, ментол, силикон, лимонена киселина.

250 мл

# 266
Аз този тоник не съм го виждала  Thinking. В някоя аптека ли го видя?
Аз вчера си намазах главата с кокосово масло, а по краищата с рициново масло. След измиване я облях с отвара от мащерка и малко лайка. Доволна съм от резултата, косата ми е бляскава и много жизнена  Peace

# 267
  • През девет планини в десета...
Купих си го от аптека- 2,11лв. На мен ми прави косата много плътна и гладка.Доволна съм.Ползвам го от 1 седмица.Единствения му недостатък е ,че мирише малко гадно даже след като изсъхне на косата. 250мл е с пулвенизатор. И като че ли ми забавя омазняването на косата с един ден Peace

# 268
Момичета някой ползвал ли е тоника с билки на "Билка"? Кажете доволни ли сте от него?

Билков тоник за коса "Bilka"
Подхранва, Стимулира растежа на косата

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.
Успешно помага при косопад и стимулира растежа на изтощената коса.
Ежедневното масажиране 5 - 10 мин гарантира здрава и жизнена коса.
Съдържа: екстракт от орех, бяла бреза и коприва, витамин РР, натурална ароматична композиция с аромат на билки, ментол, силикон, лимонена киселина.

250 мл

Аз го използвам,но от 1-2 седмици.Все още не мога да дам мнение.

# 269
Ще го потърся и аз.  А всеки ден ли си мажете косата с него?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт