Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е течението, което се засилва преди раждането?
Какво представлява изследването на имунния отговор към варицела?
Какво представлява изборът на лекар за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е течението, което се засилва преди раждането?
-
Какво представлява изследването на имунния отговор към варицела?
Изследването на имунния отговор към варицела включва проверка за наличие на антитела IgG и IgM срещу вируса на варицелата. Антителата IgG показват минала инфекция и наличие на имуннитет, докато IgM показват текуща инфекция. Това изследване е важно, тъй като варицелата може да представлява риск за бременните жени и техните бебета.
-
Какво представлява изборът на лекар за раждане?
-
Какво представлява протоколът за раждане?
-
Какво представлява падането на тапата и може ли да бъде объркан с други симптоми?

Сигурна съм , че ражданията на всички нас ще минат перфектно 
Ще видим
Честит Празник ! Нека да сме горди Българки , които ще донесат на света още много горди Българи!!! 
Колкото до нощните кошмари за раждането,за всичко са виновни хормоните.Всичките ми приятелки,които родиха наскоро споделят същото-особено през деветия месец не могат да се отърват от сънища за раждане.Лошото е ,че и без това не можем да си поспим от това постоянно ходене до тоалетна или от разните му там болежки,та само кошмари ни липсват
Но вече сме на финала!Ще търпим!
...
Само касетофона са взели, но много мразя такива изпълнения. Най-странното е, че колата си беше заключена, алармата си беше както трябва да е, явно изобщо не се е включила
нощем не спя ,отгоре на всичкото тея хормони гадни и носът ми запушиха .
аз постоянно имам чувството ,че пикочния ми мехур е в малките му ръчички и мачка ли мачка
.ще ви нявестявам по-често.до после мами.
.Моят мъж снощи ми гледа корема и вика:"малелеее колко ти е увиснал корема 

оказа се че имаме ужасно много дрехи направо незнам къде ще ги прибирам .
аз докато лежах в Майчин дом ми откраднаха и двата телефона