Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 749
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • в илюзия
Честит празник bg
Aquariel моляи се не се шашкай /не , че и аз не се притеснявам , но гледам да не го показвам/ Hug Сигурна съм , че ражданията на всички нас ще минат перфектно Peace
За залагането коя мама първа ще се обеби може би някоя от близнашките мами  newsm78 Ще видим
За кафенцето всяка сутрин си пия по едно и върху бебка няма никакви реакции Wink

# 106
Честит национален празник на всички БЪЛГАРИ!!!!!

Аз  също се притеснявам за раждането - няма как....Толкова приказки сме чули и толкова филми с викащи от болка майки сме изгледали през живота си, че няма начин да не се страхуваш поне малко. Но аз се успокоявам с факта, че:
1. Ще раждам с упойка
2. Избрала съм си (СПОРЕД МЕН)една от най-добрите болници в България, с едни от най-добрите професионалисти (Шейново-не искам никой да обидя, просто така се на надъхвам, че всичко ще е ок и това ме успокоява)
3. Понеже съм пъзла и съм паника си избрах и доктор, който никой не ми е препоръчал , но аз лично се чувствам многоспокойна с неговите професионални напътствия и знам и просто чувствам, че ще си свърши работата като хората
4. И не на последно място - НЕ СПИРАМ ДА СИ ПРЕДСТАВЯМ МОЕТО СЛАДКО БЕБЕНЦЕ, КАК ГО ГУШКАМ, КАК ГО ЦЕЛУВАМ И ТОВА МЕ ИЗПЪЛВА С НЕОПИСУЕМО щАСТИЕ!!!!!!

# 107
Здравейте от мен!!!
 bg bg bg Честит Национален Празник!!!  bg bg bg

На моя мъж оня ден нещо му се възпали окото и ходихме в спешна помощ и аз влязох с него в кабинета на очната лекарка и тя като ме видя и вика:
"ооооооооо, ама ти си готова вече - кога ще го раждаш?!? Като гледам как ти се е смъкнал корема няма чакаш много"
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Е, добре де и още една жена така ми каза, че м,ного ми се е смъкнал корема - това означава ли, че ще родя по-рано?!? 
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Мисля че Сисето беше писала, че усеща главата на бебето - абе хора - аз много я усещам - даже снощи подскочих в леглото, защото си помислих, че бебето излиза. Някак си много е странно там долу - различно е!!!

Толкова съм изморена - като разглобена съм - имам чувството че краката ми вече не са хванати за дупето и мога да направя шпагат по някое време. А пък толкова ми се разхожда от две седмици - направо не се спирам!!!

# 108
Здравейте и от мен Simple Smile Честит Празник ! Нека да сме горди Българки , които ще донесат на света още много горди Българи!!!    bouquet
Да ви кажа за страха - много ме е страх, но това е само вечер когато заспивам и почвам да си представям какво (би ) ме чакало в родилното Simple Smile Обаче сутрин като стана и съм толкова щастлива че нося едно малко сладко бебе!!! Че съм една от онези като вас , които са имали късмета да преживеят чудото на целия този вълшебен процес забременяване и раждане !!! Въпреки че има болки и неудобства съм Горда че съм жена , и ще съм още по-горда когато от мен излезе Нов, Красив, Пълен с надежда за бъдещето ( е, малко ревлив ) Живот!!!
Мислете положително момичета - аз така поне се опитвам да правя... И когато вляза с усмивка в родилното , се надявам да ме посрещнат така.....ще си оставя талъсъмчето вкъщи....

Ясмина, пиши Стара болница , че и без друго не й знам името....
Хубав ден от мен  Hug

# 109
                     Честит празник Българи!!! bg

Мисля че Сисето беше писала, че усеща главата на бебето - абе хора - аз много я усещам - даже снощи подскочих в леглото, защото си помислих, че бебето излиза. Някак си много е странно там долу - различно е!!!

Все едно аз съм го казала PeaceСпокойно stefinka само да влезем в 9-тия когато искат да излизат,щом така напират с главички Mr. Green

# 110
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ![/color
За страха-не си заслужава да се травмирате предварително,защото каквото и да си представяте със сигурност няма да има нищо общо с действителността!Приемете всичко спокойно и с положителна нагласа и се радвайте на последните дни и седмици с коремчетата.Помнете крайния резултат си заслужава !
Аз вече нямам търпение да минат тези последни седмици и да се гушкаме с моето юначе smile3521Колкото до нощните кошмари за раждането,за всичко са виновни хормоните.Всичките ми приятелки,които родиха наскоро споделят същото-особено през деветия месец не могат да се отърват от сънища за раждане.Лошото е ,че и без това не можем да си поспим от това постоянно ходене до тоалетна или от разните му там болежки,та само кошмари ни липсват smile3516Но вече сме на финала!Ще търпим!
Моят корем се смъкна преди около две седмици и получих и контракции,затова се наложи да полежа в болница,а сега трябва да постискам кълки още малко.Прави сте за едно ,много е неприятно бебо като заблъска по пикочния мехур,имам чувството че ще се подаде отдолу newsm53...
  Сладко мамче,много ме зарадваха новините за Дари и хубавите снимки.Много е пораснала и е станала по-пухкава smile3521.Искренно ви пожелавам скоро да си я приберете в къщи !
Миленая,как е Рая?
Извинявайте  за дългия пост!Желая ви лек и приятен ден!

# 111
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Стефи, според моята лекарка и един месец мога да си откарам с паднал корем Rolling Eyes Иначе и моята мадама снощи ме натискаше доста силно долу, че и два часа бях с болезнени контракции. Тъкмо се похвалих, че намаляха и те взеха, че станаха болезнени Confused
Аз съм бясна днес - някой ми е претарашил колата снощи #Cussing out Само касетофона са взели, но много мразя такива изпълнения. Най-странното е, че колата си беше заключена, алармата си беше както трябва да е, явно изобщо не се е включила newsm78 Сигурно са видели, че мъжът ми прибира панела в жабката и са действали. А колата на мъжа ми е спряна до моята, неговият касетофон си е на мястото и няма никакви данни да са се опитвали да влязат в неговата кола. Направо съм болна, то бива бива идиоти #Cussing out
Хайде, отивам да чистя, поне да си избия яда някъде Crossing Arms

# 112
Добър ден   bouquet
Честит Национален Празник!!! bg bg bg
И аз съм на мнение ,че някои от мамите с близнаци ще са първи  Peace
За болки и неразположения ........имам си ги абсолютно от всичките  Weary нощем не спя ,отгоре на всичкото тея хормони гадни и носът ми запушиха .
Goldie съжалявам за колата ти .Нашата когато я разбиха мъжът ми се беше зарекъл ,че ще спи в нея да ги хване тея наркомани ,за един панел за 20-30лв прецакаха ключалките  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момичета всички бебета опират на пикочните мехури ,то ако това значеше раждане..... Joy аз постоянно имам чувството ,че пикочния ми мехур е в малките му ръчички и мачка ли мачка  smile3521а с паднал корем както е написала Голди можеш да караш и месец  така ,че спокоино  Hug

# 113
ето ме и мен.поспах малко де Mr. Green.сега съм самичка за 3-4 дни,че мъжлето отиде да работи Cry.ще ви нявестявам по-често.до после мами.

# 114
  • Русе
Здравейте и от мен  Hug !!!

Честит празник на всички БЪЛГАРИ  bg  bg  bg !!!

Аз днес съм решила да започвам с прането на бебешките работи.Мисля да започна със спалното комплектче.Обаче се зачудих на колко градоса да го пусна  newsm78 .По принцип пера чаршафите ни на 60 ама за бебешките се замислих.Дали мога да ги пусна на толкова(по-скоро олекотената завивка ме притеснява да не се степа от високия градус).Вие какво бихте ме посъветвали ???На комплектчето няма никакви етикети или указания за препорачителна температура на пране.

Аз утре съм на преглед и вече нямам търпение да си видя бебката  Heart Eyes .Моят мъж снощи ми гледа корема и вика:"малелеее колко ти е увиснал корема  Shocked "Ама супер се изненада и малко ме притесни де.Ама после като се размислих и пак се успокоих и да ви кажа,че хич не ме е страх от раждането(хем знам,че ще съм и без упойка),за разлика от мъжа ми.Той изпада в едни мисли и страхове и ми се чуди как можело да не ме е страх  Joy .И аз все му обяснявам,че това трябва да го радва,че не се страхувам ама той пак се притеснява  Crazy

Приятен и усмихнат ден на всички   bouquet

П.С.Махнах си надписа с "Чакаме те Габи",защото моят мъж снощи ме разби.Уж бяхме решили 100% малката да се казва така,пък той сега искал друго.Бях ви споменала ,че на количката,която купихме пише 'АЛЕКСАНДРА" и на моя мъж много му харесало и сега и това име излезе като вариянт Joy

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 14:10 от SUNI_22

# 115
Т.к. нямам време да чета всичко, някой ще ми каже ли за така наречените "вестителки на хубави новини", какво означава.
Аз си мисля, че може да се обадиш на момичето от твоя град и да му съобщиш хубавата вест.
Така ли е?
Моля за извинение, за въпроса, но дъщеря ми не ми дава минута спокойствие и чета от тук о там

"Вестителките" сме мамитата, които сме си дали телефоните и са сложени на първа страница, като ти можеш да си запишеш номера на една или повече от нас и по избор да й се обадиш след раждането, за да й съобщиш хубавата новина, а тя да я напише във форума. Няма значение от кой град е вестителката...  Grinning
Мерси за пояснението Ася.
И още веднъж да се извиня за невежеството ми, но не ми остава време за прочит на всичко изписано.
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК МАМЧЕТА!!!

# 116
За прането за спалните завивки + олекотената аз ги изпрах на 40 градуса и няма проблем всички други дрешки на ръка защото ми е кеф да си ги пера после сигурно няма да е така особено като са умножени по две.Имам си и детски пердета и килим направихме и пролетното почистване сглобихме креватчето и вече е нагласено остава само да изгладя и съм готова на мен и без това бебоците ще са ми мартенчета, но си е най хубавия женски месец.

# 117
Аз пуснах в пералнята всичко на 40 градуса ,за олекотените завивки нищо не може да им стане ,най-много ако хасето е гадно да се свие иначе на пълнежа нищо му няма . аз вече 3 дни пера и още не съм приключила с всичко само одеялцата не можах да събера в една пералня  ooooh! оказа се че имаме ужасно много дрехи направо незнам къде ще ги прибирам . Thinking
А снощи като се прибра мъжът ми и още от вратата вика : мммммм у нас мирише на бебе  Heart Eyes

# 118
  • Русе
Ами и аз в крайна сметка ги пуснах на 40 градуса  Peace .Нямам търпение и в нас да замирише на бебе  Heart Eyes .Аз реших на спалните комплекти и на одеалцата да сложа по малко омекотител.Само на дрешките няма да слагам за сега.Много ми се сториха твърди чаршафчетата и за това така реших.Май са колосани или нещо такова  newsm78 .А олекотените завивки ще ги гладите ли  newsm78 ???Аз още съм в чуденка за тях.

# 119
  • София
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК И ОТ МЕНЕ  bg bg bg

Goldie, знам какво ти е Sad аз докато лежах в Майчин дом ми откраднаха и двата телефона Cry полицията намерила крадеца и той казал, че ги е продал на таксиметрови шофьори:( и мен много ме е яд, защото всички данни ми бяха там... ама какво да се прави... важно е че е наред всичко с бебето Simple Smile другото са бели кахъри Simple Smile
На всичкото отгоре преди две седмици така се набутахме с една спалня, че направо не се побирам в кожата си Sad Излезе ни 2000 лв, сега е 800  #Cussing out #Cussing out #Cussing out направо като се сетя колко неща можеше да купим за бебето ... ама кво да се прави

За прането... аз мисляна 40 градуса живот и здраве... пък и нашите ги пера на 40 и нищо им няма...

Общи условия

Активация на акаунт