Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 751
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Здравейте, момичета! Имате си 2 подранили априлчета!

Днес в 9,00 ч Слончетка стана мама на момче-2.05кг и момиче- 1.9кг.И двамата- 44см.
Бебчетата са в кувьози и ще останат в болницата.

Честито и тук, Наде! Да са ви живи и здрави двете слънца!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=272344.0

# 121
Момичета, априлската дружина се попълни с още две бебенца!
Днес в 9 сутринта, Slonchetka роди своите момченце /2,05 кг/- и момиченце/1,9 кг./.
Чух се с нея по обяд, много са щастливи с таткото. Бебенцата са в кувьозчета заради по-ниското тегло, но са стабилни.
Да са им живи и здрави, умни и щастливи! Да се гледат с много любов!
 baloni baloni baloni

# 122
лелееееееееееееееееееееее     newsm44 newsm44 newsm44 да са им живи и здрави малките човечета !!!Много радост да носят на мама и тате !!!
хехе ,залозите излезнаха верни , браво на близначетата  Hug Hug
почна се момичета  Crazy

# 123
честити бебчета много да радват мама и тати момичета точно си мислех, че тази седмица ще започнат да се раждат априлските ни бебченца.

# 124

smile3501

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ Slonchetka! Нека да са ти живи, здрави и послушни за радост и гордост на мама и татко!!!
Хи-хи-хи, я да видим има ли познали коя мама ще е първа?  Joy
Май доста заложиха на близнашка мама! На позналите честито!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!  bg

# 125
  • Пловдив
Ех, че хубаво! Честито на мама Слончетка!!! Да са и живи и здрави малките съкровища!!!
 newsm51 smile3525

# 126
slonchetka честити ти бебоци  bouquet  bouquet  bouquet.мале как се зарадвах......................идва и наш ред.

# 127
Браво на Slonchetka и малките бебовци!!!
Колко се зарадвах само!!!
Супер просто - да са им живи и здрави!!!
smile3501 smile3501 smile3501 newsm04 newsm04 newsm04 smile3501 smile3501 smile3501

# 128
  • Русе
Хайде почна сееееееееееееее !!!  smile3501  smile3501  smile3501

Много се радвам за бебоците.Да видим как ще продължим с обебването  Heart Eyes

# 129
честито на мама слончетка!да са им живи и здрави малките съкровища!!!
 smile3525 newsm51

# 130
Здравейте , момичета !!
честити бебоци на Слончетка !! Да са и живи здрави !!!         честит 3 март !!

Искам да попитам нещо , което не ми се е случвало с първата бременност.От една седмица като постоя малко права или като направя повече от 10 крачки ,корема ми става корав - и така докато не седна някъде.Нямам болка ниско в корема или в кръста.
Да не са това подготвителните контракции ??? Някои дали е като мен ??
С първата бременност , разбрах що е контракции в деня на раждането.

# 131
Здравейте , момичета !!

Искам да попитам нещо , което не ми се е случвало с първата бременност.От една седмица като постоя малко права или като направя повече от 10 крачки ,корема ми става корав - и така докато не седна някъде.Нямам болка ниско в корема или в кръста.
Миленче и аз съм така ,с тая разлика ,че аз не трябва да съм легнала ,права ,седнала ,няма значение получавам ги контракцийте постоянно ,и се притеснявам ,защото с първото раждане ме болеше така на 5 см ,раскритие а сега има още 40 дни и ме боли.
П.С . разкажи ни как е Рая ?

# 132
milenag , аз от няколко месеца съм постоянно така.
Докторката ми ми беше изписала хапчета, от които бях по-добре, но сега като влизам в деветия и ги спрях и пак е същото.
Да, подготвителни контракции са сигурно.
Чувала съм, че които ги има му било по-лесно раждането, ама не съм сигурна дали е така.
За втвърдяването само почивката помага - нищо друго!!!

# 133
  • Русе
Здравейте , момичета !!

Аз съм така,обаче като намаля темпото на крачките и ме поотпуска малко.И така на моменти пак ме присвива.Аз го отдавам на това,че вече бебоците тежат доста.Обаче като се раздвижа достатъчно и спира да ме присвива така.Може би си се застояла доста и ти трябва малко раздвижване.

# 134
  • Бургас
Лелеее, честито на Слончетка  bouquet  bouquet  bouquet Наистина се почна Grinning
Аз се наревах едно хубаво и се успокоих Tired Никога умът ми не го е побирал как може да причиниш умишлено вреда на друг човек. Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт