Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 760
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ле ле аз за малко да ви видя преди да разкачим компютъра и какво да видя ИЗНЕНАДА и то не една а две Simple Smile

ЧЕСТИТО СЛОНЧЕТКА, ДА СА ВИ ЖИВИ ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И БЪРЗО ДА НАДДАВАТ!

# 136
  • In someone's dreams
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛОНЧЕТКА !

Да са живи и здрави малките мишлета и много да радват мама и тати  smile3525

И моят корем се втвърдява поне по 10 пъти на ден, въпреки че все още пия Магнерот в големи дози. Моята доки каза, че ще го намаляме като влезна в 36 г.с., защото има опасения, че веднага след като го спра и бебо ще се появи, а на нея /както и на мен/ не и се иска още. Нека си постои поне до началото на април  Praynig

# 137
момичета , благодаря ви отговорите ,да не се притеснявам.В петък съм на консултация и ще кажа на док.Наистина може да е от залежаване.От 2 месеца съм си вкъщи. То и с предишната бременност си бях вкъщи ,но тогава бях на 25 години , сигурно има значение.

Рая е добре , дебелее ,последната информация е от петък - беше 1130гр ( в почивните дни не дават информация).Утре ще разбера повече.Вече съм и купила едно гащеризонче.Само да се прибере вкъщи.

# 138
  • София
   newsm81 това е страхотна новина Simple Smile   ЧЕСТИТО НА МАМА СЛОНЧЕТКА ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБКОВЦИ СЛАДКИ    smile3525
ЛЕЛЕ ТАКА СЕ ЗАРАДВАХ  newsm44

# 139
Честито!Честито мама Слончетка!!!Да са ви живи и здрави близначетата newsm30 newsm30

На каква хубава дата са родени-Патриоти.........

Голди какви са тези хора........ #Cussing out Много неприятно,но ти не се ядосвай сега!!!

# 140
  • София
Честити бебчета на мама Слончетка newsm51!Да са и живи и здрави бебоците,весели и много щастливи за радост на мама и тате!
milenag,аз също получавам такива контракции,но наистина само почивката помага за тях.И аз пия магнерот уж да нямям ,но пак си ги получавам.
Момичета ,да се похваля,купих си обиколник за креватчето на Бертони.Много е хубав и креватчето изглежда по-уютно с него smile3521!
Goldie,не се ядосвай миличка  action032!Живи и здрави да сте само!
Milenni,по колко Магнерот пиеш?На мен ми е изписан 2х2т. и ми се вижда множко smile3506!

# 141
 newsm44 newsm44 newsm44 Честито на мама Слончетка и таткото да са им живи и здрави бебчовците  newsm44 newsm44 newsm44   newsm51  smile3525
  Аз не спечелих облога ,но пък съм много щастлива  smile3534 yes Тази игра ми хареса дайте да я продължаваме  smile3503
 За схващането,и аз имам такива,да чукна на дърво сега понамаляха но имах период в който по цял ден ми беше схванат корема,въпреки че пиех магнерот(рич),доктора ме посъветва да не се застоявам много на едно място ,да не се уморявам с ходене и работа много  и да не си пипам корема,абе ваобще трябва от всичко по-малко да правим .Браво на малката Рая  Hug

# 142
Честито на мама Слончетка! Да са живи и здрави бебчетата и да радват много мама и тати!!!
 newsm44 newsm44 newsm44 [smilie=smile3525.gif

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 16:53 от ЛУРДЕС

# 143
  • In someone's dreams
cayman, и аз пия Магнерот-а 2х2, но пак съм с чести контракции. Малко след нова година се опитахме да го намалим на 2х1, но без малко да направим белята. Пия го от 4-тия месец още. Не знам какво щеше да е без него, сигурно нямаше да съм сред вас, така че на мен определено много ми помага  Peace
И честита ти придобивка Simple Smile

# 144
ЧЕСТИТО НА СЛОНЧЕТКА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕКРАСНИТЕ БЕБОЦИ И МНОГО ДА РАДВАТ И СЛУШКАТ МАМА И ТАТКО.

# 145
ЧЕСТИТО НА СЛОНЧЕТКА!!!

Нека се радва на здрави и усмихнати дечица и скоро да си ги гушка у дома!

# 146
Честити бебчета,мама Слончетка!  bouquet
Момичета,аз много не пиша тук Embarassed,но така се зарадвах на хубавата новина Hug
А то иначе едни битовизми са ме налегнали,че не за тук,а за Нашите деца или за ДиС съм...
За протокола-ще раждам пак в Шейново,без уговорен екип или лекар.Много съм доволна от
адекватната им реакция при раждането на дъщеричката ми,гласувам им пълно доверие.
А бебо вече 3-4 пъти сънувам ,че се е родил/а и все с яркосини очи.И всеки път показвам на
някого какви хубави сини очички има и много се радвам.Нещо фикс идея си имам май,подсъзнателно... Grinning
Всичко най-слънчево,момичета и много пролетно настроение ви желая!  bouquet

# 147
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА МАМА СЛОНЧЕТКА!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО БЪРЗО ДА ПОРАСНАТ ЗА ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ ВКЪЩИ  Hug Party  bouquet

# 148
Честито на щастливите родители!
Да са им живи и здрави бебочетата!

# 149
Малееее....4е хубава новина!
4естито на Слон4етка,да са и живи и зрави беб4овците Two Hearts
Ех моми4ета, аз ви се карах за залозите ,пък вие взехте 4е познахте 4е ще се обеби някоя от нас тия дни!Все пак се надявам 4е няма да имаме други април4ета в кувиози...по4ивайте си пове4е моми4ета...малко остана smile3541

Общи условия

Активация на акаунт