Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 709
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
В Тина Киркова а ти ?
А иначе ние ще пътуваме най-вероятно до село още през май месец ,но да не си правя сметки без кръчмаря ,нека всичко първо да мине пък тогава
Радвам се ,че ще имаме възможност обаче да се запознаем  Hug
То май-голяма групичка се заформихме "селянки" Mr. Green

# 61
  • Русе
Момичета искам да задам един въпрос към мамите с повече опит.Какво представлява падането на тапата и дали може да се обърка???   newsm78 Днес пак четох доста информация за раждането и установих,че то може да започне по 3 начина.Изтичането на водите ми е ясно(четох при мартенките  Wink ),контракцийте няма как да ги объркам,ама тая тапа малко ме притесни.Дали ще разбера ако почне с нея  newsm78 .

# 62
  • София
В Тина Киркова а ти ?
А иначе ние ще пътуваме най-вероятно до село още през май месец ,но да не си правя сметки без кръчмаря ,нека всичко първо да мине пък тогава
Радвам се ,че ще имаме възможност обаче да се запознаем  Hug
То май-голяма групичка се заформихме "селянки" Mr. Green

Аз още се колебая... В Тина Киркова имам лекар, който е много добър семеен приятел, но ме е малко срам при него да раждам...  Embarassed иначе ме следят в Майчин дом и накрая май ще съм там без избор на екип, който се падне, знам, че всички са добри... дано да имам късмет... Само искам всичко да е наред и да можем след изписването живот и здраве да пътуваме за Троян... Praynig

До довечера може още да се съберем от този край  Mr. Green

# 63
Момичета искам да задам един въпрос към мамите с повече опит.Какво представлява падането на тапата и дали може да се обърка???   newsm78 Днес пак четох доста информация за раждането и установих,че то може да започне по 3 начина.Изтичането на водите ми е ясно(четох при мартенките  Wink ),контракцийте няма как да ги объркам,ама тая тапа малко ме притесни.Дали ще разбера ако почне с нея  newsm78 .
Съни казват ,че не  е задължително като ти падне тапата да започне раждането ,даже на деня на отворените врати доктора каза ,като падне да не тръгваме веднага за болницата а да чакаме или за контракций или за истичане на водите,единствено ако има кървене да идем веднага ,защото то било опасно . а тапата аз миналия път не съм сигурна дали я видях  newsm78 имаше нещо ама имах и кървене което ме шашна и не обърнах внимание на тапи разни
В крайна сметка родих същия ден (20 дни по-рано)

# 64
Барби аз до магазина ми е трудно да отида а ти до Троян  Embarassed, а иначе как ми се пътува, ние с мъжо редовно преди си правихме екскурзии из България.Незнам за вас но наистина сега ходих до магазина и докато се прибера направо се побърках, уморих се, изпотих се, кръста ме заболя, корема взе да ме стяга пак и едвам се нося.
Ценителката да знаеш че като излезнем ще се наложи да си правим почивки и да знаеш че се движа със скоростта на охлюв да не ми се чудиш какво ми става, всичко ми тежи вече.Хич не съм за никъде  Sad

# 65
Барби аз до магазина ми е трудно да отида а ти до Троян  Embarassed, а иначе как ми се пътува, ние с мъжо редовно преди си правихме екскурзии из България.Незнам за вас но наистина сега ходих до магазина и докато се прибера направо се побърках, уморих се, изпотих се, кръста ме заболя, корема взе да ме стяга пак и едвам се нося.
Ценителката да знаеш че като излезнем ще се наложи да си правим почивки и да знаеш че се движа със скоростта на охлюв да не ми се чудиш какво ми става, всичко ми тежи вече.Хич не съм за никъде  Sad
Mr. Greenи аз съм същата ,а да не говорим за краката милите направо незнам как ме носят вече  ooooh! ама то и за никъде няма да бързаме с тебе а и така и така към Тина Киркова ще сме .......поне няма да има закакво да се притесняваме  Crazy
и на всяка 4-5 крачка имам контракция ако се забързам малко абе въобще ......като баба се поклащам на пътя  Joy

# 66
Barbie, благодаря ти за светкавичния отговор!Аз в момента ползвам едно,което намерих по спешност и мисля,че дава резултат.Ако не-утре ще си купя Долопрокт-а.
Хайде всички мами от Троянско,на лято на чистия въздух да се съберем! Party
Отивам да чистя малко,че и ние се стягаме за бебока!Чао до довечера. Hug

# 67
Привет и от нас!
Първо честита ви първа пролет със закъснение!   bouquet много кокичета и много момичета, и още повече момчета да ни изненадат март:))
Не знам вие как сте, но на мен много ми се стяга корема, и поради тази причина ще спирам шофирането, колкото и да не ми се иска. За дълги пътувания въобще не си помислям защото корема ми става на камък в момента в който се кача в колата. Кръста ме боли зверски, като се обръщам вечер се намествам на три пъти в леглото  Laughing направо.... #Crazy ноооооо не остана..почти де  Laughing
хайде оплаках се, нооооооо нали затова сме се събрали  Laughing
слънчев ден ви пожелавам   bouquet

# 68
  • Бургас
Вера, аз си приготвям багажа в един сак от тези, които имат хоризонтални ципове и се разгъват на три нива - абе, масовите биташки сакове Laughing Първо мислих да приготвям багажа в куфар, че ще е по-подреден, ама пусто самият куфар си е обемен и прецених, че няма да е удобно.
За пътуването съм болна - довечера е срещата на ИБ в Пловдив, но мъжът ми категорично ми отказа да отидем Cry Явно приключих с дългите пътувания Tired

# 69
За разходките и аз много, много не мога - почва да ме боли кръста, ужас Shocked Пък знам, че е хубаво да се разхождаме!

Напоследък много често ми се пие кока-кола, до момента съм изпила няколко само, но от два-три дена, си пийвам количка всяка вечер Embarassed Embarassed Embarassed

Браво на групичката мами от красивия троянски край - аз не съм била там, само знам, че е чудна красота Peace

# 70
И аз много се чудех точно какъв тип чанта да си приготвя за болницата и днес попаднах на едни подаръчни комплекти на C-THRU с голяма чанта. Стори ми се подходяща за случая и си я взех. Ето тук  можете да я видите, че сега нямам фотоапарат и не мога да я снимам, но е доста голяма и ще побере абсолютно всичко необходимо.

А дали някоя от вас знае дали всички стойки за корито са еднакви?
Взели сме си комплект стойка+корито, но 1. коритото не е анатомично (за първо време смятам, че е по-добре) и 2. няма тапа за оттичане на водата  Confused и това не ми допада особено, но все ще има някой около мен, който да свърши тази работа. И все пак, ако стойките стават за всички корита защо пък са не си вземем анатомично по-нататък...  Rolling Eyes

# 71
Тiffany, таз чанта на която съм се спряла в момента е близка до твоята. Всъщност е от най-първите чанти Grazia, ярко розова е и ми носи настроение.
То ако се установим на варианта частна болница няма да ми трябват много неща, но засега се приготвям като за държавна с всичките му пампи и кърпи и т.н. А представете си за двамата какъв чеиз от пампи се очертава Mr. Green

# 72
И аз много се чудех точно какъв тип чанта да си приготвя за болницата и днес попаднах на едни подаръчни комплекти на C-THRU с голяма чанта.

Тiffany, чудесна идея, много ми допада Peace Аз имам малък сак вкъщи, ама ми се струва много голям  Rolling Eyes

# 73
*vera, не мисля, че багажът ти ще е двойно по-голям. В Тина Киркова например за бебетата искат само малък пакет памперси и малък мокри кърпи (т.е. на теб ще ти трябват по два). Така, че не се безпокой и твоята ще ти свърши идеална работа!  Hug

# 74
Здравейте и от мен,
цял ден съм по разходки и гости и сега все едно някой ме е бил .
 За "подпирачките"-имам една възглавница под краката,една между краката,която се плъзга и под корема за да не виси в безтегловност и заради нея ми е много трудно местенето от едната на другата страна, и една по-височка под главата.Забелязала съм обаче ,че като легна на някоя страна нормално и ръцете ми явно бая тежът защото на моменти чак се задушавам,пък и гърди ли е чудо ли е  bombs,то от толкова телесна маса за мен място не остана,да не говорим за мъж ми който се опитва да ме подмества неуспешно от време на време  Joy  За бебчо през нощта явно спя дълбоко и дори при бързото ставане не съм го усетила.
 За кафетата-аз съм по едно на ден сутрин,ама исках да попитам хич ли не трябва после да се пие кафе докато кърмим  Tired да почвам да го спирам от сега ако трябва  newsm78
 Ваня много е хубава количката ,ти както се чудеше и колебаеше ,страхотен избор сте направили,глешка няма  Hug
  За обебването и аз като Aquariel мисля ,че първа ще е или Сисе или Кали,ама се надявам всички да устискаме поне до 20-25 март,колкото по-близо толкова по -добре,въпреки че си е Божа работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт