Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 717
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
  • в илюзия
Днес цял ден разходки Crazy много добре ми беше.
За пътуването аз вече спирам да пътувам на дълги разтояния , защото много се шашкам да не взема да родя някъде по пътя или да се случи нещо.  ooooh! Миналата седмица ми беше последна в София и сега съм си само в Габрово.
Троян е страхотно градче добре да си изкарате Peace
За хемороидите и аз имам 1 Embarassed и се мажа с Доксипрокт много успокоява , но не се е прибрал , а е от 2 седмици. Embarassed Дали ще се оправи newsm78

# 76
Охооо виждам,че има нещо като залагания коя ще роди първа Mr. Green и мене ме редите сред  първите,тези които залагат на моето име,няма да загубят май Mr. Green А къде я забравихте tanzen ,а и мамите с близначета не са за пренебрегване Wink

Аз цял ден си ходя с тази гадна болка ниско долу....и все главичката му усещам на бебето.Вече съм убедена,че си проправя път надолу по трасето  Banghead ето това ми прави на пикочния мехур.....

Аз съм си приготвила сак за болницата и вече е напълнен с почти всичко необходимо Peaceсредно-голям е и ми е удобен!!!

Вкъщи пак се вихри пролетно почистване.метнахме се другата спалня да поосвежим,тапети лепим,килими перем ooooh! Така ми става хубаво като ми замирише на чистичко Joy

# 77
Ееее...много сте се разбързали с залозите кой ще роди   пръв.Никой да не ражда преди 38 седмица,стискайте кълки моми4ета.
Тъй като гледам  има   малко моми4ета в 36-37 седмица....така 4е се пазете Hug
Suni 22 тапата е една те4ност която прили4а на желе и може да е прозра4на,жълта или премесена с кръв...има странен вид така 4е ще я познаеш Hug,на мен ми падна преди 1 месец,така 4е не се притеснявай ,дори да ти падне,това  не озна4ава 4е раждането запо4ва(освен ако не е примесена с кръв)
Sisee за слизането на бебето съм 4увала 4е при първа бременност става няколко седмици преди раждането.

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 19:44 от Marinela flo

# 78

А дали някоя от вас знае дали всички стойки за корито са еднакви?
Не не са еднакви! По принцип вървят коплект, но ако е от типа с прави успоредни страни стойката може да пробваш да намериш друго! Аз имам стойка с корито, обаче коритото ми е вече доста използвано, та мисля да търся някое което да става за стойката ми!

# 79
съни22 на мен доктора ми каза да му звънна ако ми изтекат водите,ако контракциите ми са на 5 мин.,ако прокървя или ако пада нещо такова на парчета като желе или супол-както е описала маринела фло.може и това да е тапата-незнам.спокойно-и аз си мисля че няма да разбера,ама то ще си покаже.

# 80
аз да се похваля,че  вчера взехме кошарките,матрачетата  и повивалника.снощи ги сглобихме имаше и яко разместване из спалнята.утре може да снимам Wink вече сме почти готови и мисля да започвам с  прането надрешките.
така като ви  слушам  за разходките направо ви завиждам.аз никъде  неходя пеш,че започват едни болки в кръста (опашката)
за кафето-еми и аз  не  мога без кафе,нестига че не пуша...даже за болницата съм си приготвила  3в1

на  мен започна мнооого да митежи корема.като си легна и докато се наместя имам чувството,че нещо ще се скъса.имам и подобни болки както описва сиси.стефинка  ме оправи за корема Laughingама той наистина расте като луд.ще взема пак да го снимам

# 81
  • Русе
Благодаря ви момичета за отговорите.И аз си мисля,че все пак няма как да не разбера,ама прочетох един пост на една от мартенските мами и малко се притесних.Тя пише,че отишла за мерене на тоновете и се оказало,че е с 6см разкритие  Shocked и веднага я приели.След десетина напана родила.Мен ми е ясно,че няма нищо по-хубаво от такова лесно и безболезнено раждане,ама си мисля,че ако не е трябвало да и мерят тоновете тогава като нищо е щяла да роди у тях  newsm78

По въпроса с залагането  Joy ,аз днес си мислех за tanzen и ми мина през ума,че тя може би ще е сред първите.Моля се обаче найстина да няма бебоци родени преди 38г.с.  Wink .Найстина обаче това е Божа работа  Peace .Ние да се пазим пък каквото има да става ще стане.

Лека вечер на всички   bouquet

# 82
Tiffani, не са еднакви стойките.
Барби за пътуването не мисля, че ще е проблем да пътувате 170 км. с бебе.Аз  преди пътувах в 9 месец от Търново до Пазарджик, а 7 дни след секцио /в деня на изписването/по обратния маршрут. И сега мисля да направя същото .
За раждането аз ще раждам в клиника Хигия в Пазарджик
За болките в срамната кост и аз я имам
Кафе пия всеки ден по едно защото ми е ниско кръвното, а кола ми се пие постоянно и не се лишавам от нея Naughty

# 83
Барби, аз лично не пътувам от доста време въпреки, че нямам забрана. Причината е, че като се повозя малко повече в колата после доста дълго ме боли корема - последния път като ходихме до Габрово на планина, после почти цяла седмица все гледах да полегна, защото имах болки - имах чувството, че ще ми се спука корема. Но мисля, че при всеки е индивидуално, най-добре питай лекаря си и ако се чувстваш добре, не би трябвало да има проблем.

За други болки за сега нямам, чуваствам се очудващо добре, но така бързо се изморявам...И аз като вас не мога да вървя дълго, всички движения са ми забавени, всяко физическо усилие бързо ме изтощава, включително и дребната домакинска работа. Надявам се, че това е от бременността, а не е от мързел...Въпреки, че не мога да си представя как като родя ще ми дойдат сили с магическа пръчка. Сигурно и тогава в първите една две седмици ще се чуваствам по същия наин, а не ми се мисли със всички неща покрай бебчо как ще се оправям.

# 84
а като споменах Шейново и ми препоръча д-р Димитров. Някой чувал ли е нещо за него? Аз не можах да намеря много инфо. Все още не съм взела окончателно решение, ще помисля тези дни.
Bibobibo моя много близка приятелка ражда при Д-р Димитров в Шейново преди около 1г и половина. Горещо ми го препоръча, и щях да се обърна към него, но аз реших да се насоча към Болница Токуда. Ако искаш мога да я помоля да ти пише на лични за повече подробности  Peace

# 85
И аз като вас не мога да вървя дълго, всички движения са ми забавени, всяко физическо усилие бързо ме изтощава, включително и дребната домакинска работа. Надявам се, че това е от бременността, а не е от мързел...Въпреки, че не мога да си представя как като родя ще ми дойдат сили с магическа пръчка. Сигурно и тогава в първите една две седмици ще се чуваствам по същия наин, а не ми се мисли със всички неща покрай бебчо как ще се оправям.

И аз се надявам да е от бременността, защото съм станала свръх мързелива, освен че бързо се изморявам Embarassed Embarassed  Дано влезем бързо в релси след раждането Praynig Praynig

# 86
  • Варна
SUNI_22 Не се безпокой, няма да родиш в къщи. Четох и аз за тази мартенка. НО пропускаш една подробност - сложили са я на система, което според мен е било безмислено, ама карай. Та затова е родила толкова бързо. Ако има някоя майка, дето няма да разбере като ражда, да ми се обади.  Grinning  Все пак природата не случайно е измислила тези болезнени контракции, да се знае, че се ражда.

за тапата срам, не срам, признавам си, че не съм я виждала. Първият път ми предизвикаха раждането, като ми спукаха водите и предполагам е паднала заедно с тях. Втория път също не съм я видяла. водите ми изтекоха сами при пълно разкритие и пак не можех да видя как изглежда. Сега да видим.....

sisee ако не те върнат от Окръжна с тоя сак и аз ще се наглася така. Че с тези торби, ще ми трябват поне 4, все едно от пазар се връщам.  Mr. Green

Аз определено залагам на някоя близнашка мама. Мисля, че от там ще дойдат първите мартенски априлчета.  Hug  Hug

polinita Старата болница ли да пиша, или си има друго официално наименование?

# 87
Момичета досега гледах един епизод на "Такъв е животът" и  както казах на мъжа ми току-що и на вас казвам - НЕ мога да родя! Naughty Просто незнам, особенно както ще съм в Шейново и като гледам там и си представям аз как ще съм...не незнам бебка как ще излезе ама от това което видях направо се шашнах  Shocked Направо си умирам от страх, то не че е казано че ще е така и с мене, ама израждащата лекарка каза че за първескините 8 часа средно си раждат, незнам как ще издържа 8 часа болки.Това момиче горкото което е в епизода направо е ни жива ни умряла....отивам да го догледам че още не е родила.Лека вечер от мен.

# 88
Еййй, какво правите вие цяла неделя, та 5 страници сте изписали  ooooh! Laughing Mr. Green
Мен постоянно ме боли и корем, и кръст и м/у краката и всичко  Rolling Eyes Контракции си имам, абе въобще всички екстри  newsm78
Утре навършвам 36 пълни седмици, та ако иска вече да излиза  Hug
Макар че хич не съм готова да раждам, някак смятам, че още ми е рано, настроила съм се за след 10ти март, ама какво ще реши човекът, не знам  Crazy Crazy Crazy

Креватчето вече е сглобено, трябва да си дооправя сака и да доогладя няколко чаршафа и всичко е готово  Grinning

Аз ще раждам в Клиниката на Мазнейкова "Св. София".  Вчера ходихме до там, не поисках да влизам да я разглеждам, попитах едно-друго, което ме интересува и това беше  Grinning Щом има кафе и аптека долу, значи всичко е наред  Laughing

# 89
много  сте изписали  задва дена
 не мога да ви  изчета.

аз имам още 3 работни  дни и  излизам в болнични. вече хич не ми  се ходи  на работа.

Днес си  направихем една разходка до  старосел малко духаше, ама беше много  приятно.

лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт