Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 726
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Aquariel няма страшно, не бой се! 8 часа е раждането от започването на първата контракция до раждането на бебето. В първите 2-3, че и повече часове няма силни болки, контракциите са на 15, 10 минути, между контракциите няма болки, може да си починеш. После пък, като стане пълно разкритието, също не се усеща болка, само напъни, които не са болезнени. Така, че в никакъв случай 8 часа раждане не са равни на 8 часа зверски болки.  Peace

# 91
Ей, Aquariel, я по-спокойно  Wink Защо се затормозяваш в този момент с такива филмчета? Няма смисъл да ти обяснявам, че няма неродила жена и др. подобни...
Всичко зависи от нагласата и от това какво ти е в главата! Всичко ще е наред, какви са тези изказвания "НЕ мога да родя!"  Joy То не е до можене...

# 92
За разходките и аз много, много не мога - почва да ме боли кръста, ужас Shocked Пък знам, че е хубаво да се разхождаме!

Напоследък много често ми се пие кока-кола, до момента съм изпила няколко само, но от два-три дена, си пийвам количка всяка вечер Embarassed Embarassed Embarassed

Пия си и кола, и кафе. Нищо ми няма! Днес пих една чаша кола на обяд, едно слабо фрапе следобед, а вечерт още една кола.

Относно разходките - аз се разхождам, но след около 20 минути започва много да ме боли тазът ниско долу отзад, където е опашката. Понкога имам чувството, че ще се разцепи.

# 93
Aquariel няма страшно, не бой се! 8 часа е раждането от започването на първата контракция до раждането на бебето. В първите 2-3, че и повече часове няма силни болки, контракциите са на 15, 10 минути, между контракциите няма болки, може да си починеш. После пък, като стане пълно разкритието, също не се усеща болка, само напъни, които не са болезнени. Така, че в никакъв случай 8 часа раждане не са равни на 8 часа зверски болки.  Peace

Много точно си го обяснила Peace Aquariel няма какво да се шашкаш...и аз ще се "мъча "с първо,но съм се настроила  за леко раждане,така,че да му мисли бебо ако е решил да ме изненада нещо Mr. Green

Ясмина сака е готов вече.........бая го напънах,че не искаше да побере всичките неща които изискват от нашата болница WhistlingКак ще ме върнат заради него..... Wink

# 94
Момичета досега гледах един епизод на "Такъв е животът" и  както казах на мъжа ми току-що и на вас казвам - НЕ мога да родя! Naughty Просто незнам, особенно както ще съм в Шейново и като гледам там и си представям аз как ще съм...не незнам бебка как ще излезе ама от това което видях направо се шашнах  Shocked Направо си умирам от страх, то не че е казано че ще е така и с мене, ама израждащата лекарка каза че за първескините 8 часа средно си раждат, незнам как ще издържа 8 часа болки.Това момиче горкото което е в епизода направо е ни жива ни умряла....отивам да го догледам че още не е родила.Лека вечер от мен.

Да не си попаднала на оня епизод, дето раждаше една руса доста дебела мама, май мъжът й беше някакъв чужденец? Е, такава лиготия не бях виждала!!! То беше страшно лигавене, даже докато й слагаха епидуралната упойка. Има си такива жени, за най-малкото нещо света оревават! Така че, не я гледай нея!!!  Hug

# 95
Здравейте!
Аз ще раждам в УМБА "Св. Георги".
И мен ме боли кръста, а на моменти много ниско на корема усещам пробождаща болка, но за кратко. Дали няма скоро да се появи мъника?!
Т.к. нямам време да чета всичко, някой ще ми каже ли за така наречените "вестителки на хубави новини", какво означава.
Аз си мисля, че може да се обадиш на момичето от твоя град и да му съобщиш хубавата вест.
Така ли е?
Моля за извинение, за въпроса, но дъщеря ми не ми дава минута спокойствие и чета от тук о там

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 00:04 от pepa_ilkova

# 96
Т.к. нямам време да чета всичко, някой ще ми каже ли за така наречените "вестителки на хубави новини", какво означава.
Аз си мисля, че може да се обадиш на момичето от твоя град и да му съобщиш хубавата вест.
Така ли е?
Моля за извинение, за въпроса, но дъщеря ми не ми дава минута спокойствие и чета от тук о там

"Вестителките" сме мамитата, които сме си дали телефоните и са сложени на първа страница, като ти можеш да си запишеш номера на една или повече от нас и по избор да й се обадиш след раждането, за да й съобщиш хубавата новина, а тя да я напише във форума. Няма значение от кой град е вестителката...  Grinning

# 97
Ясмина щом е така по става и съм съгласна, то иначе не е реално как може да издържиш! Благодаря ви за окуражаващите думи  Hug
asja да една дебеланка а мъжа и беше французин, само като я гледах имам чувството че умира, и на мене на моменти ми се стори че се превзема, ама де да знам и аз  newsm78
сиси и аз се опитвам така да се настройвам, но вече съм сигурна че при всички е различно, така че и да се шашкам и да не се шашкам все тая, няма кои да дойде и да ми каже ти ще родиш така и така. Така че ще си мисля само хубави неща!  Naughty Иначе най-много да се изнервя и да се притеснявам без причина както тази вечер. StopКакто е казала Тiffany всичко е в главата ти  Peace
pepa_ilkova избираш си някое момиче-вестителка и като стане радостното събитие и пишеш смс или и звъниш да и кажеш какво е станало, за да може тя да ни съобщи тука във форума и на нас какво става с тебе, да не се притесняваме. Не  е задължително момичето да е от твоя град  Peace

# 98
пак не спах #Cussing out-цяла нощ въртене,таза ме боли абе ужас,изместих се и в другата стая да не будя мъжлето-ама същата работа.е сега станах да пия 1 мляко и да ви видя.aquariel спокойно мола-и мен ме е страх но като знам че ще съм със упойка а и татето ще е с мене имам повече кураж.честит празник на всички българи!!!!!!!!!!!

# 99
  • София
Добро утро Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Aquariel спокойно, след като ти действат така не ги гледай такива. Пък то при всяка жена е различно. Може сега много да те е страх и да се паникьосваш пък накрая да се окажеш много спокойна. Не се разтройвай, опитай се да мислиш от хубавата страна, ние ще дадем живот и съвсем скоро ще се сращнем с нашите бебенца, ще си ги гушнем и ще си ги нацелуваме, това е най-важното, много майки казват, че когато гушнат мъничето и забравяш (е не напълно) за всичките болешки....така казват Simple Smile Според мен най-добре е за сега просто да се опиташ да не го мислиш много много защото още повече ще психиясаш, всички ни е страх, аз съм убедена че няма жена която да не се притеснява от раждането, от това дали бебчо ще е добре, как ще мине всичко, нормално и недей да го мислиш. Simple Smile

За това коя ще е първа аз също мисля че ще е някоя близнашка мама, само наистина да няма бебчовци преди 38-ма седмица Simple Smile

На мен това ми е последния пост за тая седмица, защото след малко разкачаме компютъра Simple Smile

Пожелавам ви прекрасна седмица, изпълнена с много усмивки и хубави моменти и като се върна да няма изненади Simple Smile Hug

# 100
  • Пловдив
Момичета досега гледах един епизод на "Такъв е животът" и  както казах на мъжа ми току-що и на вас казвам - НЕ мога да родя! Naughty Просто незнам, особенно както ще съм в Шейново и като гледам там и си представям аз как ще съм...не незнам бебка как ще излезе ама от това което видях направо се шашнах  Shocked Направо си умирам от страх, то не че е казано че ще е така и с мене, ама израждащата лекарка каза че за първескините 8 часа средно си раждат, незнам как ще издържа 8 часа болки.Това момиче горкото което е в епизода направо е ни жива ни умряла....отивам да го догледам че още не е родила.Лека вечер от мен.
Съзирам признаци на мазохизъм  Wink Joy Успокой се! Колкото по-положителна ти е нагласата - по-лесно ще е  Hug А оная дИвойка от епизода просто наистина беше лигла  Peace
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

# 101
  • Popovo
Здравейте и от мен и честит 3 март.
Да ви се оплача такъв грип ме е тръшнал от петък насам, че ми идеше да легна и да умра направо. Толкова зле не съм се чувствала никога. Висока температура и невъзможност да я сваля, кашлица почти непрекъснато, хрема, абе всичко в комплект. Сега съм на антибиотик. И на всичкото отгоре от кашлицата и не мога да спя, като пребита съм.
Струваше ми се, че в някой от пристъпите на кашлица ще изкашлям и бебето, то милото какво ли преживява с мен. Утре ще отида при док да видим как е, че много се притеснявам за него, от това напъване когато кашлям, вече ме болят ребрата и корема.
Пазете се и не се разболявайте, много е страшно.

# 102
Добро утро и от мен, И Честит 3-ти март на вас, семействата ви и на бебчовците ни защото те са следващите големи българи,независимо къде по света се намирате,един българин си остава българин и той тряба да се гордее с това,  Hug   bouquet  bg
 Кокетка пази се ,че с тия грипове е ужас,пии редовно хаповете и скорощно оправяне ти пожелавам.
 За Такъв е животът с онова момиче си спомням още по телевизията като я даваха,на консултациите така се превземаше и преструваше,че ми беше много смешно и несериозно,а пък и после  hahaha
За раждането вчера четох мартенките и едната мама (мисля ,че илиана22 беше ) описваше как е протекло нейното раждане и много ми хареса,въпреки болките как описваше срещата с бебчо ,чак си представих че аз раждам.
 Лек ден ви пожелавам  Hug

# 103
Привет, момичета!

За протокола - ще раждам в Шейново (най-вероятно, макар да имах известни колебания) без избор на екип и лекар. Така родих и първия път. И по този повод исках да ви кажа да не се самонавивате и шашкате от раждането. То е уникално преживяване - нито това, което е представено в Такъв е животът, нито разказаното от еди кой си ще е като моето/ твоето раждане. Да, има болка, но тя е поносима, а и когато бебо е вече на гърдите ви, повярвайте, всичко в миг се заличава - и болката, и мъките, и тревогата ... всичко.
Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

# 104
Честит празник момичета bg
Акварел ама защо изобщо гледаш такива работи, на мен ми е много гадно и затова въобще не гледам и не чета за болките при раждане опитвам се да подбирам само описаните положителни емоции, за да не се притеснявам излишно Peace

Общи условия

Активация на акаунт