Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 754
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
честито на мама Слончетка   bouquet Hug

Не е задължително, че щом ви е смъкнат корема, значи скоро ще раждате  Peace

милена, Подготвителни контракции и аз имам, постоянно ми се втърдява корема, особено ако съвсеееем малко се понатоваря- веднага се втърдява, но аз се радвам, понеже си въобразявам, че това е признак, че може би ще мога да родя нормално  Crazy Че с Калоян не разбрах какво е контракция, докато не ме мъчиха 2 дена да родя с едни хапчета, и така е не успях  newsm78

За страха: и мен много ме е страх  newsm78 Признавам си без бой  Crazy Ама хем ме е страх, хем съм много развълнувана  Hug Сега като видях клиниката, в която ще раждам,  и вече малко се поуспокоих, че до вчера изобщо не знаех къде е  Laughing
Нищо не искат за бебето и сака ми е полупразен, но и той вече е готов  Crazy Flutter

Вчера сглобихме креватчето. ТА и това отметнахме в подготовката  Laughing

Мен яко ме е хванал синдрома на "гнезденето". Само пера и подреждам. Взех да изпирам всичко-пердета, дамаски, всичко...  Laughing Прозорците ще оставя за последния ден, ако бебето не излезе до 28-29ти март. (Нали така се предизвиквало раждане  Crazy)

# 151
  • Добрич
Честито на Мама Слончетка!Да са и живи и здрави бебоците!!!

Момичета два дни не съм ви чела и  бебетата тръгнаха Grinning

# 152
ЕХААА   newsm51 ЧЕСТИТООО
И аз имам такива яки втвърдявания без болки от 2 седмици! Без да се натоварвам изобщо, дори от няколко крачки! Бая се притесних, взех да пия магнерот и е по кротко да я карам!
Ахх а тези киселиниии сигурно момата с плитки ще се родии Mr. Green И само сода за хляб ми помага - талцида изобщо не спасява вече положението! И винаги 3-4 часа след ядене , най яко вечер!

# 153
честито на мама Слончетка  Hug Hug Hug
отпуши се и при нас и чак сега осъзнах ,че не остана  Shocked
контракции имам и аз постоянно ,но доки каза ,че до 10 е нормално а мойте са там някъде и нищо не пия .
имам един въпрос към мамите сд домашните любимци . първо ще ги давате и после ще перете дрешки или в някакви пликове да ги слагаме за да ги опазиме от космите . аз мисля мойто коте след две седмици да го закараме в нашите . въпреки ,че ми е много трудно да си представя ,че няма да ми е постоянно в краката . ще ми бъде много мъчно  Rolling Eyes , но няма начин .
и след колко време мислите да си ги прибирате ?
като се замисля - в началото бебчето трябва да си създаде имунитет, после пък ще почне да пълзи  и с тия косми и като си лапа ръцете пак не става и направо не знам кога .

# 154
  • Някъде на път....
Честито на мама Слончетка!  Hug
Здраве и късмет!  Hug

# 155
Здравейте априлси мами Hug
Аз съм от форумчето ама само че от майските мами newsm51
Хубавите новини се чуват мнооого бързо за това изкам да
поздравя за бебенцата на мама Слончетка newsm44
дано са са и живи и здрави малките слънчица  и много
много да радват мама и тати newsm03
На вас мамачета успех дано при всяка от вас да мине
всичко гладко и бързичко и най най здравите бебоци
 newsm10  bigdance2

# 156
 newsm51 ЧЕСТИТО НА МАМА СЛОНЧЕТКА!  newsm51
Да са ви живи и здрави сладките мъничета, винаги усмихнати и много щастливи!
 smile3501 newsm44  love001

# 157
Ние нашето куче го додохме на нашите още като стана инвитрото,но при нас е различно все пак,а и с две бебета и хъски което си сменя косъма без оглед на сезон също е различно,но пък ходим да си го виждаме защото е на 15 мин.път с кола и той е навън на двор щастлив и нахранен само откъм внимание не му е достатъчно,но поне идват хубави дни и  ще му е по добре навън.

# 158
  • Пловдив
имам един въпрос към мамите сд домашните любимци . първо ще ги давате и после ще перете дрешки или в някакви пликове да ги слагаме за да ги опазиме от космите . аз мисля мойто коте след две седмици да го закараме в нашите . въпреки ,че ми е много трудно да си представя ,че няма да ми е постоянно в краката . ще ми бъде много мъчно  Rolling Eyes , но няма начин .
и след колко време мислите да си ги прибирате ?
като се замисля - в началото бебчето трябва да си създаде имунитет, после пък ще почне да пълзи  и с тия косми и като си лапа ръцете пак не става и направо не знам кога .
Аз мисля да направим чистенето, да пера и подреждам, след като животинче бъде командировано, ако бебче не реши друго  Rolling Eyes Ще ми е много мъчно за хайванчето, но пък хич не отива на лошо място - поне ще си почине от мен Joy

# 159
  • в илюзия
Честито на мама Слончетка . Да са и живички и здравички бебоците Hug Hug Hug
Миленаг И аз съм същата много ми се втвърдява корема като стана , направо не мога да се движа няколко секунди . Аз утре съм на ЖК и ще си взимам болничния.

# 160
криси аз имам кученце-мини пинчер.не се скубе много,но си е животно.решили сме първия месец да не го пускаме при бебето,после лека полека ще му дадем да подуши негови дрешки и така.

# 161
криси аз имам кученце-мини пинчер.не се скубе много,но си е животно.решили сме първия месец да не го пускаме при бебето,после лека полека ще му дадем да подуши негови дрешки и така.

# 162
Криси и аз имам котка(сиамка) ,но нямам на кой да я дам временно Rolling Eyes Как да си изхвърля животинчето?Сърце не ми дава........а вие щом имате на кой да го дадете Peace Ние ще се мъчим да пазим изрядна чистота!нашия котарак всяко лято "живее" на терасата ни-пече се на слънце.Няма да влиза в стаите и това е  Peace

# 163
аз пък изобщо не искам да си давам кучето на никой.сега само ходи от време на време да подуши кошарките.малко като че ли е тъжен,сигурно усеща,че няма да е най-важния.

# 164
Утре съм на преглед и дано докторът каже, че имаме шанс да сме още няколко седмици съжителство 3в1. Praynig Praynig Praynig
От два дена им усещам главичките и на двамата много ниско долу и отново се появиха силни болки в таза.  Само това, че шават много и ритат почти през целия ден, ме успокоява, че имат място за игра.
Все пак, утре първата ми работа сутринта е .... подреждането на чантата.

Общи условия

Активация на акаунт